Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Coatings

Verleng de duurzaamheid van onze producten met één van onze coatings.


Assortiment Filters
Beton Cire coating Beton Ciré coating
0.5 liter
€ 31,95
Bio verfcoating Bio verfcoating
1 liter
€ 44,95
Verf Protect Verf Protect
50 gram
€ 12,50
MVC 6 Antique Gold Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 2 Bronze Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 5 Solar Gold Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 1 Royal Gold Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 3 Antique Silver Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
MVC 4 Silver Pearl Metallic verf coating
5m²
€ 23,50
  • 1

Hoe kies ik de juiste coating?
We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om tussen onze verschillende coatings te kiezen. In ons assortiment hebben we namelijk diverse coatings beschikbaar. Eén van de opties is de Beton Ciré coating, de onverslaanbare veteraan van de coatingwereld. Met deze coating geef je jouw Beton Ciré oppervlak een flinke dosis bescherming. Het is een 2 componentensysteem waarbij je een A-component mixt met een B-component. Het is belangrijk om te weten dat je dit niet direct doet wanneer je de coating ontvangt. De Beton Ciré coating moet namelijk binnen 4 uur na het mengen worden aangebracht, omdat het anders al in het flesje uithardt. Dit probleem wil je natuurlijk voorkomen. De Beton Ciré coating is een held als het gaat om het beschermen van je Beton Ciré. Het maakt de Beton Ciré volledig waterdicht, waardoor het geschikt is voor ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten. Dat is toch geweldig?

Als je een van onze verfsoorten wilt beschermen tegen vuil, kun je kiezen voor de Verf Protect. Dit is een 100% ecologische verfcoating die is gemaakt op basis van eierschaal. Zoals je zult begrijpen, is deze coating niet zo effectief tegen water en andere indringers. Je moet deze coating echt zien als een coating die in beperkte mate vuil afstoot. Je kunt deze coating niet met schoonmaakmiddelen boenen. Als je een coating wilt die meer kan incasseren, kun je kiezen voor onze Bio verfcoating. Deze kan in maximaal één laag worden aangebracht op Kalkverf en Betonlook verf. In tegenstelling tot de Verf Protect kan deze coating wel worden afgenomen met een vochtige doek en eventueel schoonmaakmiddelen. Houd er echter rekening mee dat ook deze coating is gemaakt van biologische materialen en het niet prettig vindt om met agressieve schoonmaakmiddelen te worden geboend.

En voor een coating met een flinke dosis bling-bling hebben we de Metallic verf coating. Deze coating biedt prachtige kleuren, variërend van brons tot zilver. Ga voor goud met deze unieke coating. Je geeft hiermee niet alleen een beschermlaag aan je verflaag, maar ook een bijzonder effect waarmee je zeker de show steelt.

Ik twijfel om een coating toe te passen
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Bij sommige situaties is een coating gewoon onmisbaar. Beton Ciré heeft bijvoorbeeld altijd een coating laag nodig. Bij onze andere producten is het afhankelijk van waar onze verf wordt toegepast. We raden altijd aan om een coating te gebruiken op plekken waar vlekjes op de loer liggen. Denk aan het toilet of de gang. Je woonkamerwand zal niet zo snel vies worden, maar de achterwand van je keuken kan wel wat bescherming gebruiken. Onze verfsoorten komen het best tot hun recht zonder coating, zodat de verf kan ademen. Maar we snappen ook dat je in bepaalde ruimtes een coating wilt gebruiken. Daarom raden we voor plekken zoals het toilet onze Bio verfcoating aan. Je kunt hiermee het oppervlak schoonmaken, wat wel zo hygiënisch is. Houd er wel rekening mee dat het de kleur iets donkerder maakt en het verfeffect iets vermindert.