Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Leemstuc kleurstaal

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Leemstuc kleurstaal


Assortiment Filters
007 Bonnie Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
010 Anne Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
001 Alisson Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
002 Dakota Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
011 Deedee Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
008 Kate Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
018 Ellie Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
017 Beau Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
012 Leah Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
003 Charli Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
006 Nora Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
004 Salem Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
023 Lana Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
005 Elena Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
025 Clara Leemstuc kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,25
  • 1

Het kiezen van Leemstuc

Bij Betonlook.nl is Leemstuc kopen nu nog gemakkelijker! Met ons uitgebreide assortiment van 30 prachtige kleuren begrijpen we dat het kiezen via een beeldscherm een uitdaging kan zijn. Maar maak je geen zorgen, ons toegewijde team staat paraat om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We vervaardigen alle kleurstalen met zorg, zodat je de kleuren in het echt kunt ervaren en beoordelen voordat je een beslissing neemt. Of je nu kiest voor een warme aardetint of een gedurfde accentkleur, onze Leemstuc kleurcollectie biedt voor elk project de perfecte optie.

Om zeker te zijn van de ideale kleurcombinaties met je meubels, gordijnen en andere elementen, raden we aan om een kleurenpalet of moodboard te maken. Op die manier voorkom je dat kleuren niet goed bij elkaar passen en creëer je een harmonieus geheel voor jouw project. Bij Betonlook.nl staan we klaar om jouw Leemstuc-avontuur moeiteloos en succesvol te laten verlopen!

De voordelen van Leemstuc
De voordelen van Leemstuc zijn gewoonweg betoverend! Onze Leemstuc is een 100% ecologisch en duurzaam wondermiddel. Het woord "natuurlijk" is de magische sleutel binnen ons assortiment, omdat we bij Leemstuc geen schadelijke stoffen gebruiken en slechts een minimale hoeveelheid CO² vrijkomt bij de creatie ervan. En het allerbeste? Als je een beschadigde laag hebt, kun je gewoon een nieuwe laag Leemstuc eroverheen aanbrengen. Lekker makkelijk, toch?

Wist je dat onze Leemstuc ook nog eens geluidsabsorberend is? Dankzij de unieke structuur van onze leem kan het geluidsgolven dempen. Ideaal voor in kantoren, ruimtes met veel galm of zelfs in slaapkamers, waar een rustige sfeer gewenst is. Bovendien is Leemstuc uitermate geschikt voor kelders, omdat het vochtregulerend werkt. Het neemt vocht op wanneer nodig en geeft het weer vrij wanneer de ruimte droog is. Kortom, ideaal voor wasruimtes en kamers waar vochtbeheersing belangrijk is! Met Leemstuc creëer je een geweldig binnenklimaat in elke ruimte!

Leemstuc kent ook nadelen

Naast de vele voordelen heeft Leemstuc ook enkele nadelen. Het is niet geschikt voor langdurig contact met water, zoals in een badkamer of douche. In dergelijke ruimtes raden we onze Beton Ciré aan, die daar beter tegen bestand is. Ook is Leemstuc gevoelig voor vlekken, dus voorzichtigheid is geboden bij bijvoorbeeld vette handen of andere vlekbronnen.

Wat betreft de prijs van Leemstuc, kan deze lastig te schatten zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op het gebruik van Leemstuc op vlakke ondergronden. Indien je ondergrond niet vlak is, kan het verbruik hoger uitvallen. Laat je hier dus niet op voorhand door vastleggen. In de regel is 1 kg Leemstuc voldoende voor 1 m² oppervlak in twee lagen.