Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Betonlook verf plus kleurstaal

Ontdek de pracht van onze nieuwe verflijn, de Betonlook verf plus, door nu een kleurstaal te bestellen. Je kunt hiermee de kleur en structuur nauwkeurig bekijken voordat je een definitieve keuze maakt voor jouw schilderproject.


Assortiment Filters
BLV+ 55 Dora Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV+ 60 Matti Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV+ 105 Aada Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV+ 135 Ella Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV+ 75 Eevi Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV+ 70 Sofia Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
BLV+ 445 Jari Betonlook verf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
  • 1

Betonlook verf plus kleurstaal kopen
Ontdek de kracht van kleurstalen bij onze Betonlook verf plus! Deze geavanceerde variant van onze populaire Betonlook verf is direct klaar voor gebruik en biedt een unieke kleurencollectie en vernieuwde kwaliteit. Met de Betonlook verf plus geniet je van uitstekende dekking en kun je met één laag al een echt betonlook effect creëren. Het indrukwekkende effect en de intense kleuren zorgen voor meer diepte in de textuur aan je oppervlak.

Inspelen op trends
Bij ons ben je aan het juiste adres om een echt betonlook effect te creëren! Onze Betonlook verf plus verflijn biedt een prachtige reeks kleuren, geïnspireerd op prachtige subtiele natuurtinten. Wat deze verflijn extra speciaal maakt, is dat we voortdurend inspelen op de nieuwste trends. We hebben met deze kleurlijn de vrijheid om nieuwe kleuren toe te voegen, die je niet in onze standaard kleurenwaaier zult vinden. Zo blijf je altijd actueel en kun je als één van de eersten genieten van de nieuwste interieurtrends.

Top 3 bestverkochte kleuren
We hebben de drie koplopers onder de kleuren even voor jullie op een rijtje gezet. Op nummer één staat op dit moment de kleur Sofia, een warme taupe kleur met een roze ondertoon, die perfect past in de interieurtrends van 2023. Op nummer twee hebben we de kleur Dora, een warme kleur met eigentijdse grijstinten erin. En tot slot, op nummer drie staat de kleur Eevi, die in dezelfde kleurcategorie valt maar iets meer richting het grijze neigt. Stuk voor stuk zijn dit prachtige kleuren, maar als je ze bestelt, zie je zelf pas echt hoe schitterend ze zijn.

Hoe worden onze kleurstalen gemaakt?
Al onze kleurstalen worden met de grootste zorg en vakmanschap met de hand vervaardigd. Het proces begint met het zorgvuldig aanbrengen van de eerste laag Betonlook verf plus op speciale vellen, waar we maar liefst 7 kleurstalen tegelijk creëren. Na het aanbrengen van de eerste laag worden deze vellen zorgvuldig in een droogrek geplaatst, zodat de verf goed kan drogen. Pas wanneer de eerste laag volledig droog is, wordt een tweede laag Betonlook verf plus op elke kleurstaal aangebracht. Uiteindelijk worden de kleurstalen met nauwkeurigheid gesneden tot het ideale formaat van 15 cm x 6 cm, zodat je moeiteloos de perfecte kleur voor jouw verfproject kunt bepalen. Met deze met liefde gemaakte kleurstalen kun je vol vertrouwen en zekerheid jouw favoriete kleur kiezen, met als resultaat een verbluffende geverfde muur.

Kan er een licht kleurverschil ontstaan tussen de kleurstaal en het eindproduct?

Ja, helaas kan er inderdaad een licht kleurverschil optreden tussen de kleurstaal en het eindproduct. Onze Betonlook plus verfkleuren worden met behulp van machines gemengd om consistentie te waarborgen. Niettemin kunnen er in sommige gevallen subtiele kleurverschillen ontstaan tussen de staal en het uiteindelijke product. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals variaties tussen productbatches of verschillen in de pH-waarde van de kalk de basis van deze verf. We doen ons uiterste best om consistentie te handhaven, maar vanwege het natuurlijke productieproces en de grondstoffen die we in onze verf gebruiken, kunnen er kleine variaties optreden. Wees echter gerust, we streven er altijd naar om zo nauwkeurig mogelijk bij de door jou gekozen kleur te komen.