Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Primers

Met de primers van betonlook.nl creëer je een onweerstaanbare band tussen onze producten en het oppervlak, waardoor je de levensduur van jouw project aanzienlijk verlengt.


Assortiment Filters
EcoPrimer EcoPrimer
1 liter
€ 21,95
EcoPrimer tester EcoPrimer
€ 2,95
Beton Ciré primer Beton Ciré primer
0.5 liter
€ 13,95
EcoPrimer grof EcoPrimer grof
1 liter
€ 21,95
EcoPrimer grof tester EcoPrimer grof
€ 2,95
Bio verfprimer Bio verfprimer
1 kilo
€ 19,95
  • 1

Waarom heb ik een primer nodig?

Een primer is als een held voor onze producten, want het verlengt de levensduur op een magische wijze. Het zorgt dat onze verf- en stucsoorten beter kunnen hechten aan het oppervlak, waardoor ze gelijkmatig en duurzaam worden aangebracht. Met één van onze primers maak je het product duurzamer dan ooit te voren!

Onze geweldige EcoPrimer grof doet wonderen voor oppervlakken met lichte beschadigingen. Het vult kleine krasjes en deukjes op, waardoor de verf- of stuclaag er strak en glad uitziet. Als extra bonus vermindert een primer ook de zuiging van de ondergrond, waardoor je minder van ons product nodig hebt. Maar dat is niet alles! Een primer zorgt er ook voor dat je met een neutrale basis begint, waardoor de kleur van de verf beter tot zijn recht komt. Dat zijn toch wel een paar geweldige voordelen, nietwaar? Maar laten we eens kijken naar de verschillende soorten primers die we hebben.

Waarom een Beton Ciré primer?

De Beton Ciré primer is onze veteraan onder de primers. Deze primer is speciaal ontwikkeld om de ondergrond voor te bereiden op onze Beton Ciré. Met een kwast of microvezel roller breng je deze primer moeiteloos aan. Het zorgt ervoor dat de Beton Ciré uitstekend hecht op de ondergrond. De voorbereiding is hierbij cruciaal, dus op de productpagina van deze primer vind je gemakkelijk welke ondergronden geschikt zijn en hoe je hem het beste kunt aanbrengen.

Het nut van onze EcoPrimer

De EcoPrimer is de absolute favoriet van Betonlook.nl. Deze topper vermindert de zuiging van de ondergrond, waardoor het ideaal is voor gips- of net gestucte muren. Bovendien zorgt de EcoPrimer ervoor dat onze verfsoorten voortreffelijk hechten. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de verf loslaat van de ondergrond, en dat verlengt uiteindelijk de levensduur van je verf. De EcoPrimer is volledig ecologisch en CO2-neutraal, dus ook nog eens goed voor het milieu. Met een kwast of roller breng je deze primer moeiteloos aan.

Waarom de EcoPrimer grof?

EcoPrimer grof is de perfecte basis voor grovere verf- of stucsoorten, zoals Structuurverf, Leemverf of onze geliefde Leemstuc. De primer is geschikt voor zowel binnen als buiten en komt goed van pas in lichtvochtige ruimtes zoals kelders. De EcoPrimer grof heeft een grovere zandkorrel in zijn basis, hierdoor is deze niet geschikt voor verfijnde verfsoorten.