Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Leemstuc kleurstalenset

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Leemstuc kleurstalenset

Geef jouw leven een kleurrijk tintje met de betoverende Leemstuc kleurstalenset. Laat jouw muur op een natuurlijke manier stralen als nooit tevoren!


Assortiment Filters
Leemstuc kleurstalen set Leemstuc kleurstalenset
€ 12,95
  • 1

Wat kan Leemstuc voor mij betekenen?
Wandel door de magische wereld van Leemstuc en ervaar een avontuur vol eeuwenoude tradities, waarin prachtige huizen en tempels met deze substantie zijn versierd. Als je Leemstuc gebruikt, tover je kleurschakeringen tot leven. Het effect is gewoonweg adembenemend! Onze Leemstuc heeft zelfs een extra ingrediënt: een glinstering waardoor het aanvoelt als een warme omhelzing, nog knusser dan onze gewone verfsoorten. Het is bovendien een slimme oplossing voor muren met kleine oneffenheden - de EcoPrimer grof vult oneffenheden namelijk subtiel op. Met onze Leemstuc eroverheen, krijg je een onweerstaanbaar egale wand met een coole betonlook.

En dan de brandende vraag: 'Hoe kies ik de juiste leem kleur?'. Wij begrijpen dat het kiezen tussen kleuren een echte uitdaging kan zijn, vooral online. We hebben ons uiterste best gedaan om onze kleuren zo realistisch mogelijk te tonen, maar soms kan het nogal verschillen door beeldscherminstellingen. Je kent het wel, die ene kleur die er anders uitziet op je mobiel dan op je computer. We hebben om deze reden de kleurstalensets gemaakt, jouw kleurenwalhalla! Of je nu een mooie basiskleur zoekt of een gewaagde accentkleur, met onze stalensets vind je zeker de perfecte match.

En wat is het geheim achter onze magische Leemstuc kleurstalen? Simpel! We hebben ze gemaakt zoals je het thuis zou doen. Eerst een laag EcoPrimer, gevolgd door twee lagen Leemstuc. Maar let op, we raden je af om thuis Leemstuc op hout aan te brengen. Leemstuc voelt zich namelijk het meest in zijn element op vlakke ondergronden op basis van gips of cement, waar het zijn beste resultaat behaalt. Geen vochtige avonturen voor onze Leemstuc; badkamers zijn niet hun favoriete plek.

Laat je inspireren door deze eeuwenoude techniek en ontdek wat onze Leemstuc kan betekenen voor jouw ruimte.