Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Klachtenregeling


Klachtenregeling

Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat tijdens de levering van onze artikelen. Wij vragen dan eerst contact op te nemen met ons kantoor via [email protected] of +31 85 487 1268. Dan kunnen wij gezamenlijk bekijken wat de klacht is en hoe dit eventueel op te lossen is. Komt het niet tot een oplossing? Dan is het altijd mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via Webwinkelkeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Schade

Heb je schade aan een door ons geleverd artikel? Meld dit dan altijd binnen 7 dagen aan ons met een foto van het artikel en datum levering. Na het verstrijken van deze termijn kunnen hier helaas geen rechten meer worden ontleent.