Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Onderhoudsset

Geniet van het gemak met onze complete Beton Ciré onderhoudsset. De set bevat een speciaal reinigingsmiddel en onderhoudswas voor een prachtige en duurzame Beton Ciré creatie!


Assortiment Filters
€ 39,95
  • 1

Ervaar het ultieme gemak met onze Beton Ciré onderhoudsset!
Je hebt je Beton Ciré oppervlak prachtig behandeld en wilt natuurlijk dat het zo blijft stralen voor jarenlang plezier. Het geheim? Goed onderhoud van je Beton Ciré! Wij geven je graag een aantal handige tips om je Beton Ciré in topconditie te houden.

Tip 1: maak gebruik van ons speciale Beton Ciré reinigingsmiddel. Ontwikkeld om Beton Ciré te laten stralen, zonder agressieve conserveringsmiddelen die de coating kunnen aantasten. Onze Beton Ciré is namelijk van nature niet volledig afgesloten, waardoor het oppervlak vatbaar kan zijn voor beschadigingen en indringend vuil. Om dit te voorkomen, hebben we een speciale coating ontwikkeld die wordt aangebracht over Beton Ciré. Deze coating zorgt ervoor dat de Beton Ciré volledig wordt afgesloten en beschermd, waardoor het oppervlak veel duurzamer en gemakkelijker schoon te houden is. De coating fungeert als een onzichtbare beschermlaag, waardoor vuil en vocht minder kans krijgen om door te dringen in de Beton Ciré. Hierdoor blijft jouw Beton Ciré oppervlak stralend en goed beschermd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen of vlekken!

Tip 2: verwen je Beton Ciré één keer per week met onze Beton Ciré onderhoudswas. Je creëert hiermee een onzichtbare beschermlaag dat vuil geen kans geeft. Bovendien voedt het de coating, waardoor de kwaliteit langer behouden blijft. Duurzaamheid is onze troef!

Wij begrijpen dat jouw project al de nodige investering met zich meebracht en daarom hebben we Beton Ciré zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat zowel doe-het-zelvers als professionals er vlot mee aan de slag kunnen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten. Goed onderhoud is de sleutel tot een langere levensduur van je gietvloer of Beton Ciré badkamer, wat uiteindelijk ook kostenbesparend werkt. Laat je inspireren door onze tips en beleef jarenlang plezier met jouw schitterende Beton Ciré meesterwerk!

Het voordeel van een complete set
Bespaar op kosten en gemak! Onze complete Beton Ciré onderhoudsset is voordeliger dan wanneer je beide producten los aanschaft. Met de set ontvang je niet alleen het speciale Beton Ciré reinigingsmiddel, maar ook de onderhoudswas. Door de set aan te schaffen, profiteer je van een voordelige bundeling van deze essentiële producten, zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige uitstraling en duurzaamheid van jouw Beton Ciré oppervlak. Ga voor het ultieme gemak en de beste prijs met onze complete Beton Ciré onderhoudsset!