Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Onderhoud


Assortiment Filters
€ 39,95
Beton Ciré Reinigingsmiddel Reinigingsmiddel
€ 16,95
€ 24,95
  • 1

Je hebt je stinkende best gedaan om de verf of Betonstuc zo mooi mogelijk aan te brengen, maar dan moet het ook wel mooi blijven. Zeker als je het op een kwetsbare plek hebt aangebracht, bijvoorbeeld in een kinderkamer of in de hal. Wij adviseren je daarom om een coating te gebruiken: een beschermlaag die ervoor zorgt dat je muur, vloer of oppervlak nog heel lang mooi blijft. Daar hebben we verschillende producten voor.

Coatings voor Beton Ciré

Beton Ciré is poreus. Het neemt dus water en vuil op. Om dat te voorkomen breng je een 2K-PU coating aan, die een beschermende toplaag vormt. Niet alleen geschikt voor wanden, maar ook voor vloeren en meubelen. En ook te gebruiken in je badkamer en toilet. De coating bestaat uit twee componenten: A en B. Meng de twee componenten met elkaar om de 2 componenten te activeren. Breng het met een vachtroller aan en klaar is je slijtvaste toplaag.

Die toplaag wil je natuurlijk niet beschadigen met chemische reinigingsmiddelen, want dan krijgen vocht en vuil weer vrij spel. Wij adviseren je daarom om Beton Ciré te reinigen met onze actieve reiniger. Doe een klein scheutje in een emmer water en soppen maar. Zet de wand of vloer daarna in de onderhoudswas. Zo blijft je Beton Ciré in topconditie! Om het je gemakkelijk te maken verkopen we de reiniger en was ook als een setje: de onderhoudsset.

Coatings voor verf

Twijfel je over het gebruik van betonlook verf of kalkverf vanwege smoezelige kinderhandjes of honden die zich na een regenbui of modderbad uitschudden? Nergens voor nodig. Breng de Verf Protect coating over de verflaag aan met een blokkwast en je wand is vuil- en vochtwerend en waterafstotend. Eventuele vlekken neem je heel gemakkelijk af met een doekje. Verf Protect is niet geschikt voor de achterwand in je keuken (bij het kookgedeelte), want het gaat niet goed samen met vetspetters.
Om krijtverf waterafstotend te maken kan je de Beton Ciré coating gebruiken, deze breng je over de verf aan met een roller.

Hoe breng je de coatings aan?

De Beton Ciré coating is geschikt voor natte ruimtes, het is op waterbasis en duurzaam. En het is gebruikersvriendelijk: iedereen kan het. Je hoeft alleen de twee flesjes te mengen, te mixen en het is klaar voor gebruik. Verdunnen is niet nodig. Met een liter kun je ongeveer 10 m2 behandelen. En dat gaat heel gemakkelijk met een vachtroller.

De Verf Protect coating van Betonlook.nl is een poeder. Meng 50 gram Verf Protect met een halve liter water en roer het goed door. Daarna breng je het met een betonlook kwast aan op het geverfde oppervlak. Je hebt ongeveer 50 gram Verf Protect nodig voor 5 m2 geverfd oppervlak. Let op: laat de verf minimaal 24 uur drogen voordat je de Verf Protect aanbrengt.

En nu?

Het is niet moeilijk om zelf een coating aan te brengen, maar we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Whatsapp, mail of bel ons dan even. We adviseren je met alle plezier.

Is het gelukt en ben je hartstikke trots op het eindresultaat? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons even, dan liken of delen we jouw creatie op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips in instructies.