Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Over ons

Over ons

Groene producten, ook wanneer je voor een andere kleur kiest. Dit is het motto van betonlook.nl. Betonlook.nl streeft er naar om een bijdrage te kunnen leveren aan een milieubewustere wereld. We maken ons niet alleen zorgen over het klimaat, we handelen er ook naar. Je ziet dit terug in het aanbod van onze producten en het verpakkingsmateriaal. Creëer daarom met jouw kleurtje een liefdevolle wereld voor de generatie na ons. Door onze producten te bestellen, draag je automatisch bij aan een gezonder leefklimaat. Het is een win-win, wanneer je het ons vraagt.


Duurzaam en ecologisch

Al onze producten worden zo duurzaam en ecologisch mogelijk gemaakt. Zoals bijvoorbeeld onze kalkverf; deze wordt alleen gemaakt van kalkpoeder, water en poederpigment. Dus zonder chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. Ook ideaal voor als je een allergie hebt voor bepaalde verfsoorten.

Nederlandse trots

We zijn hartstikke trots op onze producten. De tulp in ons logo staat daar symbool voor.

Groen geheel

Niet alleen onze producten, maar nog zoveel meer dingen doen wij zo duurzaam mogelijk. Zo verzenden wij je bestelling CO2 neutraal en maken wij onze verpakkingen steeds meer milieuvriendelijk. We streven altijd naar meer op het gebied van duurzaamheid en milieu!

Geef je leven een kleurtje!

Timeline 1
Gezonde leefomstandigheden! Dat is waar het om draait.

Betonlook.nl is partner van Trees for All.

Timeline 2
Wist je dat ons papier wordt gemaakt van plantenafval?

Ons papier is 100% boomvrij, volledig recyclebaar, chemicaliënvrij, superzacht en creëert een tweede verdienmodel voor boeren. We verkleinen hiermee met 47% onze ecologische voetafdruk.

Timeline 4
Wist je dat al onze pakketten C02 neutraal verstuurd worden?

Betonlook.nl zorgt ervoor dat al onze verzendingen plaatsvinden met duurzame materialen. Onze opvulchips bestaan bijvoorbeeld voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, en onze verpakkingen worden vervaardigd uit gerecyclede materialen.