Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Stucsoorten

Wil je je project voltooien met één van onze stucsoorten? Maak vandaag nog een keuze voor onze milieuvriendelijke Beton Ciré en Leemstuc.


Assortiment Filters
05 Gebroken wit Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
07 Zand Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
13 Beige Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
08 Betongrijs Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
10 Zwart Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
05 Gebroken wit Beton Ciré pakketten
1m²
€ 42,50
10202 Lin Plus Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
14 Camel Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
09 Terracotta Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
13 Beige Beton Ciré pakketten
1m²
€ 42,50
20 Donkergroen Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
007 Bonnie Leemstuc
1 kilo
€ 21,50
04 Antraciet Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
08 Betongrijs Beton Ciré pakketten
1m²
€ 42,50
22 Zacht terra Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
10202 Lin Plus Beton Ciré pakketten
1m²
€ 42,50
06 Staal Beton Ciré / betonstuc
1 kilo
€ 31,50
05 Gebroken wit Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95

Ontdek de Perfecte Keuze: Beton Ciré of Leemstuc kopen voor jouw unieke interieur!
Sta je op het punt om de uitstraling van je interieur te veranderen met één van onze prachtige duurzame stucsoorten? Beton Ciré en Leemstuc bieden beide buitengewone mogelijkheden om jouw ruimtes te verfraaien. We begrijpen jouw wens om de beste stucsoort te kiezen die naadloos aansluit bij jouw visie. Daarom staan we klaar om je te begeleiden in dit proces.

Beton Ciré: veelzijdigheid en robuuste elegantie

Beton Ciré badkamer: Creëer een oase van rust in je badkamer met Beton Ciré. Deze stucsoort biedt een prachtige, rustige afwerking die naadloos integreert in elke badkamerstijl. Voor een optimale toepassing moet je ervoor zorgen dat de badkamer waterdicht is en de ondergrond bestaat uit een cementgebonden stuc. Je brengt hierop eenvoudig onze Beton Ciré aan, voor een duurzame en verfijnde look.

Beton Ciré vloer: Verander je vloeren in meesterwerken van minimalistisch design met onze Beton Ciré. Een naadloze gietvloer creëert niet alleen een gevoel van ruimtelijkheid, maar vereenvoudigt ook het onderhoud. Beton Ciré over tegels behoort ook tot de mogelijkheden. Je dient ze alleen op te ruwen en te egaliseren, voordat je onze Beton Ciré basislaag aanbrengt.

Beton Ciré keuken: Geef je keuken een eigentijdse en trendy uitstraling met Beton Ciré. Of je het nu gebruikt als aanrechtblad of als achterwand, de rustieke charme van Beton Ciré voegt karakter toe aan deze leefruimte.

Beton Ciré toilet: Vereenvoudig het schoonmaken van je toilet door Beton Ciré toe te passen. Zonder voegen wordt schoonmaken een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere bezigheden.

Beton Ciré heeft echter enkele beperkingen. Hoewel het veelzijdig is en bijna elke kamer kan verfraaien, is het niet geschikt voor omgevingen met extreem hoge temperaturen, zoals sauna's. Ook buitentoepassingen zijn niet aan te raden vanwege de temperatuurvariaties die barstvorming kunnen veroorzaken.

Leemstuc: natuurlijke pracht en een volledig ecologische keuze
Leemstuc kopen: Als je een ecologische stuc zoekt met een natuurlijke uitstraling, is Leemstuc een uitstekende keuze. Het kopen van Leemstuc is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij ons online bestelsysteem. Ontdek de prachtige Leemstuc kleuren door vooraf kleurstalen te bestellen en laat je inspireren door de diversiteit van deze stucsoort.

Ongeacht of je kiest voor een klassieke tint of een gedurfde kleur, Leemstuc brengt een unieke charme en warmte in elke ruimte.

Leemstuc aanbrengen: ambachtelijke kunst in jouw handen!
Het aanbrengen van Leemstuc is een ambachtelijke kunst die jouw ruimtes tot leven brengt. Onze eenvoudig te volgen instructies stellen je in staat om zelf Leemstuc aan te brengen en je interieur te voorzien van de rustieke elegantie die deze stucsoort te bieden heeft.

Leemstuc heeft een natuurlijke eigenschap om damp door te laten, waardoor het als het ware ademt. Hoewel het bestand is tegen lichtvochtige omgevingen, is het belangrijk te realiseren dat Leemstuc niet geschikt is voor badkamers. Hier komt de expertise om de hoek kijken: laat je goed adviseren over welke stucsoort het beste past bij jouw behoeften en welke ruimtes het meest geschikt zijn voor toepassing van onze Leemstuc.