Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

EcoPrimer grof

Ontdek onze EcoPrimer grof, een veelzijdige primer die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden en een verbeterde hechting biedt dankzij de fijne korrel die erin zit.


Assortiment Filters
EcoPrimer grof EcoPrimer grof
1 liter
€ 21,95
EcoPrimer grof tester EcoPrimer grof
€ 2,95
  • 1

Wil je een primer die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden?

Dan is onze EcoPrimer grof de ideale keuze voor jou. Deze veelzijdige primer biedt verschillende voordelen en is geschikt voor diverse oppervlakken. Of je nu te maken hebt met een ondergrond met lichte beschadigingen of een ruwe bakstenen ondergrond, de EcoPrimer grof is speciaal ontwikkeld om deze oppervlakken optimaal voor te bereiden. Je kunt hierdoor een strak en professioneel eindresultaat bereiken.

Je kunt met de EcoPrimer grof lichte beschadigingen in de ondergrond eenvoudig opvullen. Denk hierbij aan kleine krasjes in je muur. Onze EcoPrimer grof egaliseert deze kleine beschadigingen, waardoor je later producten zoals Leemstuc of Structuurverf kunt gebruiken om deze imperfecties te minimaliseren, waardoor je een prachtige afwerking kan realiseren.

Naast het egaliseren van de ondergrond, verbetert de EcoPrimer grof ook de hechting van onze producten. Verf- en stucsoorten blijven hierdoor langer zitten, zelfs op ondergrondne met lichte beschadigingen. Dit zorgt voor een langdurige en professionele afwerking van je project.

Vertrouw op de kracht van onze EcoPrimer grof en creëer een professionele afwerking, zowel binnen als buiten. Ga voor een duurzaam en indrukwekkend resultaat met deze veelzijdige primer!