Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Kalkverf plus kleurstalenset

Haal de mooiste kleuren van Zuid-Afrika in huis met de handgeschilderde kleurstalenset van onze Kalkverf plus verflijn.


Assortiment Filters
Kalkverf plus kleurstalenset Kalkverf plus kleurstalenset
€ 12,95
  • 1

Kalkverf plus is een nieuwe verflijn van betonlook.nl. De Kalkverf plus serie onderscheidt zich vanwege zijn dekkende vermogen en de robuuste uitstraling. Door het gebruik van droge pigmenten wordt jouw verfkleur erg intens. Je haalt letterlijk de natuur naar binnen met de nieuwe kleuren. De Kalkverf plus zal een variabele lijn worden van betonlook.nl waar kleuren aan toegevoegd kunnen worden. Op deze manier wil betonlook.nl bijdragen om als eerste mee te gaan met nieuwe trends.

Kleurstaal of tester

Kalkverf plus beschikt op dit moment over 12 kleuren. Je kan eenvoudig handgeschilderde stalen bestellen van deze kleuren. Zit de kleur er niet tussen of wil je toch liever een reguliere kleur in de Kalkverf plus variant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je de stalen bekeken en twijfel je nog over een kleur? Bestel dan eenvoudig een kleurtester. Wij raden je aan om een tester van de EcoPrimer mee te bestellen. Je kan de EcoPrimer gaan aanbrengen op de ondergrond waarop je van plan bent te gaan schilderen. Wacht minimaal 12 uur totdat de EcoPrimer droog is. Je kan dan de Kalkverf plus aanbrengen. Je doet dit in twee lagen. Houd er rekening mee dat tussen de laag de Kalkverf plus een droogtijd heeft van minimaal 8 uur. Zit de juiste kleur er tussen? Je kan nu overgaan tot het bestellen van de juiste hoeveelheid. Ons advies, bestel dat je zeker voldoende verf in huis hebt. Je kan niet halverwege het oppervlak schilderen. Kalkverf is een verfsoort die ongeopend retour kan worden gestuurd. Het dient in originele staat bij ons aan te komen, binnen 30 werkdagen. Dit geldt overigens ook voor onze kleurstalen.

Hoe voorkom ik dat een kleurtester niet gaat doorschijnen op een geschilderde wand?

Heb jij een Kalkverf plus kleurtester uitgeprobeerd op de wand? Schuur deze wand altijd tot een egaal oppervlak, voordat je de EcoPrimer gaat aanbrengen. De Kalkverf plus kleurtester is gemakkelijk weg te schuren met schuurpapier. Je kan met je hand voelen of het oppervlak egaal is. Je dient vervolgens de EcoPrimer aan te brengen. Voor het gebruik van de EcoPrimer hebben wij een gemakkelijk ezelsbruggetje. Bij zuigende ondergronden zoals hout of een net gestucte wand, gebruik je twee lagen EcoPrimer. Bij een eerder geschilderde wand hoef je maar één laag aan te brengen. Je kan daaropvolgend de Kalkverf Plus aanbrengen