Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op werkdagen vóór 12.00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 9 / 10
(1414)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Inspiratie

Betonlooks inspiratiepagina

Sta jij op het punt om jouw interieur van een nieuwe look te voorzien en weet je nog niet zo goed wat bij jou past? Neem dan een kijkje tussen onderstaande foto’s en kom er op deze manier achter welke kleuren er bij jou passen. Laat je inspireren en maak kennis met de mooiste foto’s van kleuren en producten die geschikt zijn om ieder interieur van een groen en eigentijdse look te voorzien.

Vergeet ons niet te volgen op Pinterest en Instagram.

Word je al hebberig van al dat moois?

  • Dat begrijpen we. Tevreden klanten stuurden ons de resultaten van hun creatieve projecten en inderdaad: de ene foto is nog mooier dan de andere. En zie dan maar eens te kiezen. Want het is best lastig in te schatten hoe de kleur op de foto op jouw wand, plafond of meubel uitpakt.

Daar weten we wel raad op!

  • Bestel een staal, een kleurenwaaier of een paar testers. Daarmee beoordeel je de kleur en de structuur van de verf of stuc in de ruimte die jij aan gaat pakken. En vergeet niet bij ochtendlicht, avondlicht en kunstlicht te kijken, want dat maakt echt verschil. Op onze stalen zit de verf zelf, handig toch? Zo zie je gelijk hoe de verf er echt uitziet en is er geen kleurverschil zoals met geprinte stalen.

Wil je nóg meer inspiratie opdoen?

  • Kijk dan op onze Facebook- en Instagrampagina of ga naar Pinterest. Daar vind je heel veel voorbeelden mét onze tips en instructievideo’s. En hou deze webpagina in de gaten, want we plaatsen regelmatig updates.

Kom je er echt niet uit?

  • Stuur ons een foto van je project en wij kijken met je mee. Onze professionals voorzien je met alle plezier van een kleuradvies. Samen komen we er zeker uit.