Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Verfsoorten


Assortiment Filters
BLV 234 Coquille Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
MVS 6 Antique Gold Metallic verf set
5m²
€ 75,00
1 liter
€ 32,95
Klv 202 Lin Plus Kalkverf
1 liter
€ 32,95
BLV 236 Biscuit Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
Klv 236 Tatre Kalkverf
1 liter
€ 32,95
BLV 101 Nougat Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 132 Lampe Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 100 Bechamel Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 200 Creme Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 164 Lave Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 131 Le Pays Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 134 Wagon Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
Klv 203 Camille Kalkverf
1 liter
€ 32,95
Klv 261 Jute Kalkverf
1 liter
€ 32,95
BLV 162 Pierre Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 130 Lapin Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 662 Soldat Betonlook verf
1 liter
€ 32,95

Ruim aanbod met natuurlijke verfsoorten | Betonlook.nl

Betonlook.nl is een webshop met ecologische verf en bijbehorende accessoires. Veel van onze producten zijn gemaakt met het oog op het milieu. Het probleem met de meeste verfsoorten is dat ze schadelijke chemicaliën bevatten. Deze verven kunnen allergieën, hoofdpijn en andere klachten veroorzaken. Daarom gebruiken we bij Betonlook.nl bijna alleen maar milieuvriendelijke materialen, en heb je er niet alleen zelf profijt van, maar draag je ook gelijk je steentje bij aan een beter milieu.

Wat hebben we veel verfsoorten hè? En de ene nog mooier dan de andere. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Geen paniek, wij helpen je graag mee met het maken van de beste keuze. Zo hebben we onder andere Betonlook verf, Kalkverf, Krijtverf, Buitenverf en wil je iets gewaagds, ga dan voor onze Metallic verf. De meeste verfsoorten zijn op basis van natuurlijke producten en dat allemaal met het mooiste eindresultaat.

Duurzame verf kopen met verschillende afwerkingen

Ga je voor een betonlook, een mat effect of ga je all out met een mooie metallic finish? Het is allemaal mogelijk met de verfsoorten uit ons assortiment.

Wil je een verfproject buiten aanpakken, dan is onze Buitenverf hier uitermate geschikt voor. Onze Buitenverf is buiten te gebruiken op een houten of stenen ondergrond, bijvoorbeeld op de schutting, of een stenen buitenmuur. Bij het verven van een stenen ondergrond raden we aan om eerst één van onze primers aan te brengen voor het beste resultaat.

Je binnenmuren een nieuwe uitstraling geven doe je met onze Betonlook verf, Krijtverf, Kalkverf, Melkverf, Leemverf, Structuurverf of Metallic verf. Voldoende keuze, maar hoe maak je nou de beste keuze die past bij jouw smaak en interieur? Wil je graag een muur creëren met een matte uitstraling, ga dan voor een Kalkverf of Krijtverf. Zoek je een verf die een wolkerig effect op de muur achterlaat, dan is een Melkverf of Leemverf hier een goede keuze voor.

Onze Betonlook verf geeft ook een matte uitstraling, maar dan natuurlijk met een uniek betoneffect. Deze Betonlook verf kan in verschillende ruimtes worden toegepast, geef bijvoorbeeld je woonkamer een nieuwe look. De Metallic verf uit onze webshop doet het ook erg goed op de muur, en helemaal als je deze eruit wil laten springen. Onze nieuwste aanwinst is de Structuurverf, dit is een natuurlijke verf met een korrelige, matte uitstraling. Genoeg opties dus!

Maak gemakkelijk een keuze uit onze verfsoorten en kleuren

Heb je een verfsoort en kleur gevonden die past bij jouw woonsmaak en interieur? Dan raden wij je aan om eerst een handgeschilderde kleurstaal of tester te bestellen voordat je gaat beginnen met je verfproject. Op deze manier kun je de kleur en structuur goed bekijken en vergelijken, op een beeldscherm kan de kleur van een verf nog wel eens een vertekend beeld geven. Het zou jammer zijn wanneer na het verven van een muur erachter komt dat het toch niet zo goed past in je woonruimte. Je kunt ook een kleurenwaaier bestellen, zo kan je alle kleuren goed zien en is het maken van een keuze toch een stukje makkelijker.

Ben je het spoor even bijster? Geen zorgen, wij helpen je graag op weg. Je kunt ons een berichtje doen via whatsapp of via de chat rechts onderin, maar je mag ook gerust bellen of mailen.