Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Overig

Op de productpagina voor overig gereedschap vind je een breed scala aan handige tools die jouw schilder- en klusprojecten efficiënter en duurzamer maken.


Assortiment Filters
€ 2,95
€ 4,95
€ 7,00
€ 8,25
Uitverkocht
Ecologisch verfbakje klein
€ 2,95
€ 9,00
Inox spaan Overig
€ 27,95
  • 1

Vergroot je klusgemak: duurzame tools voor een professioneel resultaat!
Welkom bij ons assortiment overig gereedschap voor jouw schilder- en klusbehoeften! We bieden verschillende handige tools die je helpen bij het bereiken van een professioneel resultaat.

  1. Ecologische verfbakjes: onze ecologische verfbakjes zijn gemaakt van duurzame suikerrietpulp, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn en composteerbaar. Het perfecte hulpmiddel voor al je schilderklussen. Wanneer je deze verfbakjes schoonmaakt, kan je ze keer op keer hergebruiken. Handig he?
  2. Maatbekers: onze maatbekers zijn onmisbaar bij het nauwkeurig afmeten en mengen van onze verschillende producten. Ze hebben duidelijke maataanduidingen, waardoor je precies de juiste hoeveelheden kunt afmeten. Wij hebben twee soorten maatbekers in ons assortiment. Eén van 2 liter en één van 5 liter. Je kunt met deze handige bekers makkelijk onze verf of primers verdunnen met het aantal millimeter wat hiervoor geschikt is.
  3. Verfblikopener: met onze handige verfblikopener open je moeiteloos verfblikken in alle maten zonder je handen te bezeren of het deksel te beschadigen, zodat je de blikken na gebruik weer goed kunt afsluiten en de kwaliteit van de verf behoudt. Deze tijdbesparende en praktische tool is een must-have, vooral als je regelmatig met verf werkt. Geniet van het gemak en de efficiëntie die onze verfblikopener biedt bij al jouw schilderklussen!
  4. Inox spaan: met onze Inox spaan heb je het perfecte hulpmiddel in handen om onze Leemstuc moeiteloos aan te brengen.
  5. Pigmentschepjes: met deze slimme schepjes meet je moeiteloos de perfecte hoeveelheid pigment af voor elke klus. Elk schepje heeft zijn eigen inhoud; het kleinste schepje bevat 5 CC en het grootste schepje heeft een royale inhoud van 150 CC. Zo maak je het doseren van pigmenten eenvoudig en nauwkeurig, zodat je altijd de juiste verhoudingen hebt voor een prachtig resultaat.

Ontbreekt er iets?
Bij Betonlook.nl streven we altijd naar een hoge klanttevredenheid en waarderen we alle feedback die ons kan helpen onze producten en diensten te verbeteren. Als klant heb jij unieke ervaringen en inzichten die ons kunnen helpen om ons assortiment en service te optimaliseren. Als er gereedschap ontbreekt dat je graag zou willen zien in ons assortiment, laat het ons dan zeker weten! We zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod uit te breiden en tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten.

Aan de andere kant, als je van mening bent dat bepaalde gereedschappen overbodig zijn, horen we dat ook graag. Jouw input helpt ons om ons assortiment relevant en up-to-date te houden, zodat we alleen de meest waardevolle en nuttige producten aanbieden. Dus aarzel niet om ons te laten weten wat jouw ideeën zijn. Jouw feedback is van onschatbare waarde en kan ons helpen om een nog betere ervaring te bieden aan al onze klanten. Samen werken we aan het optimaliseren van ons aanbod en streven we naar de hoogste klanttevredenheid mogelijk!

Heb je nog vragen over één van bovenstaande producten?
Heb je nog vragen over een van de bovenstaande producten? Geen probleem, we staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste gereedschap. Ons team hecht veel waarde aan duurzaamheid, en we adviseren je graag over producten die niet alleen aan jouw behoeften voldoen, maar ook rekening houden met de natuur. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, we staan klaar om je te assisteren!