Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Structuurverf kleurstaal

Bestel vandaag nog een Structuurverf kleurstaal in jouw gewenste kleur en ontdek het effect en de tint op jouw oppervlak, voordat je een definitieve kleurkeuze maakt.


Assortiment Filters
STV 201 Lin lisse Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 202 Lin Plus Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 236 Tatre Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 237 Muraille Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 203 Camille Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 235 Monoliet Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 209 Paix Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 239 Voya Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 231 Omber 40% Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 261 Jute Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 205 Crème Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 230 Saint Claire Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 264 Kaolin Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 267 Morelle Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 100 Noir 20% Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 208 Plage Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 163 Grisla Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50
STV 164 Stone Structuurverf kleurstaal
Klein
€ 1,50

Structuurverf kleurstaal bestellen.
Welkom bij onze uitgebreide collectie Structuurverf kleurstalen! We begrijpen dat het kiezen van de perfecte kleur voor je Structuurverf project een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om de kleur en structuur van onze 20 bestverkochte kleuren te bewonderen voordat je een definitieve keuze maakt. Onze kleurstalen zijn verkrijgbaar in twee handige formaten: kleine staaltjes van 10 bij 10 cm en grote staaltjes op A4 formaat. Je kunt hiermee een realistisch beeld krijgen van hoe deze veelgevraagde kleuren eruitzien op jouw wand.

Bij betonlook.nl willen we verantwoord omgaan met onze grondstoffen en verspilling minimaliseren. Daarom bieden we momenteel alleen kleurstalen aan van onze 20 bestverkochte kleuren. Als je echter geïnteresseerd bent in een andere kleur, dan de 20 bestverkochte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We willen graag aan al jouw wensen voldoen en kunnen met zorg de gewenste kleur voor je maken. Door kleurstalen op aanvraag te produceren, verminderen we onnodige verspilling van hout en andere materialen. Zo kunnen we efficiënt werken en tegelijkertijd voldoen aan jouw specifieke behoeften. We willen dat je vol vertrouwen en enthousiasme aan de slag gaat, wetende dat je de juiste kleur voor jouw Structuurverfproject hebt gekozen.

De top 5 bestverkochte kleurstalen
Als je twijfelt over welke kleur je moet kiezen, helpen we je graag verder! We vertellen hieronder welke kleurstalen het meest populair zijn:

  1. Lin Lisse: deze kleur blijft een absolute koploper en begrijpelijk ook. Lin Lisse is een prachtige, zachte beigetint die het hart van vele interieurstylisten in Nederland heeft veroverd!
  2. Camille: een echte hardloper. Deze warm grijze tint met een vleugje beige geeft je interieur of exterieur een stoer karakter.
  3. Lin Plus: de grote zus van Lin Lisse, met nog meer beige in zich. Voor mensen met veel lichtinval in huis is dit een echte must-have!
  4. Tatre: een stoere warm taupe tint, absoluut een favoriet onder onze kleurstalen.
  5. Monoliet: deze prachtige warme lichte taupekleur heeft een natuurlijke en prachtige structuur.

Laat je verrassen door onze meest geliefde kleurstalen en ontdek hoe onze Structuurverf jouw ruimtes kan veranderen. We staan klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze en om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw kleurstalen, en creëer een stijlvolle en unieke sfeer in jouw interieur of exterieur!

Hoe worden onze kleurstalen gemaakt?
Bij het maken van jouw kleurstaal gaan we met de grootste zorg te werk in ons magazijn. Onze kleuren worden samengesteld met natuurlijke pigmenten en onze eigen geheime recepten. Op verzoek worden ze met de hand gemengd, gebruikmakend van kleine maatschepjes voor de perfecte verhoudingen.

De kleur die je op onze kleurstalen ziet en kiest, zal doorgaans overeenkomen met de kleur die je uiteindelijk thuis ontvangt. Echter in sommige gevallen kan er een klein kleurverschil optreden tussen de staal en het eindproduct. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals variaties in pigmentbronnen, verschillende productiebatches, of zelfs de pH-waarde van de kalk.

We doen ons uiterste best om consistentie te handhaven, maar vanwege het natuurlijke productieproces en de grondstoffen die we in onze verf gebruiken, kunnen er kleine variaties optreden. Wees echter gerust, we streven er altijd naar om zo nauwkeurig mogelijk bij de door jou gekozen kleur te komen.