Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Assortiment
  3. Kleurtesters
  4. Kalk- en Leemverf tester

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kalk- en Leemverf tester

Ontdek meer dan 80 prachtige aardetinten met behulp van onze Kalkverf kleurtesters en creëer een succesvol project!


Assortiment Filters
Klv 201 Lin lisse Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 202 Lin Plus Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 203 Camille Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 236 Tatre Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 634 Olive Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 235 Monoliet Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 261 Jute Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 208 Plage Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 205 Crème Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 238 Paris Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 237 Muraille Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 365 Satin Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 239 Voya Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 230 Saint Claire Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 330 Emil Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 101 Noir 30% Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 204 Ivoire Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50
Klv 260 Latte Kalk- en Leemverf tester
€ 3,50

Hoe kies ik de juiste kleur verf?
Ben je op zoek naar de perfecte verfkleur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen! Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur en de beste verf voor jouw project! Neem bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment Kalkverf, met ruim 80 aardetinten. Van beige, tot taupe, tot oud roze. De mooiste kleuren komen in deze collectie tevoorschijn. De ene kleur is nog mooier dan de andere kleur. Op een beeldscherm kunnen alle kleuren er prachtig uitzien, maar hoe zien ze er eigenlijk uit in jouw eigen ruimte? Het is belangrijk om dit te kunnen visualiseren, voordat je een definitieve beslissing neemt. Gelukkig bieden onze kleurtesters de oplossing. Met behulp van onze kleurtesters kun je verschillende kleurnuances op je muur uitproberen en zien hoe een specifieke kleur tot zijn recht komt in jouw woonruimte, in het daglicht en/of kunstlicht dat daar aanwezig is. Op deze manier kun je met vertrouwen de beste kleur kiezen die perfect past bij jouw ruimte.

Ik heb de tester besteld en nu?
Je bent vol enthousiasme op avontuur gegaan om de prachtigste natuurtinten te verzamelen. De testers zijn bij je thuisbezorgd en je kunt niet wachten om ze uit te proberen, maar hoe pak je het aan? Geen zorgen, we hebben alles voor je op een rijtje gezet!

Heb je een gesausde wand? Dan kun je de kleurtester direct op de wand uitproberen. Is je muur net gestuct? Dan is het slim om ook de EcoPrimer tester aan te brengen. De EcoPrimer vermindert de zuigkracht van de ondergrond, waarmee je voorkomt dat de muur de kleurtester volledig opneemt. Oh, en vergeet ons handige kwastje niet mee te bestellen! Je kunt namelijk met deze benodigdheden direct aan de slag met onze Kalkverf tester!

Roer de verf goed door, zodat je een glad mengsel krijgt. Breng de verf vervolgens met effect aan op de muur. Wil je de verfkleur vergelijken met het kozijn of de deur? Breng dan een beetje verf in de buurt van het kozijn aan om te zien of het goed matcht. Heb je meerdere testers besteld? Breng dan, om het overzicht te bewaren, de kleuren van licht naar donker aan. Zo weet je precies welke kleur je bovenaan en onderaan hebt aangebracht.

Houd er rekening mee dat de kleur in het testpotje donkerder lijkt dan wanneer het opdroogt, dus zorg ervoor dat je de kleuren goed kunt herkennen. Laat de eerste laag minimaal 6 uur drogen. Breng vervolgens de tweede laag Kalkverf aan en wacht geduldig tot het droog is. En voilà, je bent klaar om een weloverwogen kleurkeuze te maken.

100% ecologische verf
Wist je dat onze Kalkverf niet alleen prachtige kleuren heeft, maar ook nog eens volledig ecologisch is? Hoe geweldig is het om de schoonheid van de natuur in huis te halen, zonder de planeet te belasten? En alsof dat nog niet genoeg is, bezorgen we onze producten ook nog eens CO2-neutraal. Dat klinkt toch echt perfect?