Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Alles over Japandiverf
  3. Japandiverf zakelijk

Alles over Japandiverf zakelijk

Ontdek alles over Japandiverf zakelijk bij betonlook.nl. De Japandiverf is op 1 maart 2024 gelanceerd bij betonlook.nl en vormt daarmee de nieuwste toevoeging aan ons assortiment. Voor degenen die nog niet bekend zijn met onze Japandiverf: deze verf wordt op kleur gemengd in onze originele Kalkverf. Maar waarom dan de naam Japandiverf? Het idee hierachter is ontstaan in samenwerking met niemand minder dan Laila Rietbergen. Zij heeft de kleursamenstelling bedacht in samenwerking met betonlook.nl, waardoor je deze stijl moeiteloos in je interieur kunt integreren.

We waren er al snel van overtuigd: de Japanse woonstijl is te mooi om alleen te gebruiken in huiselijke interieurs. We vonden dat het ook een waardevolle toevoeging zou zijn voor de zakelijke markt. Met trots hebben we ons eerste project gerealiseerd: de pilates boutique in Nijmegen. We delen graag enkele inspirerende foto's met jullie. Een pilates boutique vormt natuurlijk een perfecte match, omdat ze zich verbinden met hun lichaam, net zoals de Japanse woonstijl verbonden is met het milieu. Dit was mede een reden om de Japandiverf in onze Kalkverf op kleur te mengen, aangezien onze Kalkverf maar liefst 97% ecologisch is. Benieuwd naar hoe onze kalk wordt gewonnen? Lees er hier meer over. We gaan je op deze pagina vertellen over de voordelen van deze verflijn voor jouw zakelijke project!

Milievriendelijk & charme hand in hand


Milieuvriendelijkheid en charme gaan hand in hand in de Japanse woonstijl. Het maken van bewuste keuzes op het gebied van interieur en duurzaamheid staat hier centraal. Vraag jezelf af of je echt behoefte hebt aan bepaalde spullen en welk product werkelijk functioneel is.

Op het moment dat je aan je zakelijke project begint, is het handig om jezelf een aantal vragen te stellen. Heb ik werkelijk een renovatie nodig? Als je bijvoorbeeld al tevreden bent met een bepaalde ruimte, hoef je daar misschien niets aan te veranderen. Maar als je toch overweegt om je ruimte een nieuwe look te geven, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de voor- en nadelen van de verf die je wilt gebruiken. Onze ecologische Japandiverf biedt veel voordelen, maar er zijn ook zeker een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat je aan je project begint.

Denk bijvoorbeeld aan de ruimte waarin je de verf wilt aanbrengen, de ondergrond die je hebt en of het product geschikt is voor het beoogde doel, vooral als je de waarden van de Japanse inwoners wilt naleven. Het is in deze woonstijl belangrijk dat je onze producten duurzaam inzet. Denk bijvoorbeeld aan een monumentaal pand, dan is het zeker aan te raden om onze ecologische verf- of stuc te gebruiken, omdat deze geen schade aanbrengen aan de ondergrond. Wist je bijvoorbeeld dat onze producten zijn gebruikt bij het opknappen van monumentale panden zoals het Colosseum in Rome? Het is dus belangrijk om goed te weten waar je aan begint voordat je een van onze producten gebruikt. Met de juiste voorbereiding zal je project stralen als nooit tevoren!

Japandiverf zakelijk Laila Rietbergen Judith Poppe betonlook nl

Heb ik een renovatie nodig?

Wil je weten of jouw ruimte toe is aan een make-over? Wij hebben een aantal handige tips voor je om dit te bepalen! Laten we beginnen met de functionaliteit van de ruimte. Voelt de ruimte goed aan en voldoet deze aan de behoeften van jouw bedrijf? Als de indeling niet helemaal lekker loopt of als de kleuren niet meer matchen met de sfeer die je wilt creëren, dan kan een renovatie een slimme zet zijn. Stel je voor: je hebt een gezellig kantoor, maar het is een beetje somber met al dat zwart. Voeg wat frisse witte en beige tinten toe en voilà, de ruimte lijkt ineens veel ruimer!

En wat wil je eigenlijk uitstralen met jouw bedrijf? Als het interieur verouderd is of niet helemaal past bij het imago dat je wilt neerzetten, dan kan een make-over de oplossing zijn. Vergeet ook niet om de ervaringen van je klanten en werknemers mee te nemen. Hun feedback kan ontzettend waardevol zijn! Zo maak je niet alleen je bedrijf aantrekkelijk voor klanten en werknemers, maar zorg je er ook voor dat ze graag tijd doorbrengen in jouw ruimte.

Welk product voor welke ruimte?


Een slimme keuze van het product, afgestemd op de ruimte, is cruciaal bij het gebruik van onze Japandiverf. Door het perfecte product te selecteren en te matchen met een geschikte ondergrond, geef je je verfproject een langere levensduur!

Intensief gebruikte ruimtes versus niet intensief gebruikte ruimtes
We kunnen onze producten onderscheiden op basis van de gebruiksintensiteit van de ruimtes. Voor ruimtes met weinig gebruik, zoals niet-intensief gebruikte ruimtes, is onze Japandiverf perfect geschikt, zelfs zonder coating. Met alleen de EcoPrimer als voorbereiding, zorg je ervoor dat de Japandiverf goed hecht aan de muur en de levensduur ervan verlengt.

Voor ruimtes met intensief gebruik zijn er verschillende opties beschikbaar. Op de afbeelding hiernaast zie je bijvoorbeeld dat onze Japandiverf in de kleur JV 736 Kōhīkōnā is aangebracht als een Beton Ciré variant op de bar. Beton Ciré is ideaal voor natte ruimtes zoals badkamers, en het is ook geweldig als decoratie op kastdeuren en aanrechtbladen. Dankzij de coating is het waterdicht en gemakkelijk afneembaar, waardoor het perfect is voor zakelijke projecten, omdat het bestand is tegen veelvuldig gebruik.

Als je van plan bent om onze Japandiverf te gebruiken in zakelijke ruimtes, is het belangrijk om de verf op bepaalde plekken van een beschermende laag te voorzien met onze Bio verfcoating. Denk aan plekken zoals de hal, toilet, achterwand van de keuken en deuren. Houd er rekening mee dat deze coating een lichte glans geeft in daglicht, waardoor het ultramatte effect van de verf wordt verminderd. De coating zorgt er daarnaast voor dat de verf wordt afgesloten. Dit is jammer omdat je dan het ademende vermogen van de verf wegneemt. Ons advies is en blijft dat de verf het beste tot zijn recht komt zonder coating.

Japandi Beton Ciré kleur JV 736 Kōhīkōnā warm beige betonlook nl

De voor- en nadelen van onze Japandiverf

Laten we eerlijk kijken naar de voor- en nadelen van onze geliefde Japandiverf. Maar laten we deze alinea toch met een glimlach afsluiten!

Het is belangrijk om te weten dat onze Japandiverf specifieke eisen stelt aan de ondergrond waarop het wordt aangebracht. Het beste resultaat wordt behaald op een gladgestucte of gesausde wand die uit één materiaal bestaat. Als de ondergrond niet helemaal glad is of uit verschillende materialen bestaat, kunnen eventuele onregelmatigheden zichtbaar blijven nadat de Japandiverf is aangebracht.

Een ander punt om in gedachten te houden is dat het aanbrengen van onze Japandiverf arbeidsintensief kan zijn. Het is eenvoudig aan te brengen, maar het vereist in het meest mooie effect wel twee lagen met een blokkwast. Bij grotere oppervlakken kan dit best wat tijd in beslag nemen. Overweeg dus goed of je dit zelf wilt doen of liever een professional inschakelt voor je zakelijke project.

En tot slot, laten we eerlijk zijn, onze ecologische Japandiverf is misschien niet zo vergevingsgezind als je zou hopen. Als er eenmaal een vlekje op zit, kun je het niet zomaar wegpoetsen zonder coating. Dus wees voorbereid om wat imperfecties te omarmen, vooral als je ervoor kiest om geen coating aan te brengen.

De voordelen van Japandiverf
Laten we nu eens kijken naar de voordelen van Japandiverf. Een van de grootste voordelen is dat het een ecologische verf is, voor maar liefst 97%. Bovendien heeft het een uniek ademend vermogen. Deze eigenschap stelt de verf in staat om vocht te absorberen en af te geven, afhankelijk van de vochtigheid in de ruimte. Dankzij de kalkbasis kan de Japandiverf ook helpen om het aantal micro-organismen in de ruimte te verminderen, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Het is daarbij een anti-allergene verf, waardoor je tijdens het aanbrengen geen schade aanbrengt aan jezelf of je omgeving en het is hierdoor ook prima geschikt voor zwangere vrouwen.

Gemakkelijk aan te brengen & snelle droogtijd
De Japandiverf van betonlook.nl kan enorm makkelijk worden aangebracht. Allereerst breng je de EcoPrimer aan op de wand, gemakkelijk te rollen met een microvezel roller. Vervolgens breng je de Kalkverf aan, de eerste laag kan met een verfspuit of roller worden aangebracht, maar voor de tweede laag gebruik je altijd een blokkwast voor het mooiste effect. De Japandiverf staat bekend om zijn snelle droogtijd. Als je 's ochtends de eerste laag aanbrengt, kun je 's middags al beginnen met de tweede laag. Dit bespaart tijd en maakt je renovatie efficiënt. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de milieuvriendelijkheid. Dit biedt bedrijven die waarde hechten aan milieubewustzijn en duurzaamheid de kans om op een verantwoorde manier te renoveren.

Kortom, onze Japandiverf biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor zakelijke projecten, waardoor het een populaire keuze is voor interieurontwerpers en bedrijfseigenaren die streven naar een mooie en functionele ruimte.

Ontdek populaire zakelijke Japandiverf kleuren

JV 722 Fika Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 850 Fjord Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 720 Gökotta Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 736 Kōhīkōnā Japandiverf 30%
1 kilo
€ 33,95
JV 820 Ofuro Japandiverf 30%
1 kilo
€ 33,95
Faq

Ontdek de zakelijke voordelen

Wist je dat betonlook.nl nog meer zakelijke voordelen biedt? Bij ons kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor jouw aantal vierkante meters en mengen we de verf naar wens op kleur voor jouw project! Wil je bijvoorbeeld kant-en-klare emmers van 10 of 20 kilo verf bestellen? Geen enkel probleem. Neem contact op met onze verkoopafdeling met jouw specifieke vraag en wij helpen je graag verder.
Neem contact op