Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kalkverf plus

Kalkverf plus is 100% ecologisch en kan worden toegepast op verschillende ondergronden. De verf is dampopen, waardoor het zorgt voor een gezond leefklimaat in jouw woning.


Assortiment Filters
KLV+ 125 Witte neushoorn Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 370 Zambezi Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 160 Toekan Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 180 Twyfelfontein Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 60 Koedoe Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 75 Gnoe Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 260 Sossusvlei Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 110 Gazelle Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 175 Big Daddy Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 445 Walvisbaai Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
KLV+ 65 Savanneolifant Kalkverf plus
1 liter
€ 35,95
  • 1

Ben je van plan om Kalkverf aan te brengen?
Wil je jouw muren voorzien van een unieke en stijlvolle afwerking? Dan is onze Kalkverf plus de perfecte keuze voor jou! Met deze vernieuwde verflijn creëer je snel en eenvoudig een prachtige natuurlijke uitstraling op jouw muren. De Kalkverf plus serie is geïnspireerd op de kleuren van Zuid-Afrika. Door de subtiele textuur en matte, poederachtige afwerking verander je jouw oppervlakken tot echte eyecatchers. Of je nu een Japandi, Scandinavische, landelijke of industriële woonstijl wilt creëren, onze Kalkverf zorgt altijd voor een natuurlijke en authentieke uitstraling op jouw muur.

Met onze kalk muurverf ben jij de trendsetter op het gebied van interieur. Onze verf is van hoge kwaliteit en volledig ecologisch. De Kalkverf plus biedt daarnaast diverse unieke kleuren, waardoor jouw keuze exclusief blijft. En hier is een geheim: als je de Kalkverf plus in één dekkende laag aanbrengt, is het mogelijk dat je geen tweede laag nodig hebt! Hoe tof is dat?

Hoe vind ik de kleur dat bij mijn interieur past?
Voordat je een definitieve beslissing neemt, is het altijd aan te raden om kleurstalen te bestellen of kleine proefvlakken met testers op je muren aan te brengen. Je wilt natuurlijk de juiste kleurkeuze maken voor je verfproject. Op die manier kun je in je eigen ruimte bekijken en beoordelen hoe de kleur(en) onder verschillende lichtomstandigheden eruitzien gedurende de dag.

Kijk daarnaast goed hoe je kleuren matchen bij de rest van het interieur. Denk aan elementen zoals meubels, vloeren en accessoires. Houd hierbij goed in je achterhoofd welke sfeer je wilt creëren in jouw ruimte. Kleuren met veel warmte kunnen een gezellige, uitnodigende uitstraling geven, terwijl koele kleuren een rustgevend en ontspannend effect en minimalistische uitstraling kunnen geven.

Wij maken graag gebruik van een moodboard om verschillende producten en kleurcombinaties te visualiseren. Houd hierbij goed je persoonlijke wens in gedachte tijdens het maken van dit bord, zodat je niet teveel afwijkt van je eigen persoonlijke voorkeuren en stijl. Met deze handige tips ben je goed op weg om de juiste kleur uit onze Afrikaanse schoonheid collectie toe te passen in jouw ruimte, en dat ook nog eens met een milieuvriendelijke twist.