Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kwasten

Koop onze kwasten voor een moeiteloze en professionele schilderervaring, waarmee je prachtige betonlook effecten en andere speciale wandafwerkingen kunt creëren.


Assortiment Filters
€ 19,90
€ 13,95
€ 16,35
€ 5,95
€ 17,95
  • 1

Ontdek onze speciaal ontworpen kwasten voor een prachtige afwerking!
Het kopen van een goede kwast is essentieel als je binnenkort je huis gaat verbouwen en gaat schilderen. Goed gereedschap zorgt ervoor dat de klus soepel verloopt en het gewenste resultaat wordt bereikt. Bij ons hebben we speciale kwasten ontwikkeld die perfect zijn afgestemd op onze verfsoorten. Veel klanten komen naar ons toe omdat ze het betonlook effect op hun wanden willen realiseren, en onze kwasten zijn speciaal ontworpen om dit effect moeiteloos te creëren.

Onze kwasten zijn ontworpen met lange haren, waardoor je moeiteloos het gewenste effect op jouw wand kunt bereiken. De unieke eigenschap van onze kwasten is dat ze de verf goed vasthouden en deze geleidelijk aan de wand afgeven. Wanneer je de kwast eenmaal met verf hebt beladen en tijdens het schilderen wat meer druk uitoefent, zul je prachtige kwaststrepen op je wand creëren. Dit is vooral handig als je een nog robuuster betonlook effect wilt bereiken. Met onze kwasten kun je verschillende effecten op je wandne aanbrengen. Onze meestgebruikte kwast binnen ons assortiment is de kwast met de afmeting 3 cm x 14 cm, vanwege de breedte de perfecte kwast voor veel projecten.

Voor nauwkeuriger werk of smallere stukken kun je gebruik maken van de Betonlook kwast van 3 cm x 7 cm. Voor hoekjes en moeilijk bereikbare stukken is de Betonlook kwast 2/21 mm de ideale keuze. We gebruiken deze kwasten zelf ook het vaakst.

Bij het werken met onze Metallic verf coating gebruiken we onze special effect kwast. Metallic pigmenten zijn namelijk moeilijker te verdelen over het oppervlak. Door een dunnere kwast met een andere samenstelling te gebruiken, wordt het verdelen van de Metallic verf coating eenvoudiger en krijg je een mooiere verdeling van de Metallic pigmenten in combinatie met deze coating.

Voor verftesters gebruiken we altijd de Betra kwast van 20 mm. Deze is ook zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij een grote nauwkeurigheid vereist is. De kwast maakt het gemakkelijk om in hoekjes te komen en biedt ook een goed zicht op het betonlook effect. Je kunt hierdoor met het het testen van je verftester het volledige effect ervaren! Kortom, met onze speciaal ontworpen kwasten ben je verzekerd van een succesvolle schilderervaring en een prachtig eindresultaat.

Investeren in goede kwasten
Het is van groot belang om een goede kwast aan te schaffen voor je verfproject, omdat dit de kwaliteit van de eindafwerking beïnvloedt. We begrijpen dat verf voor je wand een flinke investering kan zijn, daarom wil je er zeker van zijn dat het resultaat de moeite waard is. Een goede kwast zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en biedt meer controle bij het schilderen van lastige plekken en hoeken.

Onze hoogwaardige kwasten hebben daarbij een langere levensduur en behouden hun kwaliteit, waardoor je ze meerdere keren kunt hergebruiken en op de lange termijn geld bespaart. We begrijpen dat ieders budget anders is, maar het is belangrijk om te realiseren dat onze goede kwasten het verschil kunnen maken tussen een middelmatig en een buitengewoon resultaat. Het is de moeite waard om te investeren in ons kwaliteitsgereedschap, dat je helpt om het beste uit je verfproject te halen.

Vooral hergebruiken!!
Het hergebruiken van onze kwasten is heel eenvoudig! Na gebruik hoef je ze alleen maar goed schoon te maken met lauwwarm water. Zorg ervoor dat alle verf uit de kwast wordt verwijderd en droog de kwast af met een theedoek. En voilà, onze kwasten zijn klaar voor hergebruik. Met een goede verzorging gaan ze lang mee en kun je keer op keer genieten van een professionele afwerking bij al je schilderprojecten.