Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Assortiment
  3. Pigmentpoeders

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing
Pigmentpoeders

Pigmentpoeders

Kies nu uit één van onze kleurrijke pigmenten en voeg een levendige en gepersonaliseerde boost toe aan jouw project.


Assortiment Filters
81. Oxyde de Fer Noir CN Pigmentpoeders
50 gram
€ 10,08
90. Rosso Veneto Pigmentpoeders
50 gram
€ 8,96
50 gram
€ 9,33
87. Dioxyde de Titane Pigmentpoeders
50 gram
€ 8,96
57. Terra Rossa Ventilata Pigmentpoeders
50 gram
€ 8,96
50 gram
€ 7,09
84. Terre De Cassel Pigmentpoeders
50 gram
€ 8,96
96. Terre Jaune Italie Pigmentpoeders
50 gram
€ 9,33
89. Rosso Naturale Pigmentpoeders
50 gram
€ 8,96
41. Ocre Icles d Italie Pigmentpoeders
50 gram
€ 9,70
€ 9,33
50 gram
€ 9,33
50 gram
€ 20,90
2. Bleu Omega Pigmentpoeders
50 gram
€ 26,13
€ 8,21
50 gram
€ 10,82
8. Hematite de Puisaye Pigmentpoeders
50 gram
€ 6,35
43. Ocre Jaune Joles Sud Pigmentpoeders
50 gram
€ 8,59

''Wij kunnen natuurlijk de mooiste kleuren verf en betonstuc voor je mengen, maar met pigmentpoeders kan je zelf met tinten gaan toveren. Niet alleen met verf en stuc, maar je kunt je creativiteit op nog veel meer materialen uitleven.''

Wat zijn pigmentpoeders?

De pigmenten van betonlook.nl zijn kleurpoeders, waarmee je zelf kleur aan je producten geeft. Welke producten dat zijn, vertellen we straks. De pigmentpoeders zijn er in bijna alle denkbare kleuren, dus er is altijd een tint die bij jouw smaak en interieur past.

Onze pigment poeders zijn 100% ecologisch en veganistisch. Dat betekent dat er geen dierlijke producten in verwerkt zijn. De poeders lossen makkelijk op in water, dus het mengen is een fluitje van een cent.

Waar kun je pigmentpoeders voor gebruiken?

Bijna overal voor! En dat maakt het nou juist zo leuk. Dus ga lekker los met het op kleur brengen van verf, droge soorten (micro)cement, voegmortel, egaline, betonstuc, Beton Ciré, tadelakt, leem, kalk, vloeibare harsen of epoxy. Maar ook hobbyisten zijn dol op onze pigment poeders. Zij kleuren er bijvoorbeeld kaarsen mee. Dus heb je een restje over? Maak dan zelf kaarsen die bij jouw interieur passen. Maar we kennen ook creatievelingen die pigmentpoeders mengen met kleisoorten.

Hoeveel kleuren pigmentpoeders zijn er?

Te veel om op te noemen. We hebben er bijna 100. Variërend van koel kobaltblauw tot warm okergeel en van spierwit tot diepzwart. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de moderne kleuren die nú in de woonbladen staan én voor de frisse tinten voor kinderkamers.

Hoeveel heb je nodig?

Bij elke kleur heb je de keuze uit 50, 100, 250 of 500 gram. Je hebt ongeveer 10-40 pigmentpoeder nodig per kilo product. Voor verf is dit zo’n 100-200 gram per liter. Als je 5 kilo Beton Ciré hebt, dan heb je dus 50-200 gram pigmentpoeder nodig. De exacte hoeveelheid hangt af van hoe diep je de tint wilt hebben. Dat is een kwestie van uitproberen. Onze tip: schrijf wel even op hoeveel gram je gebruikt hebt. Stel dat je later nog wat Beton Ciré of verf bij wilt maken, dan kun je exact dezelfde kleur nog een keer maken.

Wat zijn de voordelen van pigmentpoeders?

Ten eerste: je kunt je creativiteit helemaal uitleven in een heleboel toepassingen. Ten tweede: het poeder is makkelijk te verwerken. Om het in vloeibare producten zoals verf te mengen voeg je er een beetje water aan toe, dan lost het daar in op. Vervolgens meng je het met het product en klaar ben je. En ten derde: het poeder is heel lang houdbaar en droogt niet uit. Bewaar het wel op een droge plek, dan heb je er het langst plezier van.

En nu?

Het lijkt misschien een beetje spannend om zelf je kleuren te mengen, maar het is hartstikke leuk. En je kunt het op je gemak proberen met een zakje van 50 gram, dus wat kan je gebeuren? Ga je voor meer zekerheid, Whatsapp, mail of bel ons dan even. We helpen je graag op weg.

Is het gelukt en ben je hartstikke trots op het eindresultaat? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons even, dan liken of delen we jouw creatie op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips in instructies.