Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Betonlook verf plus kleurstalenset

Ontdek de subtiele en zachte kleurschakeringen met de Betonlook verf plus kleurstalenset. Deze set bevat maar liefst 7 zachte tinten die perfect passen in elk interieur.


Assortiment Filters
Betonlook verf plus kleurstalenset Betonlook verf plus kleurstalenset
€ 9,95
  • 1

Betonlook verf plus is een nieuwe verflijn van betonlook.nl. De Betonlook verf plus onderscheidt zich door een dikke verfstructuur en geeft een meer dekkend effect dan de gewone Betonlook verf. De verf creëert het robuuste betonlook effect op jouw oppervlak. Betonlook verf plus zal een lijn worden waar variabel kleuren aan toegevoegd worden. Op deze manier wil betonlook.nl bijdragen om als eerste mee te gaan met de nieuwe trends.

Kleurstaal of tester

Betonlook verf plus beschikt op dit moment over 7 kleuren. Je kan eenvoudig handgeschilderde stalen bestellen van deze kleuren. Zit de kleur er niet tussen of wil je toch liever een reguliere kleur in de Betonlook verf plus variant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden.

De juiste kleur gevonden en zien of het bij je interieur past? Je kan een kleurtester bestellen om de verf in het echt uit te proberen. Wij raden je ook aan om een tester van de EcoPrimer erbij te bestellen. Je kan de tester op de ondergrond aanbrengen die je van plan bent om te gaan schilderen. Je wacht minimaal 12 uur, zodat de EcoPrimer goed droog is. Je kan daaropvolgend de Betonlook verf plus aanbrengen. Je doet dit in twee lagen. Houd er rekening mee dat beide lagen de verf 8 uur dient te drogen. Ben je tevreden over de kleur? Je kan nu overgaan tot het bestellen van de juiste hoeveelheid. Wil je er zeker van zijn dat je niet teveel verf besteld? Bestel dan eerst de eerste laag, kijk hoe je uitkomt met de verf en bestel dezelfde dag nog voor een tweede laag. Op deze manier weet je 100% zeker wat je verbruik is.

Hoe voorkom ik dat een kleurtester niet gaat doorschijnen op de geschilderde wand?

Heb jij een Betonlook verf plus kleurtester uitgeprobeerd op de wand? Schuur deze tester op tot een egaal oppervlak, voordat je de EcoPrimer gaat aanbrengen. De Betonlook verf kleurtester is gemakkelijk weg te schuren met schuurpapier. Je kan met je hand voelen of het oppervlak egaal is. Je dient vervolgens de EcoPrimer aan te brengen. Voor het gebruik van de EcoPrimer hebben wij een ezelsbruggetje. Bij zuigende ondergronden zoals hout of een net gestucte wand, gebruik twee lagen EcoPrimer. Bij een al geschilderde wand hoef je maar één laag aan te brengen. Je kan daaropvolgend de Betonlook verf plus aanbrengen.