Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Over ons

Over ons

Hi, bij deze willen wij ons graag even voorstellen. Wij zijn Judith en Julia, ook wel Jut en Jul. De gezichten achter Betonlook.nl. En wat zijn wij reuze enthousiast om een bijdrage te kunnen leveren aan een milieubewustere wereld. Niet alleen ons bekommeren om het klimaat, maar hier ook iets mee doen! Dat is ons motto. Je ziet dit niet alleen terug in onze producten. Maar ook in onze keuze voor het verpakkingsmateriaal. Dit doen wij natuurlijk niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generatie na ons <3

Duurzaam en ecologisch

Al onze producten worden zo duurzaam en ecologisch mogelijk gemaakt. Zoals bijvoorbeeld onze kalkverf; deze wordt alleen gemaakt van kalkpoeder, water en poederpigment. Dus zonder chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. Ook ideaal voor als je een allergie hebt voor bepaalde verfsoorten.

Nederlandse trots

We zijn hartstikke trots op onze producten. De tulp in ons logo staat daar symbool voor.

Groen geheel

Niet alleen onze producten, maar nog zoveel meer dingen doen wij zo duurzaam mogelijk. Zo verzenden wij je bestelling CO2 neutraal en maken wij onze verpakkingen steeds meer milieuvriendelijk. We streven altijd naar meer op het gebied van duurzaamheid en milieu!

Geef je leven een kleurtje!

Betonlook tree 01
Gezonde leefomstandigheden dat is waar het om draait.

Betonlook.nl is partner van Trees for All.

Timeline 2
Wist je dat ons papier wordt gemaakt van plantenafval?

Ons papier is 100% boomvrij, 100% recyclebaar, chemicaliënvrij, superzacht en creëert een tweede verdienmodel voor boeren. We verkleinen hiermee met 47% onze ecologische voetafdruk.

Timeline 4
Wist je dat al onze pakketten C02 neutraal verstuurd worden?

Betonlook.nl draagt er zorg voor dat alle verpakkingen zoveel mogelijk ecologisch verstuurd worden. Zo is onze opvulchips 100% natuurlijk en zijn onze verpakkingen van gerecycled materiaal.