Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Blogs
  4. Betonlook.nl x Japandi Interior
19 januari 2024

Betonlook.nl x Japandi Interior

in Blogs
Japandiverf
Japandi woonstijl

Betonlook.nl heeft een prachtige verflijn gelanceerd in samenwerking met niemand minder dan Japandi Interior by Laila. Als je nog niet bekend bent met Laila, kun je haar eenvoudig volgen via deze link. Laila staat bekend om haar prachtige kleurcombinaties in de populaire woonstijl Japandi, en het zal je wellicht niet verbazen dat wij bij betonlook.nl ook helemaal fan zijn van deze woonstijl. In dit artikel leggen we graag uit waarom we deze samenwerking zijn aangegaan en wat je kunt verwachten van deze boeiende woonstijl.

Waarom hebben we besloten deze samenwerking aan te gaan?

Onze keuze om samen te werken met Japandi Interior was verre van toevallig. Wie ons op de beurs heeft bezocht, weet dat we onze aandacht hebben gericht op de Japanse woonstijl. Met neutrale kleuren en natuurlijke materialen kun je namelijk de meest prachtige creaties realiseren. Het was overduidelijk dat betonlook.nl en Laila een gedeelde passie delen voor de Japandi woonstijl. Ons beursthema was niet voor niets 'eenvoud in stijl', wat natuurlijk naadloos aansluit bij deze woonstijl.

Wat kun je van ons verwachten?

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van kleurenschema's, en dat doen we natuurlijk niet overhaast. Ons doel is om een verflijn te creëren waarmee je moeiteloos je interieur naar een hoger niveau kunt tillen, en waarbij het kiezen van de juiste kleuren een fluitje van een cent wordt. We hebben hiervoor besloten om de 60-30-10 regel toe te passen, die naadloos aansluit bij de Japandi woonstijl.

Laten we deze regel eens van dichterbij bekijken. De 60% vertegenwoordigt de primaire kleur, die als fundament dient voor elk kleurenschema. Je kunt deze kleur voor 60% laten terugkomen in je interieur. We hebben hiervoor een reeks prachtige warme beigetinten bedacht die een gevoel van rust in elke ruimte creëren.

De volgende 30% staat voor de secundaire kleur, die je gebruikt om diepte en variatie aan je interieur toe te voegen. Dit kun je bereiken door bijvoorbeeld een muur te schilderen met een kleur uit deze verflijn, of door houten elementen aan je interieur toe te voegen. Er ontstaat hierdoor meer dynamiek en visuele aantrekkingskracht in je ruimte.

En tot slot hebben we de 10%, wat de accentkleur vertegenwoordigt. Deze kleur laat specifieke elementen in je interieur eruit springen. Dit kan bijvoorbeeld een enkele muur zijn die je opvallend kleurt met een kleur uit onze 10% verflijn, of kunstwerken en deurklinken die afwijken van de standaardkleur.

Met deze basisregels wordt het een piece of cake om de Japandi woonstijl in je huis te integreren.

Hoeveel kleuren kun je van ons verwachten?

In de categorie van 60%, bieden we maar liefst 13 verschillende kleuren aan. Je kunt hierbij denken aan diverse variaties van beige met verschillende ondertonen, zoals een vleugje roze of wellicht warmgrijs. In de 30% categorie kun je 20 kleuren verwachten, waaronder warme bruine tinten en zachte zandkleuren. Deze kleuren voegen een speels effect toe aan je interieur. Ten slotte kun je in de 10% categorie 5 meer opvallende kleuren verwachten, zoals zwart, terracotta rood en bijvoorbeeld een diepe groentint. Deze kleuren zorgen voor een uitgesproken accent in je interieur. Maar dat is nog niet alles! Sommige kleuren uit deze lijn worden ook beschikbaar in een Beton Ciré variant. Je kunt hierdoor niet alleen je muren, maar ook je badkamer, toilet en vloer in dezelfde prachtige kleuren omtoveren. Hoe fantastisch is dat? Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze verflijn, volg ons dan op Instagram om op de hoogte te blijven!

Beursfinale 22 min
Deel dit artikel