Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op werkdagen vóór 12.00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 9 / 10
(1409)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Alles over Betonlook verf
  3. (NEW) Gele Betonlook verf

Gele betonlook verf

Betonlook.nl biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 80 verschillende kleuren waaronder gele Betonlook verf. Onze duurzame Betonlook verf is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en natuur. Het is kant-en-klaar en hoeft niet te worden gemengd met water of pigment.


Assortiment
BLV 501 Blanc Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 561 Peche Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 562 Caramel Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 500 Cake Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
BLV 503 Le Pain Betonlook verf
1 liter
€ 32,95
  • 1

Gele Betonlook verf kopen

Betonlook.nl biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 80 verschillende kleuren waaronder gele Betonlook verf. Onze duurzame Betonlook verf is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en natuur. Het is kant-en-klaar en hoeft niet te worden gemengd met water of pigment. De verf kan op verschillende ondergronden worden aangebracht en komt het beste tot zijn recht op muren. Voor zuigende ondergronden, zoals hout, behang of een gestucte wand, raden wij aan om eerst EcoPrimer aan te brengen, om een optimaal eindresultaat te bereiken.

Met onze gele Betonlook verf kan je een warme en industriële uitstraling creëren. De verf kan het beste worden aangebracht met een grote blokkwast om het mooiste effect te krijgen. Je kan kiezen voor halve maantjes of kruisjes of lange vegen maken om het effect wat rustiger te houden.

Hoeveel gele Betonlook verf heb ik nodig?

Een liter van onze gele Betonlook verf is voldoende voor ongeveer 4-5m2 in twee lagen. Voor een oppervlak van 10m2 heb je ongeveer 2 tot 3 liter nodig, afhankelijk van de ondergrond. Onze betonlook verf is vooral geschikt voor muren. Wil je een tafel of kastdeur verven, dan raden wij onze krijtverf aan of onze Beton Ciré voor een echt betonlook effect.

Onze natuurlijke gele Betonlook verf is geproduceerd met bijna uitsluitend natuurlijke ingrediënten, wat het ecologisch en CO2-neutraal maakt. Het is dampopen, waardoor het vocht goed kan opnemen en schimmelvorming voorkomt. Door het gebruik van onze betonlook verf kan je zorgen voor een gezond leefklimaat in huis.

We produceren onze gele Betonlook verf op kleur, dus het kan niet worden geretourneerd. Als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen, dan kan je onze stalen, waaiers en testers bestellen om de keuze gemakkelijker te maken. Bij lichtere kleuren is het verstandig om onze handgeschilderde stalen te bestellen om het contrast beter te kunnen zien.

Als je hulp nodig hebt, kan je ons via WhatsApp, e-mail of telefoon bereiken. Met onze gele Betonlook verf kan je binnenkort een betonlook muur hebben die jouw interieur helemaal afmaakt!