Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Japandiverf tester 60%

Onderzoek of je een match hebt met een van de 60% Japandiverf kleuren met behulp van de verftesters van betonlook.nl. Deze kleuren zijn perfect geschikt als hoofdkleur voor jouw interieur.


Assortiment Filters
JV 707 Kiyomi Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 705 Morgenfrisk Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 720 Gökotta Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 708 Lagom Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 722 Fika Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 712 Ukiyo Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 718 Hygge Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 850 Fjord Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 735 Lykke Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 710 Washi Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 728 Varsol Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 716 Mysa Japandiverf tester 60%
€ 3,50
JV 715 Lefse Japandiverf tester 60%
€ 3,50
  • 1

Stap in de wereld van warmbeige tinten | Japandiverf 60% tester

Benieuwd naar onze uitgebreide selectie beigetinten van de Japandiverf 60% regeling? Kies uit één van de prachtige beigetinten uit de Japandiverf kleurlijn en test ze uit met onze handige kleurtesters. Elke tester bevat ongeveer 60 ml originele Japandiverf in jouw gekozen kleur, waardoor je gemakkelijk kunt experimenteren voordat je een definitieve beslissing neemt.

Het gebruik van een kleurtester biedt diverse voordelen: je kunt de kleur op een klein oppervlak uitproberen en het combineren met de overige materialen in je woonruimte. Bijvoorbeeld, als je al kozijnen hebt geschilderd en wilt controleren of een bepaalde kleur past, kun je de tester dichtbij het kozijn aanbrengen om te zien of het een goede match is. Ontdek hier hoe je onze kleurtesters gemakkelijk kunt aanbrengen en vergeet ons niet te volgen voor leuke inspiratie!

Op ontdekkingsreis door onze 60% kleuren | Japandiverf kleurtesters
Ga op reis door onze collectie van 60% kleuren met onze kleurtesters van Japandiverf! Ontdek hoe deze prachtige kleuren jouw hele woonruimte kunnen veranderen. Met de kleurtesters kun je gemakkelijk experimenteren en beslissen of je bijvoorbeeld dat ene kastje, deur of plafond wilt schilderen. Maar er is meer! Wij delen graag interessante feitjes met je, zoals hoe onze kleuren tot stand zijn gekomen en de betekenis achter de kleurnamen. Op deze manier breng je niet alleen een kleur in huis, maar ook een stukje van de Japanse cultuur en betekenis. Oftewel, share your story with us!

Een voorbeeld is de kleur JV 707 Kiyomi, wat 'pure schoonheid' betekent. Dit past perfect bij de Japanse woonstijl én bij Laila's kat die ook Kiyomi heet. Pure schoonheid is een prachtige naam die trots uitdraagt bij de lancering van onze nieuwe kleurlijn. Deze warme beige tint voegt karakter toe aan je interieur, subtiel en toch met veel textuur. Een absolute aanwinst voor elke ruimte!

Een andere kleurnaam die we graag met jullie willen delen is JV 718 Hygge, wat 'het creëren van een fijne warme sfeer' betekent. Dit sluit perfect aan bij de 60% regeling, maar vooral bij deze kleur. Hygge is een zeer warme zandkleur, zonder dat het te geel wordt. Wij zijn helemaal weg van deze kleur en raden je zeker aan om deze uit te testen! Het roept het gevoel op dat je gerust mag genieten van de goede dingen in het leven en van de mensen om je heen. Dit is natuurlijk iets wat we bij betonlook.nl als geen ander beamen.

Het effect van de 60% kleuren op jouw interieur
Door een kleur uit de 60% regeling te kiezen, kun je een diepgaande invloed hebben op je interieur. Deze kleuren brengen namelijk een warme, rustgevende sfeer met zich mee, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een gezellige en uitnodigende omgeving. Of je nu de voorkeur geeft aan de Japanse woonstijl, Scandinavisch design, modern minimalisme of zelfs een vleugje Boho, de kleuren uit deze regeling passen moeiteloos in verschillende interieurstijlen. Met de Japandiverf kleurtesters van betonlook.nl kun je eenvoudig experimenteren en de perfecte tint vinden voor jouw ruimte, voor slechts €3,50 per tester.