Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

EcoPrimer

Ontdek onze EcoPrimer - de ultieme oplossing die de zuigkracht van elk oppervlak opheft en tegelijkertijd de hechting tussen je verf verbetert.


Assortiment Filters
EcoPrimer EcoPrimer
1 liter
€ 21,95
EcoPrimer tester EcoPrimer
€ 2,95
  • 1

Waarom heb ik een primer nodig?

Het gebruik van onze EcoPrimer is essentieel als voorbereiding op het schilderen. De EcoPrimer speelt namelijk een cruciale rol bij het beschermen van de ondergrond tegen zuigende werking. Het creëert een oppervlak waarop verf- en stucmaterialen optimaal kunnen hechten. Door het gebruik van de EcoPrimer verleng je automatisch de levensduur van je project en heb je ook minder materiaal nodig tijdens het aanbrengen.

Onze EcoPrimer is speciaal ontwikkeld om een optimale hechting te bieden aan onze producten op gladde ondergronden. Of je nu te maken hebt met een nieuwe gestucte muur of een reeds geschilderde wand, onze primer zorgt ervoor dat je project goed wordt voorbereid.

Door te kiezen voor onze EcoPrimer voorkom je problemen zoals slechte hechting, verf die afbladdert of een ongelijkmatige dekking. Ga voor de EcoPrimer en bereik een professionele afwerking. Twijfel je toch nog over het gebruik van EcoPrimer in combinatie met onze producten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Je kunt namelijk een EcoPrimer tester en een kleurtester bestellen om het verschil zelf te ervaren. Niets is namelijk overtuigender dan het zelf te ervaren hoe essentieel een primer is voor een succesvol project. Ontdek en ervaar het zelf.