Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Primers


Assortiment Filters
EcoPrimer EcoPrimer
1 liter
€ 21,95
Beton Ciré Primer Beton Ciré primer
1 liter
€ 21,95
EcoPrimer tester EcoPrimer
€ 2,95
  • 1

Een primer gebruik je als hechtlaag tussen je ondergrond en het product dat je aanbrengt. Er zijn verschillende soorten primers. Je keuze hangt af van de ondergrond en van het product dat je gebruikt.

Beton Ciré Primer

De Beton Ciré Primer doet ongeveer hetzelfde als de EcoPrimer, maar deze primer is speciaal gemaakt voor een afwerking met Beton Ciré. Maar dat vermoedde je al, gezien de naam. Ook deze primer breng je aan met een kwast of roller. Eventueel verdun je de primer met 10% water. Beton Ciré Primer is lekker zuinig in gebruik: je hebt ongeveer een liter nodig voor 10 m2. En we kunnen ons voorstellen dat je staat te popelen om met het aanbrengen van de Beton Ciré te beginnen, maar je moet toch echt 6-12 uur wachten om de primer te laten drogen.

EcoPrimer

De EcoPrimer zorgt voor een gelijkmatige zuiging van de ondergrond. Daardoor heeft je eindafwerking een betere dekking. De primer is ideaal voor zuigende ondergronden als gips of gesausde wanden. Waarom hij EcoPrimer heet? De primer is door het gebruik van ecologische grondstoffen 100% CO2-neutraal. Dus goed voor het milieu. De primer is ook gebruiksvriendelijk: je brengt het gemakkelijk aan met een brede kwast of roller. Eventueel verdun je het met 20% water. Is de ondergrond heel erg zuigend, dan breng je een tweede laag aan. Je hebt ongeveer een liter nodig voor 6-8 m2.