Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kleurtesters

Met een Betonlook.nl kleurtester maak je eenvoudig kennis met onze verfsoorten. Onze kleurtesters zijn beschikbaar in bijna al onze verfsoorten, met en zonder effect. Handig om kleuren te testen en vergelijken op een klein oppervlak!


Assortiment Filters
Klv 201 Lin lisse Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 202 Lin Plus Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 203 Camille Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
BLV 234 Coquille Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 200 Creme Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 201 Boule Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 236 Tatre Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
BLV 100 Bechamel Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 235 Monoliet Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 634 Olive Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
BLV 231 Brullee Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 130 Lapin Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 232 Savon Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 261 Jute Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
BLV 664 Cactus Betonlook verf tester
€ 3,50
Klv 208 Plage Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
BLV 210 Chou Lotje Betonlook verf tester
€ 3,50
BLV 101 Nougat Betonlook verf tester
€ 3,50

Je bevindt je nu op de kleurtester pagina, waar je een breed scala aan kleurtesters vindt. We hebben een variërend aanbod aan testers beschikbaar, met effect en een egale afwerking. Elke kleurtester bevat ongeveer 60 ml verf, precies genoeg om de kleur op een klein oppervlak te testen. Deze handige tool helpt je bij het kiezen van de juiste kleur en verfsoort.

We begrijpen maar al te goed dat het kiezen van de juiste verfsoort en verfkleur via een beeldscherm lastig kan zijn, daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan kleurtesters aan. Soms kan het assortiment overweldigend zijn en zie je misschien door de bomen het bos niet meer, daarom leggen we je graag uit wat de verschillen zijn tussen onze verfsoorten.

Eén van onze populairste verfsoorten op dit moment is Betonlook verf. Zoals de naam al aangeeft, geeft deze verf een prachtig betonlook effect aan het oppervlak. Betonlook verf is verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren en wordt speciaal voor jou op kleur gemengd als we jouw bestelling hebben ontvangen. Het is dus klaar voor gebruik. Wij hebben daarnaast ook een nieuwe variant: Betonlook verf plus. Deze verf heeft een dikkere structuur en biedt een betere dekking op je wand. Bij correct aanbrengen kan één laag verf al voldoende zijn voor het gewenste betonlook effect.

We hebben ook kleurtesters van onze Kalkverf. Met meer dan 80 prachtige natuurlijke tinten, komt Kalkverf op de tweede plaats van best verkochte verfsoorten in ons assortiment. Kalkverf wordt op kleur gemengd met droge, natuurlijke pigmenten. Normaal gesproken doe je dit zelf thuis, voordat je de verf aanbrengt, maar in de kleurtester hebben wij de verf al voor je gemengd. Je kunt de Kalkverf tester direct uitproberen om een realistisch beeld te krijgen van hoe de verf eruitziet. We hebben naast onze reguliere Kalkverf, ook een Kalkverf plus lijn. Kalkverf plus is een exclusieve serie met 11 prachtige kleuren, geïnspireerd op Zuid-Afrika. De lichte kleuren uit deze serie worden geleverd in de vernieuwde Kalkverf, welke dikker is van structuur. De donkere kleuren worden met duurdere pigmentpoeders aangemaakt en worden in de normale Kalkverf variant geleverd, vanwege de betere menging van de pigmenten.

De Structuurverf tester is ook erg populair. Houd er rekening mee dat de verf in de tester wat sneller kan uitdrogen, omdat deze verfsoort een dikkere structuur heeft. Je kunt wat water toevoegen als je deze verf wilt testen. Gebruik hiervoor een mengbeker of kommetje, zodat het testpotje niet te vol raakt. Onze Structuurverf is geschikt voor zowel binnen als buiten, op alle ondergronden behalve hout. Combineer Structuurverf voor buiten met onze EcoPrimer grof voor het beste resultaat.

Wil je graag een verfsoort voor buitengebruik die je op hout kunt toepassen? Probeer dan onze Buitenverf kleurtester. Deze verf is verkrijgbaar in 14 prachtige matte, egale kleuren waarmee je elk oppervlak eenvoudig nieuw leven inblaast.

En als je op zoek bent naar een bestseller voor het transformeren van oude meubels en meer, dan is Krijtverf de perfecte keuze. Deze verf kun je zelfs op trappen gebruiken en coaten met onze Beton Ciré coating voor een duurzaam en stijlvol resultaat. Op deze manier hoef je geen producten meer weg te brengen naar de kringloopwinkel. Een win-winsituatie, als je het ons vraagt.

Kortom, bestel vandaag nog eenvoudig een kleurtester en maak met vertrouwen de juiste keuze voor jouw project.