Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1683)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Rollers

Ontdek onze microvezel rollers, deze rollers maken het aanbrengen van onze producten een eenvoudige klus.


Assortiment Filters

Ontdek het gemak van onze microvezel rollers

We hebben de ideale tools om jouw project tot een succes te maken. Onze microvezel rollers zijn onmisbare hulpmiddelen om jouw projecten eenvoudig te klaren. We hebben een microvezel roller in ons assortiment met een afmeting van 10 cm en één met een afmeting van 25 cm. Producten die je hiermee makkelijk kan aanbrengen zijn onze: EcoPrimer, EcoPrimer grof, Beton Ciré primer, Beton Ciré coating, Bio Verfcoating, Buitenverf en Krijtverf.

De efficiëntie van microvezel rollers

Onze microvezel rollers zijn ideaal voor diverse verfprojecten en zorgen voor een gelijkmatige en professionele afwerking. De 10 cm roller is perfect voor kleinere oppervlakken, zoals kozijnen, deuren en smalle muren, terwijl de 25 cm variant ideaal is voor grotere vlakken, zoals muren en plafonds. Wij hebben ook nog een ecologische microvezel roller inclusief houder op de webshop. Deze is ideaal voor kleinere oppervlakken of doe het zelf projecten als tafels maken, of meubels. Je haalt met deze ecologische roller met houder in één klik alles in huis wat je nodig hebt om onze producten gemakkelijk aan te brengen.

Vermijd verfsoorten met effecten

Onze microvezel rollers zijn ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van primers ter voorbereiding op diverse verfsoorten. Echter, wanneer je verf met speciale effecten, zoals het betonlook effect, wilt creëren, adviseren we om een blokkwast te gebruiken. De blokkwast zorgt voor een betere verspreiding van de verf en helpt bij het bereiken van het gewenste effect. Dus, voel je vrij om onze microvezel rollers te gebruiken voor primerapplicatie, maar bij speciale effecten, geef de voorkeur aan de blokkwast. Op die manier behaal je de beste resultaten voor jouw verfprojecten.

De perfecte matches

Onze microvezel rollers gaan uitstekend samen met verschillende producten in ons assortiment. De reden hiervoor is dat de microvezel roller speciaal is ontworpen om een gelijkmatige en gladde afwerking te creëren, wat bijdraagt aan een professioneel resultaat. Hier zijn enkele producten waarbij de microvezel roller perfect samengaat:

  1. EcoPrimer: onze microvezel roller is ideaal voor het aanbrengen van onze EcoPrimer, een hoogwaardige primer die zorgt voor een goede hechting van onze verfsoorten met effect, zoals de: Betonlook verf, Betonlook verf plus, Kalkverf, Kalkverf plus, Melkverf, Leemverf, Leemstuc en de Structuurverf voor binnen.
  2. EcoPrimer grof: je kan de Microvezel roller goed gebruiken voor het aanbrengen van onze EcoPrimer grof. Deze primer kun je gebruiken als voorbereiding op de Structuurverf voor buiten.
  3. Beton Ciré primer: De microvezel roller is perfect voor het gelijkmatig aanbrengen van onze Beton Ciré primer, die essentieel is voor een duurzame en naadloze afwerking van Beton Ciré op vloeren, muren en meubels.
  4. Krijtverf: met de microvezel roller breng je onze Krijtverf moeiteloos aan, waardoor je een egale en matte afwerking op muren, meubels of decoratieve objecten krijgt.
  5. Bio verfcoating: de microvezel roller kan ook worden gebruikt voor het aanbrengen van onze Bio verfcoating, wat een prachtige afwerking en bescherming biedt aan je geschilderde oppervlakken.
  6. Beton Ciré coating: onze microvezel roller is de perfecte keuze voor het aanbrengen van de Beton Ciré coating, die jouw Beton Ciré projecten extra bescherming en duurzaamheid geeft.
  7. Buitenverf: je kan onze Buitenverf ook aanbrengen met een microvezel roller, we raden het aan om dit te doen op enkel glad hout.

Door het gebruik van een microvezel roller bereik je een gelijkmatige verdeling van onze producten, wat resulteert in een professionele afwerking zonder ongewenste oneffenheden. Het praktische gebruik van de microvezel roller maakt het een handig hulpmiddel voor een vlekkeloos eindresultaat.

Bestel nu gemakkelijk een van onze microvezelrollers online en voltooi jouw project moeiteloos!