Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Verf kleurstalen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Verf kleurstalen

Bestel losse kleurstalen en ontdek de perfecte macht voor jouw project, zonder te gokken op de juiste kleur!


Assortiment Filters
BLV 234 Coquille Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 201 Boule Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 201 Lin lisse Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 200 Creme Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 203 Camille Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 202 Lin Plus Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 100 Bechamel Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 236 Tatre Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 231 Brullee Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 204 Ivoire Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 232 Savon Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 130 Lapin Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 134 Wagon Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 101 Nougat Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 230 Chou Fleur Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 210 Chou Lotje Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 238 Paris Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 235 Monoliet Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50

Kleurstalen bestellen?
Ben je op zoek naar verf kleurstalen, maar weet je niet waar je moet beginnen met het zoeken naar de juiste verfsoort? Online zoeken naar verf kan een uitdaging zijn, daarom is het een slim idee om kleurstalen te bestellen. Met kleurstalen kun je de kleurechtheid van het product zien en de structuur bewonderen. We hebben diverse verfsoorten met een gaaf betonlook effect, waarbij elk effect natuurlijk anders is. We zullen hier kort de verschillen van onze verfstalen uitleggen.

Betonlook verf en Betonlook verf plus kleurstalen
Bij betonlook.nl kun je jouw favoriete betonlook verf kleurstalen kopen. Onze Betonlook verf is een ware topper en staat trots op nummer één! De reden? Deze verf wordt op kleur geleverd en is direct klaar voor gebruik. Zelfs voor degenen die niet vaak schilderen, is het een fluitje van een cent! Een kind kan de muur verven, echt waar! Het enige wat je nodig hebt, is een gladde ondergrond met een gelijkmatige zuigkracht – één enkel materiaal. Eenmaal de EcoPrimer aangebracht, ben je helemaal klaar om jouw creatieve project te starten. Alleen, samen met familie, vrienden of de kids - het wordt een feestje. Wanneer jou de Betonlook verf aanspreekt hebben we nog meer magische verf in gedachte voor jou. Onze Betonlookverf plus is een geavanceerde variant met een licht vergruisde korrel voor extra structuur. Bij lichtere kleuren creëer je een extra betoverend effect op jouw wand. In deze serie vind je ook prachtige zachte tinten.

Kalkverf en Kalkverf plus kleurstalen
Laat je verleiden door de natuurlijke en authentieke uitstraling van Kalkverf. Onze Kalkverf lijn omarmt voornamelijk warme taupe- en lichtbeige natuurtinten. We koesteren onze unieke kleurrecepten als een waar geheim. Ze zijn namelijk niet zomaar na te maken! Onze Kalkverf wordt gemengd met droge natuurlijke pigmenten, wat zorgt voor een schitterende kleurintensiteit. Een ecologische en creatieve belevenis die je doet denken aan een bezoek aan een LUSH-winkel, maar dan speciaal voor volwassenen. Echter er is meer informatie te delen! Ontdek onze Kalkverf plus serie, waarin je het vakantiegevoel in huis haalt én behoudt. De kleuren zijn geïnspireerd op de prachtige tinten van Afrika, van de Twyfelfontein tot aan de majestueuze Witte neushoorn. Deze kleurstalen spreken voor zich: intens, vrolijk en veranderen jouw interieur tot een waar vakantieparadijs!

Structuurverf voor binnen en buiten
Onze nieuwste toevoeging zijn de Structuurverf stalen, met maar liefst 20 bestverkochte kleuren. Staat jouw kleur er niet tussen? Geen paniek! Wij maken met plezier een persoonlijke staal voor je. Stuur gewoon een berichtje naar [email protected]. Wat zo bijzonder is aan Structuurverf? Het is de enige verfsoort in ons assortiment die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Een veelzijdige keuze!

Een stukje Poëzie met onze Melkverf

Laat je betoveren door de poëtische wereld van Melkverf, een verf gemaakt van caseïne, kalk en water. De magie zit hem in de hoge concentratie droge natuurlijke pigmenten, die een prachtig poederachtig effect op jouw wanden creëren. Hoe meer pigmenten, hoe poederiger het geheel wordt. Ontdek zelf de unieke harmonie tussen caseïne en onze hoogwaardige pigmenten, en maak jouw wanden tot ware eyecatchers met deze betoverende verf. Verken onze kleurstalen en ontdek wat deze Melkverf voor jouw interieur kan betekenen.

Een stukje magie met onze Metallic verf set kleurstalen
Wil je een vleugje glamour aan je wand? Dan is onze Metallic verf set perfect voor jou! Je tovert hiermee glanzende tinten tevoorschijn. Bestel de complete stalenset om te ontdekken welke kleur het beste bij jouw interieur past. Wil je een specifieke kleur bestellen? Kies dan voor de Metallic verf set in die kleur, omdat deze sets zijn gebruikt bij het maken van de kleurstalen.

Krijt je dag met onze Krijtverf kleurstalen
Op zoek naar een prachtige matte egale verfsoort? Probeer dan eens een van onze Krijtverf kleurstalen! Deze veelzijdige verf kan op verschillende ondergronden worden gebruikt, zelfs op hout. Geef meubels, trappen en meer een unieke look met een likje Krijtverf. En handig om te weten: beschadigingen werk je eenvoudig bij met onze Krijtverf.

Buitenverf kleurstaal, jouw buitenpret op een houtje!
Onze houtliefhebbers worden ook niet vergeten! Onze Buitenverf, vergelijkbaar met de prachtige matte Krijtverf, is perfect voor gebruik op hout. Geen gedoe met primers, enkel zorgen dat de ondergrond schoon is. Onze buitenverf stalen zijn gemaakt op hout van 10 cm x 10 cm, precies genoeg om de kleur goed te bepalen. Een kleurrijk buitenparadijs ligt binnen handbereik!

Hoe maken we onze kleurstalen?
Bij betonlook.nl maken we al onze kleurstalen met de hand in ons eigen magazijn, waardoor we de kleurechtheid zo goed mogelijk kunnen bewaken. De houten stalen hebben een afmeting van 10 cm x 10 cm, terwijl de geverfde stalen 15 cm x 7 cm zijn. Sommige verfsoorten bieden zelfs een grote staal aan op A4-formaat (29,7 x 21 cm). Bij kleurstalen met poederpigmenten proberen we zo'n nauwkeurig mogelijke weergave te bieden van de kleur. Op verzoek worden deze kleuren namelijk met de hand gemengd, gebruikmakend van kleine maatschepjes voor de perfecte verhoudingen. De kleur die je op onze kleurstalen ziet en kiest, zal doorgaans overeenkomen met de kleur die je uiteindelijk thuis ontvangt. Echter in sommige gevallen kan er een klein kleurverschil optreden tussen de staal en het eindproduct. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals variaties in pigmentbronnen, verschillende productiebatches, of zelfs de pH-waarde van de kalk. We doen natuurlijk ons uiterste best om consistentie te waarborgen, maar er kunnen door het natuurlijke productieproces kleine variaties ontstaan. Maar wees gerust, we streven er altijd naar om zo dicht mogelijk bij je gekozen kleur te komen.