Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal In verband met een teamweekend zijn wij op 7 en 8 juni gesloten
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1649)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Betonlook verf

Betonlook verf is een kant-en-klare ecologische verfsoort, waarmee je jouw wand in een handomdraai van een mooie betonlook voorziet.


Assortiment Filters
BLV 234 Coquille Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 132 Lampe Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 164 Lave Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 236 Biscuit Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 664 Cactus Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 101 Nougat Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 100 Bechamel Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 131 Le Pays Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 162 Pierre Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 232 Savon Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 134 Wagon Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 200 Creme Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 235 Sable Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 130 Lapin Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 201 Boule Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 231 Brullee Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 702 Lagune Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 662 Soldat Betonlook verf
1 liter
€ 32,95

Betonlook verf voor muren online kopen

Wil jij ook een natuurlijke betonlook verf in huis? Dan ben je bij Betonlook.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment Betonlook verf in meer dan 80 verschillende kleuren. Onze Betonlook verf is duurzaam en daardoor niet schadelijk voor mens en milieu.

Wij bieden kant-en-klare Betonlook verf aan, je hoeft de verf dus niet eerst te mengen met water of pigment, dit hebben wij al voor je gedaan. Betonlook verf kan aangebracht worden op verschillende ondergronden en komt het beste uit op de muur. Breng altijd één laag EcoPrimer aan, voordat je gaat verven. Ga je de verf aanbrengen op een zuigende ondergrond, zoals hout, behang of een gestucte wand? Breng dan twee EcoPrimer aan, zo hecht de verf goed en zorg je voor een optimaal eindresultaat.

Een warme en gelijk ook industriële uitstraling creëren met Betonlook verf

Betonlook verf kan het beste aangebracht worden met een grote blokkwast om het mooiste effect te krijgen. Je kan ervoor kiezen om halve maantjes of kruisjes te maken. Wil je het toch wat rustiger houden? Maak dan lange vegen met je kwast, zo wordt het effect op je wand wat minder druk.

Met 1 liter Betonlook verf heb je genoeg voor ongeveer 4-5m2 in twee lagen. Voor een oppervlak van 10m2 heb je dus ongeveer 2 tot 3 liter nodig. Let hierbij wel op dat deze berekening gebaseerd is op gladde ondergronden. Onze Betonlook verf is vooral erg geschikt voor muren. Wil je graag een tafel verven, dan is het beter om onze Krijtverf te gebruiken. Deze kan je coaten met de Beton Ciré coating, een 2 componenten coating, waardoor het beter bestemd is tegen intensief gebruik. Wil je een echt betonlook effect op je tafel of kast? Kies dan voor Beton Ciré.

Natuurlijke Betonlook verf tegen een goede prijs

Betonlook.nl heeft een groot aanbod aan duurzame verf, waaronder natuurlijke Betonlook verf. Door het gebruik van bijna alleen natuurlijke ingrediënten is de Betonlook verf zo ecologisch mogelijk, volledig CO2-neutraal en vriendelijk in gebruik. Het is hierdoor vriendelijker voor de natuur dan verfsoorten op basis van chemische stoffen. Betonlook verf is daarnaast dampopen, dit wil zeggen dat het goed condens kan opnemen. Je voorkomt hiermee vocht- en schimmelvorming. Tegenwoordig zijn woningen steeds beter geïsoleerd, hierdoor ontstaat er meer condensvorming. Door Betonlook verf te gebruiken zorg je ervoor dat het vocht beter door de muren wordt opgenomen en dit resulteert in een gezond leefklimaat.

We maken deze Betonlook verf speciaal voor je op kleur, daarom kan deze niet geretourneerd worden. Weet je niet welke kleur je moet kiezen? Met onze kleurstalen, kleurenwaaier en kleurtesters maken we de keuze wat makkelijker. Bij lichte kleuren is het verstandig om onze handgeschilderde stalen te bestellen, hierbij is het contrast beter te zien.

Ben je het spoor even bijster? Geen zorgen, we helpen je graag op weg. Whatsapp, mail of bel ons even. En dan heb jij binnenkort de betonlook muur die jouw interieur helemaal afmaakt!