Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Japandiverf kleurstaal 60%

Selecteer moeiteloos de perfecte hoofdkleur voor jouw interieur met behulp van de handgeschilderde kleurstalen van betonlook.nl. Ga met onze kleurstalen op ontdekkingsreis door de mooiste warme beigetinten.


Assortiment Filters
JV 707 Kiyomi Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 705 Morgenfrisk Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 712 Ukiyo Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 722 Fika Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 708 Lagom Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 720 Gökotta Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 850 Fjord Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 710 Washi Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 715 Lefse Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 716 Mysa Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 718 Hygge Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 735 Lykke Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
JV 728 Vårsol Japandiverf kleurstaal 60%
€ 1,50
  • 1

Ontdek prachtige Japandiverf 60% regeling kleurstalen

Wie bekend is met de Japanse woonstijl, weet dat er veel warme tinten worden toegevoegd aan het interieur. Op deze pagina kun je kennismaken met de Japanse woonstijl en de hoofdkleuren binnen hun interieur. In de Japanse woonstijl zie je vaak warme beigetinten als hoofdkleur terugkomen. Bij betonlook.nl hebben we meer dan 13 kleuren Japandiverf beschikbaar. De kleurstalen die je op deze pagina ziet, kunnen allemaal als hoofdkleur worden gebruikt in je interieur. Je kunt dus prima je muren, deuren en plafonds schilderen met deze kleuren.

Stap binnen in een wereld van warmte en comfort met onze kleurstalen van betonlook.nl. Met warme beigetinten verander je jouw huis om tot een oord van gezelligheid. Deze subtiele, warme kleuren brengen een gevoel van rust en eenvoud in elke kamer, waardoor er een uitnodigende sfeer ontstaat waarin je je meteen thuis voelt. En wist je dat beigetinten je ruimte optisch groter laten lijken, zonder dat je het knusse gevoel verliest? Laat je dus snel inspireren door onze 13 prachtige kleuren Japandiverf en ontdek de kracht van warme beigetinten met onze kleurstalen.

We lichten graag een paar kleurstalen voor je uit. We hebben namelijk erg leuke Japanse namen bedacht voor onze kleurstalen die perfect passen binnen de Japanse woonstijl. Neem bijvoorbeeld de kleurstaal met de naam JV 705 Morgenfrisk, bekend om zijn zachte karakter. Dit is een warme, lichtbeige tint met een frisse ondertoon. Morgenfrisk roept associaties op met het fris en fruitig opstaan op een vrije ochtend, een heerlijk gevoel, toch?

Een andere interessante kleur uit onze collectie is JV 712 Ukiyo, wat letterlijk 'drijvende wereld' betekent en figuurlijk staat voor 'leven in het moment'. Voor wie bekend is met deze innerlijke kracht, weet dat leven in het moment erg prettig kan zijn. Je kunt namelijk genieten van de kleine dingen in het leven, een belangrijk aspect van de Japanse woonstijl. Het zetten van een kopje thee, het creëren van een klein genietmomentje. Leven in het moment biedt tal van voordelen, zoals minder stress over het verleden of de toekomst, meer creativiteit en een focus op alledaagse ervaringen. Ook het vinden van de juiste kleurstaal voor je project kan zo'n genietmomentje zijn. Na inspanning is het heerlijk om te kunnen genieten van het eindresultaat en dankbaar te zijn voor wat je hebt bereikt.

Waar wij van betonlook.nl ook van kunnen genieten is prachtige kleuren ontwikkelen met respect voor het milieu. We leggen je hieronder graag wat uit over hoe onze kleurstalen tot stand komen.

Duurzaamheid met oog voor het milieu
Onze Japandiverf is maar liefst 97% ecologisch, wat betekent dat je met een gerust hart deze verf kunt gebruiken. Ook de productie van onze kleurstalen gebeurt op een duurzame manier. De lege kleurstaalvellen worden lokaal besteld, dichtbij onze hoofdlocatie in Rijssen. Per vel kunnen we zeven kleurstalen schilderen. Voordat het schilderen kan beginnen, worden de vellen besteld en wordt de Japandiverf, oftwel onze Kalkverf op kleur gemengd. Wil je weten hoe je Kalkverf op kleur mengt? Lees het hier... Vervolgens gaat de verf in de schudder, zodat het goed door elkaar gemengd wordt. Na het mengen van de verf schilderen we de eerste laag op de vellen, gevolgd door een tweede laag voor optimale kleurechtheid. Zodra de vellen volledig droog zijn, worden ze gesneden tot losse kleurstalen die klaar zijn voor verzending.

Bij betonlook.nl hechten we veel waarde aan een CO²-neutraal verzendproces, daarom sturen we onze kleurstalen met DHL naar je op. Voor slechts €2,95 per verzending kun je jouw kleurstalen ontvangen. Wij dragen echter nog meer bij aan de verzendkosten omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ontdek de prachtige kleurechtheid van onze Japandiverf en bestel vandaag nog jouw kleurstalen.

Ontdek de waarde van Japandiverf 60% kleurstalen
De kosten van een Japandiverf kleurstaal bedragen €1,50 per stuk. Dit tarief weerspiegelt het arbeidsintensieve productieproces dat voorafgaat aan de vervaardiging ervan. We begrijpen dat dit een investering voor je kan zijn. Als tegemoetkoming voor deze kosten ontvang je bij aanschaf van kleurstalen of testers een kortingsvoucher, die je kunt inruilen bij je eerstvolgende bestelling.