Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Bio verfcoating

Geef je muur of plafond extra bescherming met onze biologische verfcoating.


Assortiment Filters
Bio verfcoating Bio verfcoating
1 liter
€ 44,95
  • 1

Ontdek onze Bio verfcoating voor een doordachte overweging

De Bio verfcoating van betonlook.nl is vervaardigd uit Bio-based materialen, wat betekent dat het een watergedragen coating is op basis van zetmeel. Hoewel dit niet volledig ecologisch is, worden deze grondstoffen gemakkelijker gewonnen en vereisen ze minder energie tijdens het productieproces. Een belangrijk voordeel van onze Bio verfcoating is dat het geen chemische reacties veroorzaakt in combinatie met onze 97% ecologische Kalk- en Betonlook verf.

Traditionele coatings kunnen problematisch zijn omdat ze niet goed hechten op deze dampdoorlatende verfsoorten. Onze Bio verfcoating daarentegen heeft geen negatieve invloed op de reactie van onze verf met de ondergrond. Dit betekent dat je geen last hebt van afbladderende verf, wat vaak optreedt wanneer traditionele coatings worden aangebracht over onze verfsoorten.

We hebben hieronder de voor- en nadelen van de Bio verfcoating voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kan afwegen of je de coating wilt toepassen of niet.

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van een coating?

De voordelen van de coating zijn talrijk: ten eerste beschermt het de verf tegen beschadigingen, vuil en vlekken, waardoor je de verf gemakkelijk kunt afnemen met een mild sopje. Dit maakt het schoonmaken eenvoudig en efficiënt, zonder de noodzaak van agressieve reinigingsmiddelen. De Bio verfcoating is bij uitstek geschikt voor gebieden die vatbaar zijn voor vervuiling, zoals keukenachterwanden, toiletten en drukke gangen. Bovendien is de coating geschikt voor gebruik op deuren, waardoor ze gemakkelijk afneembaar zijn.

Hoewel onze Bio verfcoating tal van voordelen biedt, willen we ook eerlijk zijn over enkele mogelijke nadelen. Vanwege het ultramatte karakter van onze verf kan de coating in bepaalde lichtomstandigheden een subtiele glans creëren. De coating kan daarnaast de kleur van je verf een tikje donkerder maken, wat de kleur verdiept. Het is ook belangrijk om te weten dat de coating de verf afsluit, wat betekent dat het zijn natuurlijke vermogen verliest om vocht op te nemen in vochtige ruimtes en weer af te geven wanneer de omstandigheden droger worden.

We willen eerlijk zijn over deze aspecten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het gebruik van onze Bio verfcoating.