Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Onderhoud

Met onze onderhoudsproducten geef je een duurzame impuls aan de levensduur van Beton Ciré.


Assortiment Filters
€ 39,95
Beton Ciré reinigingsmiddel Reinigingsmiddel
€ 16,95
€ 24,95
  • 1

Houd je Beton Ciré wand of vloer in topconditie!
Je hebt zojuist je Beton Ciré aangebracht en wilt natuurlijk dat het er altijd als nieuw uitziet. Geen zorgen, de handige Beton Ciré onderhoudsset is de perfecte oplossing. Deze set bevat ons speciale reinigingsmiddel en onderhoudswas, twee essentiële producten om je vloer of wand te beschermen tegen vuil en vlekken.

Beton Ciré heeft van nature een poreuze structuur, maar dankzij de beschermende coating kan het water en vuil afstoten. De coating is van cruciaal belang, omdat het niet alleen je Beton Ciré beschermt, maar ook voorkomt dat scheurtjes en beschadigingen de toplaag aantasten. Om deze coatinglaag te voeden en te voorzien van een extra beschermend laagje, is onze onderhoudswas de ideale keuze.

Wees voorzichtig met chemische schoonmaakmiddelen, deze kunnen de coating beschadigen. Om deze reden hebben wij een speciaal reinigingsmiddel ontwikkeld. Door je vloer of wand slechts één keer per week te reinigen met ons reinigingsmiddel, verwijder je moeiteloos vuil en houd je de coating intact.

Wat kan je verder nog doen om je Beton Ciré oppervlak te beschermen?
De Beton Ciré coating kan niet zo goed tegen bepaalde middelen. Je kunt beter geen zure producten, zoals anti-kalk middelen, zoutzuur, citroensap of bijvoorbeeld koolzuurhoudende dranken. Deze middelen dien je direct van het oppervlak te verwijderen, als ze op onze coating terecht komen. Deze beschadigen namelijk de coatinglaag. Je kan deze beschadigingen daarna ook niet wegkrijgen met onze onderhoudsproducten.

Zoals eerder vermeld, kan Beton Ciré ook niet goed tegen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals chloor, gootsteenontstoppers en ammonia. Deze middelen zijn te krachtig en kunnen ook schade veroorzaken aan onze coating.

Let op: roest- of zilvershampoo kan de kleur van je Beton Ciré oppervlak beïnvloeden, net als langdurig contact met bepaalde oliën die kringen kunnen achterlaten.

Als je toch dagelijks je Beton Ciré wilt reinigen, gebruik dan lauwwarm water en een mild, neutraal schoonmaakmiddel. Een ecologische variant van Ecover is bijvoorbeeld een goede keuze, omdat deze natuurlijke ingrediënten bevat die voedzaam zijn voor de coatinglaag van Beton Ciré. Gebruik een doek of dweil van Jemako om de vloer schoon te maken, omdat deze het oppervlak intact houdt zonder beschadigingen te veroorzaken. Vermijd het gebruik van schuursponzen, omdat deze krassen kunnen veroorzaken in de coatinglaag. Het beste is om één keer per week schoon te maken met onze Beton Ciré onderhoudsset en verder zo min mogelijk schoonmaakmiddelen te gebruiken. Zo blijft het lekker makkelijk, toch?

Dus samengevat, laten we het onderhoud van je Beton Ciré lekker easy houden. Wekelijks schoonmaken met ons reinigingsmiddel en onderhoudswas en de rest van de week een keer stofvrij maken. En als het echt vies is, kun je altijd nog de vloer schoonmaken met lauwwarm water. Zo houd je je Beton Ciré in topconditie zonder al te veel gedoe!