Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1683)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Betonlook verf kopen bij betonlook.nl


Ontdek de talloze mogelijkheden van Betonlook verf binnen jouw interieur. Onze Betonlook verf is niet alleen milieuvriendelijk, met maar liefst 97% ecologische samenstelling, maar biedt ook een ruime keuze uit meer dan 70 kleuren en is direct leverbaar. Je vindt hieronder een overzicht van wat onze Betonlook verf voor jouw interieur kan betekenen: hoe gemakkelijk het is om aan te brengen en hoe simpel het is om de juiste kleur te kiezen. We delen ook graag waardevolle inzichten over zaken waar je rekening mee moet houden. Interessant toch?

In de afbeelding hiernaast zie je een prachtige foto van @Enstijl, waarin ze de prachtige kleur BLV 238 Pomme heeft toegepast. Wij zijn zelf enorm onder de indruk van het resultaat. Door onze verf te bestellen, kun je ook binnen no-time zo'n adembenemende wand creëren. Naast de diverse kleurmogelijkheden die je tot je beschikking hebt, geeft het je interieur ook een levendige uitstraling. Wist je trouwens dat onze Betonlook verf dampopen is? Dit betekent dat het vocht kan opnemen wanneer er veel condens in je huis is, en het weer afgeeft wanneer je huis wat droger is. Is dat niet fantastisch voor je binnenklimaat? Door onze Betonlook verf te bestellen, denk je niet alleen aan je eigen leefomgeving, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Win-win, toch?

✔ Gebruiksvriendelijk

✔ 97% ecologisch

✔ Op kleur geleverd

✔ Direct klaar voor gebruik

Betonlook verf Blv 265 Pomme enstijl

De verschillende mogelijkheden van Betonlook verf

Betonlook verf voegt niet alleen een prachtige uitstraling toe aan je huis, maar creëert ook een prachtige sfeer. Dit komt doordat het verschillende kleurschakeringen aan je muur toevoegt, waardoor een zachte, poederige kalk-uitstraling ontstaat. Deze eigenschap zorgt voor een knusse omgeving die gedurende de dag steeds weer anders tot zijn recht komt.

Bovendien is Betonlook verf zeer veelzijdig in gebruik. Je kunt het toepassen in verschillende ruimtes en hebt diverse mogelijkheden om de verf te gebruiken. Bijvoorbeeld, je kunt ervoor kiezen om je hele woonruimte, inclusief muren, plafond en deuren, te schilderen met betonlook muurverf, of je kunt het beperken tot slechts één accentmuur. We leggen graag uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Betonlook verf 100 Bechamel

Het schilderen van je hele ruimte met Betonlook verf

Jullie zijn ongetwijfeld bekend met het idee dat eenvoud in stijl ons motto is. Maar hoe bereik je dat? Eigenlijk is het best simpel. We hebben al informatie gedeeld in een blog over hoe je de 60-30-10 regel kunt toepassen binnen je interieur. Laten we het hier kort herhalen.

De 60% vertegenwoordigt de hoofdkleur die je in 60% van de ruimte laat terugkomen. In ons geval zou dit onze Betonlook verf kunnen zijn, die je op alle muren, deuren en zelfs het plafond kunt aanbrengen om een gevoel van rust te creëren.

Als je ervoor kiest om je hele ruimte te schilderen met onze Betonlook verf, is het belangrijk om een neutrale tint te kiezen. Vermijd kleuren die te opvallend zijn, zoals Olive, tenzij je bewust het idee wilt creëren dat je in een olijfboom leeft! Hoewel olijfbomen tegenwoordig erg trendy zijn, wil je waarschijnlijk niet het gevoel hebben dat je daadwerkelijk in een olijfboom zit. Dus laten we je helpen met wat kleuradvies, zodat je een idee hebt welke richting je op kunt gaan. Neutrale kleuren die geschikt zijn voor het schilderen van je hele huis zijn bijvoorbeeld Betonlook verf 100 Bechamel, 200 Creme, 201 Boule, en bijvoorbeeld 210 Chou Lotje. Let op dat de kleuren Bechamel en Creme zeer licht zijn, waardoor het betonlook effect subtiel is. Maar dit zijn allemaal tinten waarmee je plafonds, wanden en deuren kunt schilderen. Pas de Bio verfcoating toe op plaatsen waar vuil kan worden, zoals deuren of een muur in de hal.

Betonlook verf 210 Chou Lotje

Schilder slim: plafond, muur tot deur

Als je van plan bent om je hele ruimte te schilderen, is het handig om met het plafond te beginnen. De Betonlook verf van betonlook.nl heeft namelijk een dunne basis, waardoor je gemakkelijk vlekken op de wand kunt maken als je eerst het plafond schildert. Dus ons advies is huur een rolsteiger en rollen maar! Natuurlijk met de wielen van de rolsteiger, want onze Betonlook verf breng je natuurlijk aan met een blokkwast. De blokkwast van 3x 14 cm is het meest geschikt voor deze klus. Breng de Betonlook verf aan in een schuine lijn, vergelijkbaar met hoe je het op de wand zou doen. Het kan een uitdaging zijn om het plafond te schilderen, omdat de schuine lijnen vaak langer zijn dan op de wand en de verf vochtig moet blijven terwijl je verder gaat. Het is het handigst om het plafond tot aan de naden of plint te schilderen en dan verder te gaan met de wanden vanaf de rand. Op deze manier minimaliseer je kleurverschillen.

Oké, stel je voor dat je zo dol bent op onze verf dat je wilt dat bezoekers je deur bijna omver lopen omdat ze versteld staan van de betonlook! Schuur die deur dan voorzichtig op, zodat de EcoPrimer eraan hecht als een magneet aan de koelkast. Breng twee lagen Betonlook verf aan en bescherm het met onze coating. En voilà, je hebt zojuist je eigen betonnen burcht gecreëerd!

70+ kleuren Gratis professioneel advies Klaar voor gebruik