Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Onderhoudswas

Verleng de levensduur van je Beton Ciré op zowel vloeren als wanden met onze Beton Ciré onderhoudswas.


Assortiment Filters
€ 24,95
  • 1

Hoe houd je Beton Ciré in topconditie?
Je hebt onze kant-en-klare Beton Ciré aangebracht en wilt ervoor zorgen het zo lang mogelijk er prachtig blijft uitzien, toch? We begrijpen dat de eerste krassen op een nieuwe vloer pijnlijk kunnen zijn, dus hier zijn enkele tips om ze te voorkomen. Plaats matten bij de voordeur en binnenkomst om vuil van schoenen te verwijderen, dit helpt je de vloer langer schoon te houden. Maar natuurlijk is een huis ook om in te leven, dus accepteer dat je vloer na verloop van tijd niet meer als nieuw zal zijn. Om je vloer toch zo goed als nieuw te houden, delen we graag enkele handige groene tips.

✅ Vermijd bijtende producten op je Beton Ciré vloer.
✅ Verwijder stof en zand regelmatig.
✅ Stofzuig na een feestje, of wanneer de vloer meer belast is, zo snel mogelijk.
✅ Mors je eten of drinken? Verwijder het direct.
✅ Vermijd schuursponsen bij het schoonmaken van je Beton Ciré oppervlak.
✅ Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen.

Het Beton Ciré oppervlak is behandeld met onze Beton Ciré coating, die ervoor zorgt dat de vloer wordt afgesloten en beschermd. Om de levensduur van de coating te verlengen, is het belangrijk om de coating de juiste aandacht te geven. Als je eten of drinken op de vloer morst, verwijder het dan direct om te voorkomen dat het in de Beton Ciré trekt. Let op dat je geen agressieve middelen met bleek, citroen, zilvershampoo of roest gebruikt, omdat deze onze Beton Ciré kunnen beschadigen.

Vermijd ook het gebruik van een schuursponsje, omdat dit krassen op je vloer en coating kan veroorzaken. In plaats daarvan kun je wekelijks onze Beton Ciré reinigingsmiddel gebruiken om je vloer schoon te houden. Als je vloer erg vies is, kun je eerst dweilen met lauwwarm water en daarna met ons reinigingsmiddel voor een grondige reiniging.

Wellness voor je vloer...
En hier is de gouden tip: gebruik onze Beton Ciré onderhoudswas slechts één keer per week. Deze was beschermt de Beton Ciré coating en voedt tegelijkertijd je vloer. Verwen je vloer dus daarom met de wellnessbehandeling die het verdient dankzij onze Beton Ciré onderhoudswas! Zo behoudt je Beton Ciré creatie zijn stralende uiterlijk voor vele jaren.