Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kalkverf plus kleurstaal

Ontdek het vakantiegevoel voor jouw interieur met de Kalkverf plus kleurstaal en maak de perfecte kleurkeuze!


Assortiment Filters
KLV+ 60 Koedoe Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 125 Witte neushoorn Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 180 Twyfelfontein Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 110 Gazelle Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 75 Gnoe Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 175 Big Daddy Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 370 Zambezi Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 65 Savanneolifant Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 260 Sossusvlei Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 160 Toekan Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
KLV+ 445 Walvisbaai Kalkverf plus kleurstaal
handgeschilderd
€ 1,50
  • 1

Het Kalkverf plus kleurenparadijs
Welkom in het kleurenparadijs van onze Kalkverf plus serie! Hier wordt met toewijding en precisie elke lichte kleur gemengd met onze geavanceerde Kalkverf plus variant, terwijl we voor de donkere kleuren vertrouwen op onze reguliere Kalkverf. Als je onze assortiment van pigmenten bewondert, zul je zien dat sommige tinten een koninklijk prijskaartje dragen. Maar voor jouw muren willen we alleen het allerbeste! Onze onvermoeibare passie voor perfectie drijft ons om keer op keer kleuren te creëren met deze verfijnde pigmenten, waardoor ze stralen onder onze exclusieve Kalkverf verflijn. Maak kennis met de enige echte Kalkverf plus variant, waar we vol trots achter staan!

Wanneer we onze kleurstalen maken, streven we naar een nauwkeurige weergave van de kleuren die je thuis kunt verwachten. Daarom gebruiken we altijd de originele verf op onze kleurstalen. Zo kun je niet alleen de kleur beoordelen, maar ook de unieke structuur en echtheid van onze Kalkverf ervaren. We willen dat je met vertrouwen de perfecte kleur kiest voor jouw project, zodat het vinden van de ideale tint voor jouw muren een plezierige en zorgeloze ervaring wordt!

Hoe worden onze kleurstalen gemaakt?
Bij het maken van jouw kleurstaal gaan we met de grootste zorg te werk in ons magazijn. Onze kleuren worden samengesteld met natuurlijke pigmenten en onze eigen geheime recepten. Op verzoek worden ze met de hand gemengd, gebruikmakend van kleine maatschepjes voor de perfecte verhoudingen.

De kleur die je op onze kleurstalen ziet en kiest, zal doorgaans overeenkomen met de kleur die je uiteindelijk thuis ontvangt. Echter in sommige gevallen kan er een klein kleurverschil optreden tussen de staal en het eindproduct. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals variaties in pigmentbronnen, verschillende productiebatches, of zelfs de pH-waarde van de kalk.

We doen ons uiterste best om consistentie te handhaven, maar vanwege het natuurlijke productieproces en de grondstoffen die we in onze verf gebruiken, kunnen er kleine variaties optreden. Wees echter gerust, we streven er altijd naar om zo nauwkeurig mogelijk bij de door jou gekozen kleur te komen.