Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kleurstalen

Ontdek een wereld vol levendige unieke kleurstalen en laat je inspireren.


Assortiment Filters
13 Beige Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
BLV 234 Coquille Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 201 Boule Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
07 Zand Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
05 Gebroken wit Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
14 Camel Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
Klv 201 Lin lisse Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 200 Creme Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 203 Camille Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 202 Lin Plus Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
10202 Lin Plus Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
BLV 100 Bechamel Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 236 Tatre Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 231 Brullee Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
Klv 204 Ivoire Kalk- en Leemverf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 232 Savon Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV 130 Lapin Betonlook verf kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
15 Ecru Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25

Op zoek naar kleurstalen?
Dan ben je nu op de juiste pagina beland. Het kiezen van de perfecte kleur voor je vloer of muur kan soms een hele uitdaging zijn. Gelukkig hebben we bij Betonlook.nl een breed scala aan prachtige producten en kleuren waaruit je kunt kiezen. Geloof ons, elke kleur is adembenemend en uniek op zijn eigen manier!

Laten we ook eerlijk naar elkaar zijn, kleuren op een beeldscherm kunnen er geweldig uitzien. Toch kan online winkelen soms wat lastig zijn. Je kunt namelijk niet echt een realistisch beeld krijgen van hoe de kleur er in jouw ruimte uit zal zien. Het hangt af van het daglicht en hoe je de kleuren in jouw interieur matcht. We hebben hiervoor een oplossing voor je: ervaar onze kleuren zoals ze echt zijn, door onze kleurstalen te bestellen. Je kunt ze zien, voelen en bewonderen in jouw eigen omgeving. Geen onnodig giswerk, maar een echte beleving van onze kleuren. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker!

We hebben een assortiment aan diverse kleurstalen waaruit je kunt kiezen. Ga je voor gedrukte kleurstalen of handgeschilderde exemplaren? Voor het beste effect en de meest authentieke kleurervaring, raden we onze klanten aan om de handgeschilderde stalen te bestellen. De gedrukte stalen hebben ook onze verf, maar het effect van de verf is moeilijker te zien. Juist bij verfsoorten met structuur wil je een ware beleving van hoe de verf eruitziet. Onze kleurstalen worden geschilderd met onze eigen blokkwast in twee lagen. We hanteren dezelfde werkwijze als we jou thuis adviseren, zodat wij zo dicht mogelijk bij het uiteindelijk resultaat blijven.

Alle verfsoorten worden aangebracht op speciaal papier om ervoor te zorgen dat het goed hecht. Alle stucsoorten worden op hout aangebracht. Dit geldt ook voor de Melkverf, omdat deze een dikkere basis heeft. Voor de stalen op hout kun je kiezen tussen een klein formaat van 10 cm x 10 cm en een groot (A4) formaat (29,7 cm x 21 cm). Voor de stalen op papier hanteren wij één formaat van 15 cm x 6 cm.

Na deze informatie ben jij helemaal klaar om met vol vertrouwen jouw gewenste kleurstalen te kiezen. Geef jouw leven dat juiste kleurtje en laat onze kleurstalen je betoveren.