Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Japandiverf kleurstaal 30%

Maak snel en gemakkelijk de juiste keuze voor jouw interieur met behulp van de handgeschilderde Japandiverf 30% kleurstalen van betonlook.nl. Met twee lagen originele verf aangebracht, is het vinden van de perfecte tint nog nooit zo eenvoudig geweest.


Assortiment Filters
JV 736 Kōhīkōnā Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 822 Kimono Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 757 Forelsket Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 805 Komorebi Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 820 Ofuro Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 803 Marjoja Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 828 Oubaitori Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 738 Nørrebro Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 755 Origami Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 726 Akari Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 750 Dalahäst Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 780 Sisu Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 727 Glädje Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 752 Kanpai Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 758 Shinjuku Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 770 Okinawa Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 772 Koselig Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50
JV 776 Nosturi Japandiverf kleurstaal 30%
€ 1,50

Japandiverf 30% regeling kleurstalen
Maak kennis met de levendige kleuren van de Japandiverf 30% regeling bij betonlook.nl. We zijn enthousiast om onze nieuwe collectie kleurstalen te presenteren, perfect passend binnen de Japanse woonstijl voor jouw interieur. De kleuren uit de 30% regeling onderscheiden zich door hun levendige karakter en variëren van groen tot lichtbruin, donkerbruin en kastanjebruin. Stuk voor stuk prachtige tinten die jouw interieur tot leven kunnen brengen.

Bij betonlook.nl geloven we sterk in de kracht van kleur om een ruimte persoonlijkheid te geven. Daarom hebben we deze kleuren zorgvuldig samengesteld, met de deskundige begeleiding van niemand minder dan Laila Rietbergen van Japandi Interior. Met haar expertise weten we precies hoe we deze prachtige kleuren naadloos kunnen opnemen binnen de Japanse woonstijl. Of je nu een volledige ruimte wilt restylen of slechts een accentmuur wilt creëren, wij zijn ervan overtuigd dat je binnen de 30% regeling de perfecte kleur zult vinden.

Ontdek de natuurlijke warmte JV 736 Kōhīkōnā en JV 738 Nørrebro in jouw interieur!
Lees hieronder wat de kleuren JV 736 Kōhīkōnā en JV 738 Nørrebro voor jouw interieur kunnen betekenen. Ontdek hoe je met de warme beigetint van JV 736 Kōhīkōnā je huis een knusse boost kunt geven, en waarom de Pilates Boutique voor deze kleur heeft gekozen. We laten je ook kennismaken met JV 738 Nørrebro, een kleur die perfect past bij de eenvoudige Japanse woonstijl. Benieuwd naar andere kleuren binnen deze collectie? Houd onze shop goed in de gaten, want we delen graag onze tips met jullie.

JV 736 Kōhīkōnā is een warme beigetint, vernoemd naar onze eerste zakelijke samenwerking met Japandiverf: de Reform Pilatesboutique in Nijmegen. Benieuwd naar deze kleur? Naast bewonderen kun je ook genieten van een gezellig drankje in hun koffiehoekje! Maar laten we ter zake komen: welke sfeer kun je creëren met deze kleur? Warm beige brengt een rustgevende sfeer in huis, met een kalmerend effect dat een gevoel van ontspanning bevordert. Bovendien is het een tijdloze kleur die uitstekend samengaat met natuurlijke materialen, kenmerkend voor de Japanse woonstijl. Denk aan combinaties met warme tinten zoals bijvoorbeeld onze kastanjebruine tint JV 836 Geijutsu, wat meer diepte en warmte aan je interieur toevoegt. Het is begrijpelijk waarom de Pilates Boutique voor deze kleur heeft gekozen: het helpt klanten gefocust te blijven op hun lichaam, net zoals wij met onze verf de nadruk leggen op de schoonheid van de natuur, wat naadloos aansluit bij de Japanse esthetiek

JV 738 Nørrebro
een warme zandkleur wat goed past binnen de Japanse woonstijl vanwege de natuurlijke uitstraling. Deze kleuren roepen bij de inwoners van Japan associaties op met elementen zoals zandstranden, steentuinen en aardetinten die vaak geassocieerd worden met eenvoud, wat naadloos aansluit bij ons thema 'eenvoud in stijl'. Japanse interieurs streven graag naar een goede balans tussen de natuur en hun woonomgeving. Ze versterken aardetinten graag met natuurlijke elementen zoals bamboe, hout en steen. Eigenlijk is het best slim om dit soort elementen in je huis toe te voegen. Je kunt namelijk met een beigetint eindeloos combinaties maken in je interieur, waarbij de texturen van onze verf ook nog mooi tot hun recht komen. Met welke zandkleur creëer jij ruimtelijkheid? Ontdek het nu met de kleurstalen van betonlook.nl.

Ontdek eenvoudig welke kleur bij jou persoonlijke stijl past!
Door kleurstalen te bestellen, kun je eenvoudig ontdekken welke kleuren het beste bij jouw persoonlijke stijl passen. Onze kleurstalen worden met de hand geschilderd met twee lagen verf, waardoor je de ware kleurervaring kunt beleven. We gebruiken alleen de beste materialen en pigmenten om ervoor te zorgen dat elke staal die prachtige levendige kleur weerspiegelt waar betonlook.nl om bekend staat.

En het mooiste van alles? Onze kleurstalen zijn beschikbaar tegen een prijs van slechts €1,50 per staal, zodat je kunt experimenteren met kleur zonder je budget te overschrijden. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de levendige wereld van Japandiverf kleurstalen met 30% intensiteit bij betonlook.nl en geef je interieur die ene make-over die het verdient!