Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Bio verfprimer

Bio verfprimer is een egale primer die de hechting van muurverven bevordert op het oppervlak, waardoor de levensduur van je verf automatisch wordt verlengd.


Assortiment Filters
Bio verfprimer Bio verfprimer
1 kilo
€ 19,95
  • 1

De wereld van de Bio verfprimer
Welkom op de pagina van de Bio verfprimer, waar duurzaamheid omarmt wordt met een vleugje stijl. De Bio verfprimer is jouw ticket naar een prachtig, langdurig resultaat van je verfklus. De verfprimer is niet alleen vriendelijk voor jouw project, maar ook voor onze planeet, omdat het afkomstig is van biologische bronnen. Een win- win dus wanneer je het ons vraagt.

De Bio verfprimer zorgt voor een goede basis, voordat je begint met schilderen. Het bevordert de hechting van de verf op verschillende ondergronden, waardoor je verf langer mooi blijft en minder snel loslaat. En het beste van alles? Het is vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor je met een gerust hart kunt schilderen. Dus of je nu een strak gestuct oppervlak hebt of een ruwere ondergrond. Onze Bio verfprimer breng je moeiteloos aan met een microvezel roller of een blokkwast.

Bio verfprimer in combinatie met Bio muurverf en Krijtverf
Ons advies? Combineer de Bio verfprimer met onze Bio muurverf of Krijtverf voor een ongeëvenaard resultaat. Waarom? Nou, onze Bio verfprimer is anders dan onze EcoPrimers - de Bio verfprimer is lekker glad. Dat betekent dat je het gelijkmatig kunt aanbrengen op je wand, zonder dat er vervelende bobbeltjes ontstaan. En dat leidt uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat, vooral als je voor producten kiest met een egale eindafwerking.

Hoe gebruik je onze Bio verfprimer?
Het gebruik van de Bio verfprimer is eenvoudig en efficiënt. Breng altijd één laag van de Bio verfprimer aan op het oppervlak dat je wilt schilderen. Zorg ervoor dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 25 graden Celsius ligt voor optimale resultaten. Onze Bio verfprimer is na slechts 3 uur stofvrij en heeft minimaal 4 uur nodig om volledig te drogen. Dat is behoorlijk snel, toch? Je kunt dus snel aan de slag met je Krijtverf of Bio muurverf om jouw project de matte look te geven die het verdient.

Geproduceerd op Nederlandse bodem!
Onze Bio verfprimer is niet alleen een uitstekende keuze voor jouw schilderprojecten vanwege zijn kwaliteit en milieuvriendelijkheid, maar ook vanwege zijn lokale productie op Nederlandse bodem. Dit betekent dat onze primer geen lange weg hoeft af te leggen om jouw interieur te bereiken. Door lokaal te produceren, verminderen we niet alleen de ecologische voetafdruk van het productieproces, maar ondersteunen we ook de lokale economie en creëren we banen in Nederland. Iets om trots op te zijn toch?!