Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Bio muurverf

Bio muurverf is een biologische egale muurverf met een matte uitstraling. Het geeft een uitmuntende dekking op jouw wand.


Assortiment Filters
55 Tulpje Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
180 Delfts taupe Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
20 Martini Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
60 Sloepje Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
110 Grachtje Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
130 Maduro Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
140 Klederdrachtje Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
160 De Dom Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
165 Erasmus Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
70 T Loo Bio muurverf
1 kilo
€ 28,50
  • 1

Online meet & greet met onze Bio muurverf!
Maak kennis met onze Bio muurverf, een bio-based verf met trots geproduceerd op Nederlandse bodem. Dit betekent niet alleen duurzaamheid in de winning van grondstoffen, maar ook een besparing van CO² in het logistieke proces. Een win-win situatie wanneer je het ons vraagt! Maar wat maakt onze Bio muurverf zo bijzonder en waarom bieden we slechts 10 kleuren aan? We leggen het graag even uit.

Elegantie en duurzaamheid
Onze Bio muurverf biedt een warme, matte uitstraling die een vleugje elegantie aan je interieur toevoegt. Het kiezen voor een matte verf betekent niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij de schrobklasse 1 is onze Bio muurverf gemakkelijk schoon te maken en behoudt het langdurig zijn pracht. Bovendien camoufleert deze matte verf kleine imperfecties op je muur, wat zorgt voor een prachtig resultaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over reflecties van onze Bio muurverf in het daglicht, waardoor andere prachtige elementen in je interieur de aandacht blijven trekken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi veldboeket in een prachtige vaas tegen een geschilderde muur. Het contrast blijft mooi en de vaas wordt niet overschaduwd door schitteringen van onze Bio muurverf. Dit alles dankzij de prachtige matte uitstraling.

Het ontstaan van de kleurnamen
Onze Bio muurverf wordt met trots in Nederland geproduceerd, en we wilden een vleugje Nederlandse trots toevoegen aan onze kleurlijn. Daarom hebben we de meest bekende trekpleisters van Nederland gebruikt als inspiratie voor de namen van onze verfkleuren. Van de prachtige Erasmusbrug tot de imposante Martinitoren, en zelfs het idyllische sloepje vanuit Giethoorn - wie kent deze plekken niet? We zijn ervan overtuigd dat we trots mogen zijn op deze duurzame verflijn, vervaardigd op Nederlandse bodem, en dit wilden we graag weerspiegelen in de namen van onze kleuren. Heb je nog suggesties voor andere prachtige bezienswaardigheden die we kunnen opnemen in onze kleurlijn? Aarzel niet om ons te taggen in je project en je feedback met ons te delen.

Waarom 10 kleuren?
Momenteel omarmen we een selectie van 10 unieke taupe tinten in ons assortiment. Waarom slechts tien, vraag je je misschien af? Een begrijpelijke gedachte! We hebben echter bewust gekozen voor deze tien warme taupe tinten omdat ze zich moeiteloos aanpassen aan elk interieur. Deze basistinten vormen als het ware het fundament van elke kamer, en bij betonlook.nl koesteren we natuurlijk die 'eenvoud in stijl'.