Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
 • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
 1. Home
 2. Zakelijk
Zakkelijk header groen 1

Zakelijk bestellen of samenwerken


Bij betonlook.nl gaan we graag een stapje verder in verf- en stucproducten en willen dit enthousiasme graag delen met onze zakelijke partners. Ontdek onze mogelijkheden voor zakelijke bestellingen en samenwerkingen en blijf in lijn met onze groene producten terwijl je met ons samenwerkt. Laten we samen streven naar een klimaatvriendelijke toekomst!

Keep it green with us.

Ben jij een interieurprofessional, verwerker of verkooppunt en deel jij onze gezamenlijke passie voor kleur en natuur? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wellicht kunnen we samen iets moois creëren!

Zakelijke mogelijkheden

Verwerkers

Voor verwerkers bieden we op locatie trainingen aan. Of je nu midden in een project zit en vastloopt, of aan de start van een nieuw project staat en advies nodig hebt, we staan klaar om je te ondersteunen. We kunnen zowel online begeleiding bieden als fysiek op locatie aanwezig zijn. Wat ons nog meer uniek maakt, is onze bereidheid om trainingen op maat te verzorgen. Dus als je specifieke producten hebt waar je meer over wilt leren of als je kleuropties wilt bespreken, passen we onze trainingen aan jouw behoeften aan. Ons doel is ervoor te zorgen dat jouw project een groot succes wordt.

Interieurstylisten

Bij betonlook.nl bieden we jou als interieurprofessional unieke en duurzame producten, waarmee je jouw klanten kunt voorzien van exclusieve ontwerpen en tegelijkertijd milieubewuste keuzes kunt maken. We begrijpen dat jij vaak op zoek bent naar op maat gemaakte oplossingen, daarom kunnen we op aanvraag exclusieve kleuren ontwikkelen om aan jouw specifieke ontwerpeisen te voldoen. Bovendien kun je als interieurprofessional profiteren van gunstige inkoopvoorwaarden. Samen streven we naar innovatie en duurzaamheid in interieurontwerp.

Groothandel

Ons ultieme doel is om ons enthousiasme voor groene en duurzame producten te delen en anderen te inspireren om dezelfde passie te omarmen. Wij geloven dat we samen een positieve impact kunnen hebben. Als groothandel heb je de kans om onze groene producten op grote schaal in te kopen, wat automatisch leidt tot gunstigere tarieven. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om aan de groeiende vraag van je klanten naar milieuvriendelijke verf te voldoen. Klinkt dat niet geweldig? Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een groenere toekomst.

Verkooppunt

Als verkooppunt bij betonlook.nl kun je rekenen op onze volledige ondersteuning en expertise. We willen ervoor zorgen dat jouw showroom de betonlook.nl stijl perfect weerspiegelt, net zoals we dat in onze webshop doen. Je profiteert van speciale inkoopprijzen en krijgt gratis promotiemateriaal om ons merk effectief te promoten. Bovendien bieden we een flexibele aanpak, zodat we aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen. We begrijpen dat je wilt inspelen op de wensen van je klanten en we staan klaar om je daarbij te ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date blijven en inspelen op de behoeften van deze tijd.

Verfsoorten Assortiment

Interieurstylisten


Voor interieurprofessionals willen we graag een waardevolle partner zijn op het gebied van advies, verkoop en ondersteuning.

Bij betonlook.nl omarmen we een sterke betrokkenheid bij interieurprofessionals en hun succes. We begrijpen dat jullie niet alleen hoogwaardige milieuvriendelijke producten nodig hebben, maar ook deskundig advies om jullie klanten te helpen weloverwogen en duurzame keuzes te maken voor hun interieurs. We zien dit als een kans om waarde toe te voegen aan jullie diensten en om samen te werken aan succesvolle en duurzame projecten.

Wil je ontdekken hoe onze samenwerking eruit kan zien?

Neem contact op

 • Sterke betrokkenheid
 • Deskundig materiaal advies
 • Duurzame samenwerking
Slaapkamer 18 min

Verwerkers


Ben jij een schilder of stukadoor? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheden om onze producten professioneel te verwerken

Bij betonlook.nl hechten we veel waarde aan eerlijk productadvies. We begrijpen dat er een groeiende vraag is naar ecologische producten en dat interieurstylisten en klanten specifieke productwensen kunnen hebben die nieuw voor je zijn. We willen je laten weten dat je altijd welkom bent om een op maat gemaakte workshop te volgen, zodat je vertrouwd raakt met onze producten en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Soms kan persoonlijk advies op locatie ook van onschatbare waarde zijn, we staan hiervoor graag voor je klaar om je te ondersteunen.

Je kunt daarnaast gebruik maken van onze offerte aanvraag om voor jouw project een tarief op maat te ontvangen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat het werken met onze producten niet alleen professioneel en efficiënt, maar ook leuk blijft.

Neem contact op

 • Deskundig advies
 • Offerte aanvraag
 • Training op maat
2 T8 A3136 min

Verkooppunt


Overweeg je om onze producten in je eigen winkel op te nemen?

Als je net zo enthousiast bent als wij over onze producten en nadenkt over de mogelijkheid om betonlook.nl producten in je eigen winkel te verkopen, nodig ik je van harte uit om contact met ons op te nemen. Laten we eens afspreken voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie of groene thee. Op die manier kunnen we samen verkennen hoe we elkaar kunnen ondersteunen en inspelen op de behoeften van jouw klanten. We kijken er naaruit om van je te horen en hoe we een duurzame samenwerking kunnen opzetten.

Neem contact op

 • Producten op locatie verkopen
 • Klantgerichte aanpak
 • Duurzame samenwerking
MEL Interiors Showroom By Living So Random2 31

Groothandel


Grootschalig inkopen en een eigen assortiment aanleggen. Wij bieden de mogelijkheid om grootschalig in te kopen voor groothandels en bouwmarkten.

We staan open voor levering aan groothandels, maar we doen dit wel op onze eigen voorwaarden. We willen graag een bijdrage leveren aan het verminderen van de impact op het milieu door massaconsumptie niet te stimuleren. Echter, we vinden het wel belangrijk dat in grote ketens een ecologisch alternatief wordt aangeboden voor verf- en stucproducten. We zijn bereid om samen te werken met groothandels om onze eco-producten beschikbaar te maken voor een breder publiek. Onze focus ligt op duurzaamheid en het aanbieden van milieuvriendelijke opties voor zoveel mogelijk mensen.

Ben je geïnteresseerd in het delen van onze visie en het aanbieden van onze milieuvriendelijke producten via jouw distributiekanalen aan een breder publiek?

Neem dan contact op

 • Grootschalige inkoop
 • Milieuvriendelijke verf- en stucopties
 • Gezamenlijke visie m.b.t. duurzaamheid
2 T8 A3145 min

Of je nu interieurstylist, verkooppunt, groothandel of verwerker bent, bij betonlook.nl zijn we toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een mogelijke samenwerking te bespreken

Vragen over zakelijke verkoop of samenwerking

Wat doet Betonlook.nl om zich in te zetten voor een betere wereld?

Betonlook.nl vindt het belangrijk dat de producten goed voor later zijn. We zijn met steeds meer mensen op deze planeet. En laten wij mensen nou direct de grootste ecologische voetafdruk geven. Wij kunnen natuurlijk verschillende dingen doen om deze afdruk te verkleinen. Bijvoorbeeld met je fiets naar je werk gaan, lokale producten eten; maar vergeet niet om ook te kiezen voor duurzame producten in je woonruimte. Wij van Betonlook hebben een divers aanbod duurzame producten voor ons assortiment geselecteerd. Waarom deze duurzaam zijn? Je kan deze producten in je woonruimte gebruiken zonder dat dit schadelijk is voor het milieu. De kwaliteit van onze verfsoorten ligt hierbij hoog.

Betonlook.nl focust zich niet alleen op het product zelf. Wij gaan verder dan dit. Al het verpakkingsmateriaal is gerecycled, of van natuurlijke middelen. Onze bestellingen worden CO2 neutraal verstuurd en onze opvulchips is volledig ecologisch en biologisch afbreekbaar. Je kan dus naast onze verf, de opvulchips gewoon laten oplossen in de tuin. Yes, inderdaad goed voor later dus!

Betonlook.nl doneert daarbij ook aan verschillende organisaties. Wij zijn o.a. partner van Trees for all en verzamelen voor diverse stichtingen geld in.

Waarom zou je voor onze Betonlook verf kiezen?

Wauw een Betonlook! De Betonlook verf is een goedkopere variant op de Beton Ciré, het geeft een vergelijkbaar effect en is heel gemakkelijk aan te brengen. En dit volledig ecologisch. Wij houden hiermee de impact op het milieu zo laag mogelijk. Betonlook verf wordt net als onze Kalkverf gemaakt van gebluste kalk. Dit is bij andere muurverven Latex of Acryl. Deze middelen sluiten de muur af. De Betonlookverf doet dit niet en is hiermee damp open. Hij zorgt ervoor dat de muur blijft ademen. De Betonlookverf is gemaakt van Gebluste kalk, cacliumcabonaten, minder dan 3% vinylhars, verdikkingsmiddelen op basis van cellulose en zetmeel.

Betonlookverf geeft daarbij een bijzondere wandafwerking in je woning. Het mediterraanse gevoel, zonder hiervoor op vakantie te gaan! Een win-win als je het ons vraagt 😊

Waarom producten met kalk?

Kalk is 100% ecologisch. Er is daarbij voldoende kalk op de wereld. Kalk is al jarenlang een bouwsteen van de duurzame Ecobouw. De kalk wordt hard door opname van koolstofdioxide, CO2, uit de atmosfeer en keert terug naar zijn oorspronkelijk chemische vorm: calciumcarbonaat. Dit gebruiken wij ook in onze verf.

Wat is het verschil tussen de Betonlook verf en de Betonlook verf plus?

Maak kennis met Betonlook verf plus, de nieuwste toevoeging aan ons assortiment bij betonlook.nl! Deze innovatieve verflijn is speciaal ontwikkeld om meer textuur en diepte toe te voegen aan lichtere kleuren. Als je al ervaring hebt met onze originele Betonlook verf, weet je dat het soms lastig kan zijn om bij lichtere tinten het kenmerkende betonlook effect goed naar voren te laten komen. Maar met Betonlook verf plus is dat verleden tijd!

Dus, als je op zoek bent naar een lichtere kleur maar toch wilt dat het betonlook effect duidelijk zichtbaar is, dan is de plus variant de perfecte keuze voor jou. En het beste van alles? Deze verf biedt niet alleen een verbeterd effect, maar heeft ook een uitstekende dekking. Het kan zelfs zijn dat één enkele laag al genoeg is om het gewenste resultaat te bereiken!

Heb je al ervaring opgedaan met onze Betonlook verf plus en wil je jouw bevindingen met ons delen? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen! Schrijf een review of tag ons op onze social media kanalen. Jouw feedback helpt ons om onze producten continu te verbeteren en nog beter aan te sluiten op jouw wensen en behoeften.