Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Stuc kleurstalen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Stuc kleurstalen

Bestel nu de stuc kleurstalen en ontdek de perfecte kleur voor jouw project, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan.


Assortiment Filters
13 Beige Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
07 Zand Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
14 Camel Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
05 Gebroken wit Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
10202 Lin Plus Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
15 Ecru Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
08 Betongrijs Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
10125 Witte neushoorn Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
17 Licht taupe Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
12 Pastelgrijs Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
09 Terracotta Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
18 Muisgrijs Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
007 Bonnie Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
22 Zacht terra Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
20 Donkergroen Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25
010 Anne Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
001 Alisson Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
21 Witgrijs Beton Ciré kleurstaal
€ 1,25

Kleur kiezen voor mijn stuc project?
Ben je op zoek naar een kleur voor je stuc project, maar weet je niet welke stucsoort je nodig hebt? Of zoek je specifiek naar een kleur? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je straks tevreden terugkijkt op het eindresultaat. In onze categorie stuckleurstalen bieden we twee stuc soorten aan: Beton Ciré kleurstalen en Leemstuc kleurstalen. We zetten hieronder de pluspunten van beide stucsoorten op een rij, zodat jij eenvoudig kunt bepalen welke kleurstaal het beste bij jouw project past.

Voor welke ruimte wil je ons product gaan toepassen?
Onze Beton Ciré en Leemstuc hebben beide hun voordelen. Eén van de voordelen van Leemstuc is dat het volledig ecologisch is, terwijl onze Beton Ciré is gecertificeerd met het EC1 plus certificaat, wat een duurzame keuze maakt voor beide producten. Er volgt hieronder een korte opsomming van welke stucsoorten geschikt zijn voor welke ruimtes, zodat je snel een idee krijgt welke stucsoort bij jouw project past.

Beton Ciré

✓ Badkamer
✓ Toilet
✓ Keuken
✓ Woonkamer
✓ Slaapkamer
✓ Kantoorruimte
✓ Restaurant

Leemstuc

✓ Woonkamer
✓ Slaapkamer
✓ Kinderkamer
✓ Washok
✓ Yoga- en meditatieruimte

We hopen dat deze opsomming je een duidelijk inzicht heeft gegeven in de geschiktheid van onze stucsoorten. Onze Beton Ciré is zeer veelzijdig en geschikt voor elke ruimte, op voorwaarde dat de ondergrond droog is. Vergeet niet altijd een vochtmeting te doen, voordat je Beton Ciré aanbrengt. Bij een gipsgebonden stuc hoort het vochtpercentage onder 0,5% te zijn en bij een cementgebonden stucsoort onder 4%. Door de juiste toepassing is Beton Ciré geschikt voor in de badkamer, zelfs in de natte douchecel! Hoe tof is dat? Hoewel Leemstuc niet voor elke ruimte geschikt is, kan het nog steeds een prachtige toevoeging zijn aan verschillende ruimtes. Leemstuc heeft namelijk de eigenschap om vocht op te nemen tijdens vochtige dagen, en weer los te laten wanneer de ruimte droog genoeg is. Met Leemstuc zorg je altijd voor een gezond binnenklimaat in je huis!

Beton Ciré kleurstalen
De Beton Ciré kleurstalen zijn beschikbaar in ruim 20 kleuren, waarmee je jouw woonkamer, keuken, badkamer of meubel een prachtige make-over kunt geven. Onze Beton Ciré is gemaakt op basis van gepulverd gesteente, waardoor het minder belastend is voor het milieu tijdens de productie. Hiervoor hebben we het EC1 certificaat ontvangen. Met ruim 20 kleuren, is er altijd een kleur geschikt voor jouw project. Je kunt kiezen uit prachtige kleuren zoals Beige of Beton Grijs. We zijn ervan overtuigd dat de perfecte kleur er voor jou tussen zit. Wil je liever een RAL kleur? Tegen een meerprijs van 20% is deze wens bespreekbaar met ons! Neem contact op via info@betonlook.nl om de mogelijkheden voor een RAL kleur te bespreken.

Leemstuc kleurstalen
Onze Leemstuc is verkrijgbaar in 30 prachtige kleuren, variërend van mooie natuurtinten tot gedurfde kleuren. Houd er rekening mee dat Leemstuc een beetje op gevoel moet worden gemengd; er is geen vaste hoeveelheid water voor alle kleuren. De ene kleur moet met wat meer water worden aangemengd dan de andere. Voor deze stucsoort is daarom enige ervaring vereist. Wil je liever dat iemand anders het voor je aanbrengt? We hebben een breed netwerk van ZZP-ers die deze stuc voor je kunnen aanbrengen. Als je van dit netwerk gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.