Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Japandiverf 60%

Ontdek jouw ideale hoofdkleur voor elke ruimte in huis met de Japandiverf 60% kleurencollectie. Met deze prachtige beigetinten breng je moeiteloos dé Japandi-woonstijl tot leven in jouw huis.


Assortiment Filters
JV 708 Lagom Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 705 Morgenfrisk Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 710 Washi Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 722 Fika Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 735 Lykke Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 850 Fjord Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 707 Kiyomi Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 712 Ukiyo Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 715 Lefse Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 716 Mysa Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 718 Hygge Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 720 Gökotta Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
JV 728 Vårsol Japandiverf 60%
1 kilo
€ 33,95
  • 1

Japandiverf 60% regeling

Bij betonlook.nl geloven we sterk in het belang van milieubewustzijn en duurzaamheid. We streven ernaar om onze klanten hoogwaardige verfalternatieven aan te bieden, zodat ze hun interieur kunnen laten stralen zonder een grote impact op het milieu achter te laten. Onze Japandiverf is hier een uitstekend voorbeeld van, aangezien deze voor maar liefst 97% ecologisch is. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van onze originele Kalkverf, waardoor de keuze voor duurzame verf een stuk eenvoudiger wordt.

Maar wat betekent de 60% regeling eigenlijk binnen de interieurwereld? Momenteel bieden we binnen deze categorie 13 prachtige kleuren aan. Deze kleuren kunnen worden gebruikt als basiskleur voor je interieur, waarbij 60% van de kleur aanwezig zal zijn in de ruimte. Dit betekent dat je deze kleuren prima kunt gebruiken om alle wanden, inclusief deuren en plafonds, te schilderen.

Een boeiend aspect van het werken met de 60% regeling is de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende materialen, zoals hout, rotan of andere decoratieve elementen, om diverse kleurschakeringen in de ruimte te realiseren. Door te spelen met meubels die dezelfde kleur hebben als de gekozen verf of misschien juist wat meer uitgesproken kleuren hebben, kun je de sfeer van je ruimte bepalen. Kleur heeft namelijk een aanzienlijke impact op ons als mensen. Denk maar aan hoe de eerste voorjaarsbloemen direct een sfeer van frisheid en vreugde kunnen brengen in een woonkamer.

Het is dan ook van essentieel belang om van tevoren bewust te zijn van de sfeer die je wilt creëren in een ruimte. Wil je bijvoorbeeld een rustgevend interieur? Dan is het verstandig om te kiezen voor natureltinten zoals gebroken wit, beige of andere kalme kleuren. Als je de verfijnde Japanse woonstijl wilt bereiken, is het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout of rotan in combinatie met onze verf een uitstekende keuze. Door houten elementen toe te voegen aan je woonruimte, creëer je een warme en authentieke uitstraling die perfect past bij de Japanse woonstijl.

De eenvoudige keuze voor jouw interieur
De Japandiverf is bedoeld om het voor jou makkelijk te maken om te kiezen. We hebben veel verschillende kleuren die allemaal goed passen bij de Japanse woonstijl. Het leuke aan deze stijl is dat het juist oké is als het niet helemaal perfect is. Dus zelfs als je een gewaagde kleurcombinatie kiest, is dat prima! En wat ook handig is, is dat je alle 60 kleuren kunt mixen met kleuren uit de 30 en 10 procent regeling. Je kunt dus lekker experimenteren en combineren zonder dat je bang hoeft te zijn dat het misgaat. Wat je ook kiest, het past altijd bij jouw smaak.

Ontdek de Japandi kleuren bij betonlook.nl
Maak kennis met de Japandi kleuren uit de 60% regeling bij betonlook.nl. Met een paar klikken breng je de prachtige Japanse woonstijl moeiteloos in jouw interieur, en dat met oog voor het milieu. In de Japanse woonstijl draait het om liefde en respect voor je spullen, die nauw verbonden zijn met de natuur. Geen wonder dat betonlook.nl, samen met niemand minder dan Laila Rietbergen van Japandi Interior, deze verflijn heeft ontwikkeld. Benieuwd naar de betoverende nieuwe 60% kleuren? Ontdek ze in onze handgeschilderde stalen of bestel een kleurtester en laat je inspireren!