Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Coatings


Assortiment Filters
Beton Cire Coating Beton Ciré coating
0.5 liter
€ 31,95
Verf Protect Verf Protect
50 gram
€ 12,50
MVC 6 Antique Gold Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 2 Bronze Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 5 Solar Gold Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 3 Antique Silver Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 1 Royal Gold Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 4 Silver Pearl Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
  • 1

Huis-tuin-en-keuken-schoonmaakmiddelen tasten je verf, Beton Ciré en toplaag aan. Zonde! Daarom adviseren we altijd om onderhoudsmiddelen te gebruiken, die speciaal voor deze ondergronden gemaakt zijn. Zo blijft je vloer, wand of meubel op zijn mooist.

Onderhoud van Beton Ciré: reinigen

Beton Ciré is poreus: het zuigt vocht en vuil op. En dat wil je niet. Daarom adviseren we je om een 2K-PU coating aan te brengen, die zorgt voor een beschermende en slijtvaste toplaag.

De chemische schoonmaakmiddelen in je keukenkastje beschadigen die toplaag. En daardoor krijgen vocht en vuil op den duur toch weer vrij spel. Het Beton Ciré Reinigingsmiddel voorkomt dat. Het is een zachte reiniger, die speciaal gemaakt is om Beton Ciré schoon te maken zonder de toplaag aan te tasten.

Het werkt heel simpel. Maak het oppervlak stofvrij. Zo voorkom je hele kleine krasjes. Doe een scheutje reinigingsmiddel in een emmer met (lauw)warm water en je kunt gaan dweilen en poetsen. Het schoonmaakmiddel is zó zacht, dat je het wekelijks mag gebruiken. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je het iets minder vaak doet.

Onderhoud van Beton Ciré: onderhoudswas

Heb je de Beton Ciré schoongemaakt met de reiniger? Dan volgt nu de tweede stap: de onderhoudswas. De waslaag houdt je coating in topconditie, waardoor je er extra lang van geniet.

Ook de was is heel makkelijk in het gebruik. Voeg een klein scheutje toe aan een emmer (lauw)warm water en neem het oppervlak hiermee af. Wij raden het aan om dit één keer in de week te doen voor het optimale behoud van de coating..

Onderhoudsset

Om het je makkelijk te maken kun je de reiniger en de onderhoudswas ook als complete set bij ons bestellen. Hartstikke handig en voordeliger dan dat je ze los aanschaft. Omdat het geconcentreerde producten zijn, doe je er heel lang mee.

En nu?

De meeste mensen hebben schoonmaken niet op hun leuke-dingen-lijstje staan. Maar met onder onderhoudsproducten is het een fluitje van een cent. Je bent zo klaar en je hebt (zeker met huisdieren en kinderen) echt eer van je werk. Heb je vragen over het onderhoud van je wand, vloer of meubel? Whatsapp, mail of bel ons dan even. We leggen je graag uit hoe je schoonmaken nóg leuker maakt.

Is het gelukt en ben je hartstikke trots op het eindresultaat? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons even, dan liken of delen we jouw resultaat op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips in instructies.