Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Assortiment
  3. Kleurenwaaiers

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kleurenwaaiers


Assortiment Filters
Betonlook kleurenwaaier Betonlook kleurenwaaier
€ 34,95
Kleurenwaaier kalk- en leemverf Kalk- en leemverf kleurenwaaier
€ 34,95
Krijtverf kleurenwaaier Krijtverf kleurenwaaier
€ 34,95
  • 1

Holy moly, wat een keuze! De ene kleur is nog mooier dan de andere. Op je beeldscherm zien ze er prachtig uit, maar helemaal realistisch is het niet. Elk beeldscherm laat iets anders zien. En ook al zijn de verschillen op beeldscherm subtiel, op een groot vlak in je woning kan het ineens heel anders uitpakken dan je had bedacht. Dat voorkom je met onze kleurenwaaiers en kleurstalen. Zo heb je de exacte kleur in handen.

Krijtverf kleurstalen

Van krijtverf hebben we zóveel mooie tinten (wel 85!), dat we ze allemaal hebben samengevoegd in een handgeschilderde waaier. Heb je je keuze gemaakt, dan stuur je de waaier terug en dan storten wij je geld terug. Je betaalt dus alleen een borg. En daarbovenop krijg je ook nog eens een korting op je volgende bestelling. Zo zijn we dan ook weer.

Vind je een kleurenwaaier een beetje ‘over the top’, omdat je al een goed idee hebt van wat je wilt? Je kunt ook losse stalen bestellen. En ben je een praktisch type? Ga dan direct aan de slag met onze kleurtesters. Dan weet je direct hoe de kleur van jouw keuze op de wand of op je meubel uitpakt.

Betonlook verf kleurstalen

Voor deze waaier geldt hetzelfde als voor de krijtverf waaier: kies je kleur en stuur de waaier terug, dan storten wij het aankoopbedrag terug. En vervolgens krijg je ook nog eens korting op je volgende bestelling. De betonlook waaier heeft 86 handgeschilderde kaarten, zodat je een goed beeld van de tinten hebt. Wil je een paar losse stalen? Dat kan ook. Bestel de kleuren van jouw keuze en laat ons weten welke het wordt.
Van alle kleuren zijn trouwens ook kleurtesters beschikbaar, zodat je de kleuren op een groter oppervlak in jouw interieur kunt beoordelen. Wel zo gemakkelijk.

Kalk-, leem- en melkverf kleurstalen

Wat zijn ze mooi hè, onze kalk-, leem- en melkverfsoorten? Daarom maakten we met alle liefde en van alle kleuren handgeschilderde samples voor je. We versturen ze gratis en je krijgt korting bij je volgende bestelling, dus wat kan je gebeuren? Twijfel je over de soort verf? We zetten ze nog even op een rijtje:

  • Kalkverf geeft een poederig betoneffect.
  • Leemverf heeft ook een poederlook, maar dan met een rustigere uitstraling.
  • Melkverf heeft net als leemverf een rustige uitstraling in melkachtige zachte kleurtjes.

Van de kalkverf hebben we ook testers. Die bestel je als je de verf op een wat groter oppervlak wilt zien of als je zelf wilt beoordelen of de tint en structuur bij jouw interieur past.

Beton Ciré kleurstalen

Ook de Beton Ciré kleurstalen in 12 verschillende kleuren maken we allemaal zelf. De stalen zijn 10 x 10 centimeter en ze geven je een goede indruk van de kleur en structuur. Word je er hebberig van? We hebben ook een Beton Ciré testset voor je klaarstaan. De set is kant-en-klaar en gemengd in de kleur van jouw keuze. Je kan dus meteen aan de slag met een proefstukje van ongeveer 1 m2. De set bevat namelijk 250 ml Beton Ciré Primer, een kilo Beton Ciré plus alle 12 kleurstalen, voor het geval je je kleurkeuze nog wilt herzien. Tip: lees voor je begint de handleiding.

Buitenverf kleurstalen

Dat je voor buitenverf van Betonlook.nl kiest is logisch, want het is makkelijk afneembaar, vuil- en vochtwerend, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Maar welke kleur ga je kiezen? Kleur heeft namelijk een enorm effect op de uitstraling van je woning, schutting of buitenverblijf. Niet piekeren, gewoon even doorpakken: bestel onze kleurstalen, dan kun je snel aan de slag. De buitenverf kleurstalen bestel je per stuk of van ons hele assortiment tegelijk (14 stuks). Ben je er dan nóg niet uit, dan kun je ook een paar opzetjes doen met onze kleurtesters. Lig je daarna nog steeds wakker van je keuze, stuur ons dan een foto en je brandende vraag. We adviseren je graag, ook voordat je stalen of testers hebt besteld…!