Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1683)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Retourneren & Garantie


Snel aan de slag!

Wij verzenden je bestelling CO2 neutraal met DHL. Als je voor 12:00 bestelt op een werkdag, wordt het dezelfde dag verzonden. Een pakket bereikt binnen de Benelux een bestemming gewoonlijk binnen 24-48 uur. Binnen Europa ligt de bezorgtijd over het algemeen tussen 24 en 96 uur. DHL bezorgt pakketten van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Heb je een pakket die zwaarder dan 30 kg weegt? Dan versturen wij dit op een pallet naar je toe. De levertijd kan dan wat afwijken van de normale levertijd. Wil je gegarandeerd zijn dat een levering op een bepaald moment aankomt? Neem dan altijd contact met ons op om te kijken welke aflevermomenten er beschikbaar zijn.

Help, er is iets mis met mijn pakketje!

Heb je je bestelling ontvangen en ontbreekt er iets aan je pakket, of heb je schade aan een product? Dan willen we je vragen om binnen 30 dagen contact met ons op te nemen. Na dit termijn kunnen we namelijk niks meer voor je betekenen. Dit zou jammer zijn.

Ik heb een verkeerd product besteld. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij hebben daarvoor een handig ezelsbruggetje voor je gemaakt. Valt het product onder maatwerk? Dan kan dit product niet geretourneerd worden. Maatwerk producten zijn producten die op kleur bij je geleverd worden. Denk hierbij aan: Betonlook verf, Krijtverf, Buitenverf, of bijvoorbeeld de Beton Ciré. Valt het product niet onder maatwerk? Dan nemen wij het natuurlijk graag terug. Producten wat niet onder maatwerk vallen zijn: producten die wij standaard op voorraad hebben en waar niks aan toegevoegd is. Denk hierbij aan: kwasten, kleurstalen, coatings en ongebruikte Kalkverf/ Leemstuc.

Heb je dus een product wat geen maatwerk is, en wil je deze retourneren. Retourneer deze dan binnen 14 dagen en zorg dat deze ongeopend en onbeschadigd bij ons retour komen. Je kan zelf kiezen met welke vervoerder je je bestelling retour stuurt, de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Hoe retourneer je je bestelling?

  • Vul het herroepingsformulier in en voeg het toe aan je retour.
  • Stuur het product binnen 14 dagen na aankoop retour naar:

Betonlook.nl BV
Butaanstraat 10 D
7463 PG Rijssen

Let op: je bent bij het retourneren van je bestelling zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van het pakket. Zorg er dus voor dat je je verzendbewijs goed bewaart en dat je alles goed en stevig inpakt!

Wat zijn de voorwaarden voor retournering?

  • Het product is niet gebruikt en de verpakking is (zo mogelijk) onbeschadigd.
  • Je kan het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Mits het geen maatwerk is.
  • Voor kleurenwaaiers hanteren wij een retourtermijn van 90 dagen na ontvangst.

Download het herroepingsformulier.

+31854871268
KVK: 77772563
BTW: NL861137899B01
Bank: NL75TRIO0788914626