Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1597)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Japandiverf tester 10%

Ben je er klaar voor om de show te stelen met onze verf? Ga voor één van de kleuren uit onze 10% collectie en laat jouw muur stralen als nooit tevoren!


Assortiment Filters
JV 810 Ginko Japandiverf tester 10%
€ 3,50
JV 816 Shinrin-yoku Japandiverf tester 10%
€ 3,50
JV 836 Geijutsu Japandiverf tester 10%
€ 3,50
JV 838 Mangata Japandiverf tester 10%
€ 3,50
JV 858 Shou Sugi Ban Japandiverf tester 10%
€ 3,50
  • 1

Test de perfecte kleur voor een accentmuur | Japandiverf tester 10%

Ben je op zoek naar die perfecte tint om je interieur een nieuw leven in te blazen? Door één muur te schilderen in een andere kleur voeg je niet alleen een nieuwe look maar ook diepte en textuur toe aan je interieur. Met de 10% kleuren creëer je in handomdraai een nieuwe look binnen jouw interieur!

Wat zijn testers uit de 10% regeling?
Bij betonlook.nl hebben we in de Japandiverf kleurlijn 5 kleuren zitten. Je kunt een groene tint kiezen of bijvoorbeeld een zwarte kleur om je wand te veranderen naar een compleet nieuwe look. Je krijgt met onze verftesters ongeveer 60 ml aan originele Japandiverf in de door jou gekozen kleur. Deze testers zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij het kiezen van de ideale kleur voor je interieur. Of je nu op zoek bent naar een subtiele accentkleur of een gedurfde statementmuur, met deze testers kun je verschillende opties uitproberen voordat je een definitieve beslissing neemt.

Leg accent op een muur met de perfecte kleur
Een accentmuur kan een krachtig statement zijn in elke ruimte. Met de kleurtesters van de 10% regeling kun je experimenteren met verschillende kleuren om de perfecte accentmuur te creëren die je interieur tot leven brengt. Of je nu kiest voor een diepgroene tint, of donkergroene olijfkleur of bijvoorbeeld een bijna zwarte Kalkverf. Je kunt eenvoudig zien hoe de kleur eruit ziet op je muur voordat je de verf definitief aanbrengt. In de Japanse woonstijl is het gebruikelijk om donkere kleuren toe te voegen om meer diepte en textuur toe te voegen aan de ruimte. Door verschillende tinten met elkaar te combineren kun je interessante effecten in je interieur creëren. Onze verfsoorten zijn allemaal mat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het te glamour wordt of afwijkt van de Japanse woonstijl die je wilt creëren. De Japandiverf wordt op kleur gemengd in onze originele Kalkverf. Deze is namelijk 97% ecologisch, waardoor het goed bij deze woonstijl past. In Japan is het belangrijk dat je waarde hecht aan je producten en je spullen om je heen. Door ecolgoische verf te gebruiken in deze verflijn willen we blijven voort streven aan dit gezamenlijke doel. Het nauw verbonden staan met de natuur en de kleine geluksmomentjes is iets wat de Japanse woonstijl kenmerkt. Wij willen hier graag aan bijdragen.

Hoe werkt een kleurtester?
Het gebruik van de kleurtesters van de 10% regeling is eenvoudig. Kies simpelweg de kleuren die je wilt uitproberen, bestel de testers online en laat ze bij je thuis bezorgen. Vervolgens kun je de testers gebruiken om kleine oppervlakken in je woning te schilderen en te zien hoe elke kleur eruitziet in verschillende lichtomstandigheden. Op deze manier kun je met vertrouwen de juiste kleur kiezen voor je interieur.

Het aanbrengen van een kleurtester
Je kunt het beste de tester aanbrengen op een wand die je wilt gaan schilderen. Je kunt dan de kleurechtheid in combinatie met de ruimte het beste beoordelen. We raden je aan om voordat je begint met je echte schildersproject en je definitieve kleur om de tester licht op te schuren. Je voorkomt hiermee diepteverschillen in je wand. Het is ook aan te raden om het testvlak te voorzien van twee lagen EcoPrimer, zodat je er 100% zeker van bent dat het testoppervlak niet terugziet in je gesausde oppervlak. Dit zou namelijk erg jammer zijn van je definitieve project. Bekijk hier de video hoe we zelf onze testers uitproberen.