Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Beton Ciré coating

Bescherm je Beton Ciré oppervlak met onze Beton Ciré coating voor een duurzame en stralend matte afwerking.


Assortiment Filters
Beton Cire Coating Beton Ciré coating
0.5 liter
€ 31,95
  • 1

Is Beton Ciré waterdicht?
Beton Ciré is vochtwerend, wat betekent dat het van zichzelf niet waterdicht is. Om onze Beton Ciré waterdicht te maken, gebruiken we onze speciale Beton Ciré coating. De coating heeft talloze voordelen, waaronder het creëren van een extra beschermlaag op Beton Ciré. Je voorkomt hiermee dat vocht doordringt in het stucwerk en dat vlekken direct in de Beton Ciré kunnen trekken. Het vocht moet eerst de coating trotseren, voordat het bij de Beton Ciré kan komen. Je kunt zelfs twee lagen coating aanbrengen, bijvoorbeeld in een badkamer, waardoor je een nog betere beschermingsbarrière vormt voor je gestucte oppervlak.

Krijtverf beschermen
Je kunt onze Beton Ciré coating ook gebruiken als beschermende laag voor Krijtverf. Je kunt hierdoor Krijtverf toepassen op de trap of op meubels, omdat het natuurlijk beschermd wordt door de coating. Zo kun je genieten van de voordelen van zowel Beton Ciré als Krijtverf met de bescherming die onze coating biedt!

Verbruik van de coating
Met slechts 1 liter Beton Ciré coating kun je maar liefst 10 vierkante meter oppervlak behandelen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van onze coating hoef je dus niet veel product te gebruiken om een groot oppervlak te beschermen en te voorzien van een prachtige afwerking. Dit maakt onze Beton Ciré coating niet alleen effectief, maar ook zeer kostenefficiënt. Je kunt met een kleine hoeveelheid coating al een groot gebied bestrijken, waardoor je langer kunt genieten van zowel de bescherming als de esthetiek van je Beton Ciré oppervlakken.

Naderhand een nieuwe laag verf of Beton Ciré aanbrengen
Heb je jouw Beton Ciré oppervlak behandeld met onze coating en wil je na een aantal jaren de kleur vernieuwen? Geen probleem! Met een schuurpapiertje van korrel 80 of 120 kun je de Beton Ciré coating eenvoudig van de wand afschuren. Afhankelijk van de ondergrondkleur kun je dan gewoon een nieuwe laag Beton Ciré aanbrengen. Als je van donker naar licht gaat, kun je het beste even contact opnemen met [email protected] voor advies. Beton Ciré heeft van nature een betonlook effect, wat betekend dat het niet altijd 100% dekkend is. Het kan voorkomen dat de ondergrondkleur van je gestucte ondergrond weer zichtbaar wordt wanneer deze donkerder is dan de nieuwe laag. Dit wil je natuurlijk ten alle tijde voorkomen. Bespreek daarom met onze specialisten welke stappen je het beste kan volgen bij het aanbrengen van een nieuwe laag.

Heb je daarentegen een oppervlak met Krijtverf beschermd met onze Beton Ciré coating en wil je de kleur veranderen? Dat is ook heel goed mogelijk. Bij Krijtverf adviseren wij om een wat minder grof schuurpapier te gebruiken, bijvoorbeeld met een korreldikte van 120 of 180. Op deze manier schuur je alleen de coating eraf en verwijder je geen hele laag verf. Vervolgens kun je weer twee nieuwe lagen Krijtverf aanbrengen! Zo houden we het proces lekker eenvoudig en flexibel voor jou.