Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Structuurverf

Structuurverf is een natuurlijke verf met een korrelige, matte uitstraling. Het geeft een robuust betonlook effect op bijvoorbeeld wanden. Structuurverf van betonlook.nl is 100% ecologisch en volledig CO² neutraal.


Assortiment Filters
STV 634 Olive Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 201 Lin lisse Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 235 Monoliet Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 264 Kaolin Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 236 Tatre Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 203 Camille Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 261 Jute Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 164 Stone Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 202 Lin Plus Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 267 Morelle Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 364 Vintage Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 100 Noir 20% Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 162 Gris Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 762 Saphir Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 101 Noir 30% Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 660 Genévrier Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 160 Vesona Structuurverf
2 kilo
€ 37,95
STV 231 Omber 40% Structuurverf
2 kilo
€ 37,95

Structuurverf kopen
Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke structuurverf, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze volledig ecologische Structuurverf, gemaakt van kalk en zand, creëert een prachtig robuust effect op je wanden en is geschikt voor alle ondergronden, behalve hout.

Structuurverf voor binnen
Wil je onze Structuurverf binnen toepassen op een vlakke ondergrond? Dan heb je onze EcoPrimer nodig, zoals bij al onze ecologische verfsoorten. Zorg ervoor dat de ondergrond gelijkmatig zuigt en uit één soort materiaal bestaat, bijvoorbeeld gips of cement. Onze Structuurverf is ook geschikt voor beton en baksteen, maar houd er rekening mee dat het verbruik op deze ondergronden hoger ligt vanwege de oneffenheden. Een handig ezelsbruggetje voor de primer bij binnenruimtes: is de ondergrond egaal, gebruik dan onze EcoPrimer; bij kleine beschadigingen kun je onze EcoPrimer grof gebruiken om oneffenheden op te vullen. Na het aanbrengen van de primer, kun je onze Structuurverf eenvoudig in twee lagen aanbrengen met een blokkwast.

Structuurverf voor buiten
Als je onze Structuurverf buiten wilt gebruiken, moet je rekening houden met het weer. Tijdens het aanbrengen van onze Structuurverf is het essentieel dat het drie dagen droog is. Voor buitengebruik raden we altijd de EcoPrimer grof aan. Volg vervolgens dezelfde stappen als binnen en breng twee lagen structuurverf aan volgens onze handleiding. Let op: Structuurverf heeft droge dagen nodig om mooi egaal op te drogen, en op baksteen kan het verbruik bijna het dubbele zijn ten opzichte van een vlakke wand. Bij betonlook.nl streven we ernaar om eerlijk en transparant te zijn over het gebruik van onze producten. We willen voorkomen dat je ontevreden bent met je aankoop en achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom delen we graag alle relevante informatie over onze producten, zoals het verbruik van Structuurverf op verschillende ondergronden. Door deze eerlijkheid kun je een weloverwogen beslissing nemen en de juiste keuze maken voor jouw project(en). We geloven dat openheid en duidelijkheid de sleutel zijn tot tevreden klanten, en dat is wat we altijd nastreven bij betonlook.nl!

Het kiezen van de juiste kleur
Bij betonlook.nl hebben we een prachtige collectie Structuurverf kleuren om te ontdekken. Van elegante matte natuurtinten, tot de meest betoverende pasteltinten. We zijn ervan overtuigd dat er een kleur is die perfect bij jouw smaak en interieur of exterieur past. Wil je de kleuren graag testen voordat je aan de slag gaat? Dan raden we aan om een kleurtester te bestellen. Op deze manier kun je de verf eenvoudig uitproberen. We adviseren om te testen op een afzonderlijk oppervlak en niet direct op de wand. Waarom? Je voorkomt hiermee dat de geteste oppervlakken kunnen doorschijnen op je wand. Voor degenen die het liever helemaal gemakkelijk willen aanpakken, bieden wij ook de optie om een geschilderde kleurstaal te bestellen. Op deze manier hoef je zelf niet te experimenteren met de verf en kun je direct zien hoe de kleur eruit zal zien op je wand.