Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kalkverf plus tester

Breng de natuur in huis met onze prachtige Kalkverf plus verflijn, bestaande uit maar liefst 11 schitterende kleuren geïnspireerd op Zuid-Afrika.


Assortiment Filters
KLV+ 125 Witte neushoorn Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 60 Koedoe Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 370 Zambezi Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 180 Twyfelfontein Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 160 Toekan Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 260 Sossusvlei Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 175 Big Daddy Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 65 Savanneolifant Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 110 Gazelle Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 75 Gnoe Kalkverf plus tester
€ 3,75
KLV+ 445 Walvisbaai Kalkverf plus tester
€ 3,75
  • 1

Haal aardetinten in je huis
Stel je eens voor: je belandt op een betoverende website vol met prachtige verfkleuren. De kleuren doen je denken aan de adembenemende natuurlijke schoonheid van Zuid-Afrika en brengen het ultieme vakantiegevoel naar boven. Dat is nog niet alles. Deze verf is ook nog eens volledig ecologisch verantwoord, waardoor je het milieu geen schade toebrengt. Nu rest de vraag: Welke schitterende tinten kies jij? Ga je voor een betoverende terracotta kleur of ben je geïntrigeerd door de prachtige dierlijke kleuren die je hebt gespot?

De natuur van Zuid-Afrika heeft zoveel prachtigs te bieden, dat we onze Kalkverf plus verflijn hierop hebben geïnspireerd. Elke kleur is als een betoverend kunstwerk op zich. Eerlijk is eerlijk, wie wil er niet dat vakantiegevoel nog even vasthouden in huis?

Het voordeel van een tester
Onze Kalkverf plus verflijn is een ware kleurexplosie met 11 prachtige tinten. Van de majestueuze Walvisbaai tot het imposante Big Daddy uit de Sossusvlei. Er zit zeker een kleur bij die jouw hart sneller laat kloppen. En om het nog beter te maken, kun je deze kleuren eenvoudig testen met onze Kalkverf plus testers. Elk testpotje bevat 60 ml van deze verf. Oké, het kan er een beetje uitzien als pudding, maar dat is omdat het volledig ecologisch is. Als je een ware natuurliefhebber bent, kijk je natuurlijk door deze puddingachtige verschijning heen en mix je het testpotje om de kleur te testen. De kwaliteit verandert er niet door, dus laat je niet misleiden door het uiterlijk.

Bij betonlook.nl bewaken we onze verfrecepten als kostbare staatsgeheimen. Waarom? We willen dat onze verf exclusief blijft en jou een onvergetelijke verfervaring biedt. Onze recepten zijn het geheime ingrediënt achter de verbluffende resultaten die je met onze verf kunt bereiken. Terwijl wij de magie achter de schermen bewaren, kun jij vol vertrouwen aan de slag met onze exclusieve verf en je interieur omtoveren tot iets spectaculairs. Breng de natuur naar binnen en kies uit een van onze 11 kleuren.