Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Reinigingsmiddel

Schaf het Beton Ciré reinigingsmiddel aan om jouw Beton Ciré oppervlakken eenvoudig schoon te houden en in topconditie te behouden.


Assortiment Filters
Beton Ciré reinigingsmiddel Reinigingsmiddel
€ 16,95
  • 1

Houd je Beton Ciré oppervlak sprankelend schoon!
Zodra je onze Beton Ciré hebt aangebracht, zul je merken dat het supereenvoudig te onderhouden is. Het vlakke oppervlak maakt schoonmaken eenvoudig. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je Beton Ciré project zo lang mogelijk meegaat en je er optimaal van kunt genieten? Dagelijks reinigen van de vloer is essentieel om vuil te verwijderen. Speciale inloopmatten voor Beton Ciré zijn ideaal om te voorkomen dat vuil van buiten naar binnen wordt meegenomen, denk aan zand en ander vuil onder je schoenen. Deze slimme matten verwijderen vuil van je zolen, waardoor je minder kans hebt om de coating van de Beton Ciré te beschadigen. Als er toch vuil naar binnen is gekomen, gebruik dan gewoon een stofzuiger om het te verwijderen.

Wekelijks dweilen, de sleutel tot succes!
Buiten het vrij houden van stof en ander vuil is het aan te bevelen om één keer per week de vloer te dweilen. Je kunt hiervoor ons Beton Ciré reinigingsmiddel gebruiken. Slechts één dopje van dit middel in een emmer lauwwarm water is voldoende om je vloer te laten stralen. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze de coating van je Beton Ciré kunnen beschadigen.

Ons magische geheim voor een schone Beton Ciré wand
Geen zorgen als je een Beton Ciré wand hebt. Je kunt deze ook eenvoudig schoonhouden door regelmatig af te nemen met een lichtvochtige doek. Bijvoorbeeld in je douchecabine. Na het douchen kun je de wand droogmaken met een douche trekker om de kwaliteit van de Beton Ciré te behouden. Wil je de coating in de badkamer voeden? Gebruik dan onze onderhoudswas eens per maand. Het is net zo gemakkelijk in gebruik als het reinigingsmiddel. Voeg een dopje onderhoudswas toe aan een emmer lauwwarm water en voilà, je bent klaar om je badkamer te laten stralen!

Kort samengevat
Waarschijnlijk heb je het al gelezen: het schoonhouden van je Beton Ciré oppervlak is zeer eenvoudig. Dit komt doordat er geen zichtbare naden en voegen zijn. Zodra je onze Beton Ciré hebt aangebracht, zul je ook merken dat dit product geen vuil en stof aantrekt. Dit bespaart je enorm veel tijd in het onderhoud. Met de bovenstaande tips hopen we dat je Beton Ciré project jarenlang meegaat en dat je onze producten in topconditie houdt.