Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kleurtesters


Assortiment Filters
Klv 201 Lin lisse Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
Klv 202 Lin Plus Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
Klv 203 Camille Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
BLV 200 Creme Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 100 Bechamel Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 201 Boule Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 234 Coquille Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 130 Lapin Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 236 Tatre Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
BLV 101 Nougat Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 230 Chou Fleur Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 102 Piscine Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 208 Plage Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
Klv 237 Muraille Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
BLV 134 Wagon Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 205 Crème Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
Klv 235 Monoliet Kalk- en leemverf tester
€ 3,50
Klv 261 Jute Kalk- en leemverf tester
€ 3,50

Met onze kleurstalen en kleurenwaaiers krijg je een goede indruk van de enorme hoeveelheid kleuren waaruit je kunt kiezen. De meeste mensen maken op basis daarvan een selectie en in die kleuren bestellen ze de kleurtesters. Breng je een paar vlakken met testers aan in de ruimte waar je aan de slag wilt, dan wordt de keuze al een stuk makkelijker. Om de prijs hoef je het ook niet te laten, want we verzenden ze gratis én je krijgt korting op je volgende bestelling. Dus kom maar door met je keuze!

Kalkverf kleurtester

Je kunt uit ruim 70 kleuren kalkverf kiezen. Logisch dat je het even niet meer weet. Welke kleur past het beste bij je interieur? Of ga je toch voor krijtverf, Beton Ciré of betonlook verf? Met de kleurtesters bekijk je thuis op je gemak welke tint en structuur het beste bij jouw interieur past.
Kies je voor het poederige betoneffect van kalkverf én heb je de perfecte kleur gevonden? Bestel dan de juiste hoeveelheid: je hebt ongeveer 1 liter per 4 m2 nodig, als je het in twee lagen aanbrengt. Enne… vergeet de primer niet.

Krijtverf kleurtester

Krijtverf is een luchtige verf, die ervoor zorgt dat de muur kan blijven ademen. Zo is de kans op vochtproblemen minimaal. Met zijn egale en matte finish is het een populaire verf, die je op veel ondergronden kunt toepassen. Maar ja, ook hier heb je keuzestress, want hij is er in 85 tinten. De kleurtester biedt uitkomst! De tester is net als de grotere verpakkingen op kleur gemengd en kant-en-klaar. Je kunt meteen aan de slag. Heb je een ieniemini verfprojectje, dan is deze kleurtester natuurlijk ook ideaal. Voor een paar euro pimp je zo je peuterstoeltje. Of je geeft de laden van een oud ladekastje allemaal een andere kleur. Bestel in dat geval wel de BioPrimer erbij.

Beton Ciré kleurtester/testset

Het is slim om eerst even te testen. Met een testset voor één vierkante meter kun je zonder risico oefenen met primer en de kleur van je keuze. En we doen er ook 12 kleurstalen bij, voor het geval je tóch liever een andere tint wilt.

Betonlook verf kleurtester

Het is heel erg van deze tijd, die betonlook. En in de woonbladen ziet het er prachtig uit. Maar past het wel bij jouw woonsmaak? Probeer het met een paar kleurtesters en oordeel zelf. Natuurlijk krijg je op je beeldscherm of met stalen en waaiers een aardige indruk, maar op jouw muur is het effect toch altijd anders. Dat komt door het licht, maar ook door de manier van aanbrengen: iedereen doet het anders, dus elke muur is uniek. Met onze kleurtesters maak je makkelijker een keuze uit onze 86 kleuren.

Buitenverf kleurtester

Kan je schutting, tuinhuis of gevelbekleding wel een verfbeurt gebruiken? We hebben 14 mooie kleuren voor je gemengd. Alleen van de namen krijg je al zin om te schilderen. Wat dacht je van Bali, Blue Bayou, Terra of Sand? Zie je dan ook de gekleurde gevels van Curaçao voor je? Of de pittoreske dorpjes in Griekenland en Italië? Wij wel, maar misschien draven we nu een beetje door. Want we hebben ook rustige basics, stoer zwart en neutraal grijs. Dus er is altijd een tint die bij jouw exterieur past. Even de kleurtester bestellen en je weet welke dat is. Bestel je daarna de kleur van je keuze, dan krijg je die met korting.

En nu?

Heb je jouw perfecte kleur gekozen? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons even, dan liken of delen we jouw resultaat op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips en voorbeelden.