Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Gereedschap


Assortiment Filters
€ 19,90
€ 13,95
€ 3,95
€ 11,50
€ 16,35
RVS Spackmes - 250mm Spackmessen
€ 31,95
RVS Spackmes - 150mm Spackmessen
€ 24,95
€ 4,95
€ 17,95
€ 7,00
€ 5,95
€ 8,21
RVS Spackmes - 80mm Spackmessen
€ 18,95
RVS Spackmes - 120mm Spackmessen
€ 21,95
€ 9,00
RVS Spackmes - 20mm Spackmessen
€ 12,95
RVS Spackmes - 350mm Spackmessen
€ 44,95

Goed gereedschap is het halve werk. Dus zorg dat je alles in huis hebt om je klus te klaren. Want er is niets zo irritant als dat je halverwege zonder kwasten, rollers of spanen komt te zitten. Om je die ergernis te besparen zetten we al je mogelijke benodigdheden op een rijtje. Doe er je voordeel mee!

Spackmessen

Onze rvs spackmessen in diverse maten gebruik je voor de stucproducten van Betonlook.nl. Ze hebben een ergonomische handgreep, dus ze liggen lekker in de hand. Met het spackmes breng je de Beton Ciré aan en je werkt het glad af. Dat is wel even een handigheidje, maar daar hebben we een handleiding en instructiefilmpje voor.

Kwasten

We hebben diverse betonlook kwasten voor je. Dit zijn onze toppers:

  • De 3x14 cm is een brede kwast met lang haar. Ideaal voor het opzetten van kalkverf, melkverf, leemverf, metallic verf en betonlook verf. Met deze kwast krijg je een goede dekking, meer structuur en een mooi effect.
  • De 3×7 cm is een smalle blokborstel met lang haar. Ook deze kwast is uitstekend geschikt voor het opzetten van kalkverf, melkverf, leemverf en betonlook verf.
  • De 2/21 is een smalle kwast met lang haar, geschikt voor al onze verfsoorten en handig voor het fijne werk, zoals randjes en details.

Voor de 3x14 en de 3x7 hebben we ook losse opzetstukken.

Rollers

Wij zweren bij de microvezel rollers, omdat ze pluisvrij zijn en de verf bij het aanbrengen amper spat. We hebben ze in twee maten: 10 en 25 cm. De 10 cm roller gebruik je voor het fijnere werk, de 25 cm voor het grovere werk. Je kan ze ook prima gebruiken voor het aanbrengen van primers en coating. Met de rollers creëer je een egaal effect. Wil je liever een betonlook, zet de verf dan op met een blokkwast.

Spanen

De RVS Marmer spaan gebruik je voor Beton Ciré. Door het maken van korte bewegingen creëer je de mooiste effecten en accenten. Wil je liever een wat subtielere tekening, kies dan voor de kunststof spaan.

Een maatbeker

Misschien staat ie nog wel in je keukenkastje, maar zo niet: wij hebben ze in 2, 3 en 5 liter. Dat werkt handiger dan die van 1 liter die je misschien zelf nog hebt. Je gebruikt de maatbeker voor het verdunnen van bijvoorbeeld Verf Protect en BioPrimer. Roeren doe je met een roerstaaf van gerecycled materiaal (mét opener: heel handig). Wij kennen ook mensen die dat met een pollepel doen, maar die kun je daarna weggooien. Dus doe maar niet.

Pigment schepjes

Ga je zelf je producten kleuren met pigmentpoeders? Leuk! Bestel dan wel even een pigmentschepje. Je krijgt van ons vier verschillende maten, zodat er altijd een maatje is dat bij je klus past.

En nu?

Is je klus geklaard en ben je hartstikke trots op het eindresultaat? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons even, dan liken of delen we jouw resultaat op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips en voorbeelden.

Twijfel je over je boodschappenlijstje? Laat het ons weten. Whatsapp, bel of mail ons en we helpen je verder.